Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
reale

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 9:13 am Заглавие: blinded |
|
|
kvo shte kajete? :o)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 9:37 am Заглавие: |
|
|
превръзката и устата не са добре! устата много крива нещо а превръзката не ми стои по формата на челото... а иначе другото ми харесва много! само ги пипни и ще стане супер! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 9:44 am Заглавие: |
|
|
атака! на мен пък точно устата ми харесва нй-много... не искам да те обърквам :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 12:26 pm Заглавие: |
|
|
i na men ustata ... iprevryzkata.. struva mi se 4e ako dobavish samo edin ki4ur to4no do prevryzkata i sha zalepne...:) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reale

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 9:10 pm Заглавие: |
|
|
mersi za otgovorite... niama da imam pc 2 dni no kato se vurna shte se opitam da ia poopravia i shte postvam..
aide |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 11:21 pm Заглавие: |
|
|
Chestno kazano ustata mi stoi vse edno q e uhapala pchela, t.e. ne me kefi. _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Май 15, 2004 12:47 am Заглавие: |
|
|
Lady Vader написа: | Chestno kazano ustata mi stoi vse edno q e uhapala pchela, t.e. ne me kefi. |
е! май не харесваш "сочни" устни - те са си такива - все едно са нажилени от множество пчелички - в това им е чара;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Съб Май 15, 2004 1:31 am Заглавие: |
|
|
na men pyk mi sediat malko kato poduti ot herpes (ot opit govoria :))) dolnata osobeno.. no nemi byrkat chak v zdraveto :)
inache mi se struva, che razstoianieto m/u nosa i ustnata e goliamo, moje i da mi se struva samo _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Съб Май 15, 2004 10:08 am Заглавие: |
|
|
Juana написа: | .... che razstoianieto m/u nosa i ustnata e goliamo.... |
...къде прочете критерии за разстояние между нос и уста, та и аз да се просветя малко???? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Съб Май 15, 2004 12:08 pm Заглавие: |
|
|
e znachi mi se e storilo samo _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Май 15, 2004 12:15 pm Заглавие: |
|
|
shto tai be bat Ros uplashi momicheto ? :) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Май 15, 2004 1:42 pm Заглавие: |
|
|
ma imaiki se v predvid 4e se gleda otdolu - goliamo si e razstoianieto _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Май 15, 2004 2:14 pm Заглавие: |
|
|
mi tq ustata e frontalna (kakto i ushite), a nosa se gleda otdolu...malko perspektiva lipsva _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2004 3:06 am Заглавие: |
|
|
Morty написа: | ma imaiki se v predvid 4e se gleda otdolu - goliamo si e razstoianieto |
ти виждал ли си на албенчето вулева (сигнално жълто) кво и е разстоянието между устата и носа???? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reale

|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 7:18 am Заглавие: |
|
|
lele male.. tukmo se vurnah i kato vidiah komentarite prekarah polovin chas v intenzivno nabliudenie na perspektiva v ogledaloto.. ushi, nos, usta... mda, ustnichkite i sa golemki i puhkavi, no s cel! ne sa koi znae kolko v ramkite na realistichnoto, no spored men, poneje sa focus tochka, edinstvenata chast v cherveno, i sushto kato prevruzkata (koiato zaema dosta vizualna plosht) vajni nositeli na znachenieto, ideata na samata "tvorba" (ako moga taka da se izrazia:o)) ta zatui mislia che e v ramkite na dupostimoto da se "podchertaiat"...
i vse pak im napravih malka korekcia otnosno perspektivata..
ta eto maluk update.. stava li ili oshte kuca?
sushto vuv 2ria variant na update-a si poigrah s kichura i namerih interesna triagalna igra na povtariashti se formi, koito oshte poveche "centrirat" ustnite... ta.. kakvo mislite???
ps, ne sum skasiavala razstoianieto m/u ustnite i nosa poneje kato probvah mnogo sbito izglejdashe i "naduvashe" oshte poveche ustata..:o))
http://graphilla.gavanski.com/graphilla/reale/blinded_rev.gif
http://graphilla.gavanski.com/graphilla/reale/blinded_rev3.gif |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reale

|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 7:25 am Заглавие: |
|
|
eto gi i trite na edno (za po dobro sravnenie, che razlikite sa minimalni)...
i sushto tui kato gi slojih na edno ustata mi se vidia verno ugromna (osobeno sled kato ia udaljih v imeto na perspektivata), ta na 2rata i 3tata ia smalish malko...
dano e stanalo uspeshno!!!
http://graphilla.gavanski.com/graphilla/reale/blinded_trite.gif |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 10:42 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | ти виждал ли си на албенчето вулева (сигнално жълто) кво и е разстоянието между устата и носа???? |
ne i ot blizo :))))))))))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
reale

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 3:34 am Заглавие: |
|
|
mdam, imam ciala kniga na rene gruau, strashno sum intriguvana ot proizvedeniata mu... za sujalenie toi pochina tazi godina :o(
ucha se ot maistori... a da ulovish tolkova iziashtnost s niakolko linii si e chist maistorluk, ima mnogo da se ucha ot negovite dokato suzdam sobstveni.. no pone se opitvam :o) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|