Graphilla.com :: Преглед на тема - mi obshto vzeto final

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

mi obshto vzeto final

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Svetoslav

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Окт 26, 2004 1:38 am    Заглавие: mi obshto vzeto final Отговорете с цитат

izvinqvam se che puskam nova tema za tova no mi se iskashe da sybera poveche mneniq i kritika , taka che ne me jalete ;)

v obshti linii tova e finalnata versiq , ako neshto promenq to shte e kozmetichno . utre shte pusna high rez shtoto sega zaspivam :P

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mim

МнениеПуснато на: Вто Окт 26, 2004 10:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мисля че твърде много бяло си използвал и е станало ахроматично
само черно, бяло и малко кафяво за лицето
особено това бяло много ти разбива скулата и ти вкарва някакви светлини, които ги няма на рефърънса - в близката скула имаш само рефлекс, докато далечната е осветената, а сега са еднакви по осветеност
също имаш 1 контур от който афсолютно нямаш нужда
Svetoslav

МнениеПуснато на: Вто Окт 26, 2004 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami ahromatichnostta na liceto beshe donqkade zamislena iskah da q protivopostvq na fona , no kao kajete che ne stoi dobre shte go premislq..

bqloto shte go stepenuvam ,a inache vkarah svetlina v blizkata strana shtoto ako trqbvashe da se pridyrjam kym reference-a shtqh da se razbiq da izmislqm texturi
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети