Graphilla.com :: Преглед на тема - za predpechat vaprosche?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

za predpechat vaprosche?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
piztachio

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Окт 24, 2004 12:27 am    Заглавие: za predpechat vaprosche? Отговорете с цитат

abe imam edin problem ot izvestno vreme, ako njakoi moje da mi pomogne pls...
v Win XP ne moga da printia kiriliziranite shriftove ot PageMaker, no ot Corel-a stava? na kvo moje da se dalji tva?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Нед Окт 24, 2004 1:31 am    Заглавие: Re: za predpechat vaprosche? Отговорете с цитат

piztachio написа:
abe imam edin problem ot izvestno vreme, ako njakoi moje da mi pomogne pls...
v Win XP ne moga da printia kiriliziranite shriftove ot PageMaker, no ot Corel-a stava? na kvo moje da se dalji tva?

Дължи се на уникода
Начините за решение са обсъждани няколко пъти във форума, потърси ги
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети