Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
themagician

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 12:46 am Заглавие: Да се оплача от THE JESTER-a !!! |
|
|
Приятен съботен следобед , слънчице, михме малко коли и междрувренно си мерихме.. апаратите. Абе мноо голем го извади да му се незнае....
Та кат извади тоз CANON 20D и и целата ми гордост се изпари, замириса ми на горяло, прахта се набиваше в очите ми. Все пак ясно е че за година и половина след 10D са напреднали мочетата, но аз останах депресиран... от скорота, както и от някои "дребни" подобрения. Та така - the jester-a е виновен за мойте душевни терзания!
Да му е честито и с кеф да снима дълго предълго с него :-)) _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 1:25 pm Заглавие: |
|
|
Още по-голям да ти стане, The Jester-e! :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 4:04 pm Заглавие: |
|
|
И тук отново идва ВЪПРОСЪТ :
Цитат: | Абе мноо голем го извади |
DOES The SIZE Matters, OR NOT !
В случая май, DOES DOES, ah ? _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 6:46 pm Заглавие: |
|
|
mda gadina e toi:) pokaza mi s macroto photosi:) samo che az veche se krotnah:) e za lensove ne sym:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Яяя, колко интересно - оплакали се от мен, а аз кат не чел отдавна :)
Е, DR2, то макротата нямаше да са реалност без обектива на депресирания магьосник. Така че, всички да са щастливи, а сайзът метърс, ама не винаги. Аз лично още не съм направил по-добра снимка с 20Д, отколкото с 300Д (като изключим някои високо-ISO-ви моменти), но е добре като знам, че с новата пушка ще мога да отстрелям някой конкретен момент, който нямаше да мога със старата. _________________ Водка белая, но красит нос и чернит репутацию... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|