Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
R1dler
|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 3:10 pm Заглавие: CD cover (WIP) |
|
|
та..проекта е съвсем комерсиален и съобразен с нечии изисквания
одобрено и замразено като развитие още преди месеци...сега се явява и голямата вероятност да отпадне като вариант и по този повод смятам да го довърша за собствен кеф:)
тва е в доста начален стадий...оригинала е 80x65см в 400 dpi и някой неща са с правени в отделни файлове..крилата например..от там и доста от проблемите. идеята беше "черепи да има..и едни такива механични да има":)) а на мен ми се прииска да се поизгавря с понятието 'свобода'..един arbeit mach frei как ще му отива...ама клиента германец...ама липсва достатъчно символика към момента... така де...много писах май...
молив, малко темпера..PS и вярната ми мишка;)
 _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 3:28 pm Заглавие: |
|
|
Страхотно е! Довърши го (и не ми се вижда много комерсиално;)
тези черепи, които се подават лекичко от страни са станали идеални !!!
и не ми се вярва да отпадне... би било - странно... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 3:53 pm Заглавие: Re: CD cover (WIP) |
|
|
R1dler написа: | ..един arbeit mach frei как ще му отива... |
:)))) ..мдам... страхотно е човек, искам да го видя в по-голям размер ако може _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 4:21 pm Заглавие: |
|
|
мамата си трака! какво точно му е комерсиалното?? брутално е! _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 12, 2004 9:40 pm Заглавие: |
|
|
brutal tru enforcement R1 in waraction |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 10:17 am Заглавие: |
|
|
аз голям любител черепи и кокали =)))
страхотно е _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 12:04 pm Заглавие: |
|
|
какво се случва сега ? не е за 10мин. направено и няма мнения ? хех ...
на мен ми тъмнее нещо ... може да е от монитора ми но така на моменти бяга композицията ... един вид стои малко монотонно и се слива задния и предния план ... малко може да се отделят за да изпъква това което да привлича вниманието в текущия случай "гротескната" фигура - предполагам, и различните графични символи. все пак е за CD и наредено до други не е хубаво под стъклото и неговия отблясък да не се отчитат добре детайлите на текущата илюстрация. технически ми харесва много - доколкото мога да се изкажа според това което съм показвал преди много много време ! ... забележките предимно ще идват от самия факт че малко или много е работено "на парче". за идея не мога да говоря защото незнам с точност заданието а и до колкото разбирам съвсем точно такова няма. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 12:12 pm Заглавие: |
|
|
ахъм..тъмнее доста на места и то не на правилните:)... макар че при мен всъщност не е чак толкова тъмно:Р а иначе..разбито е точно защото е работено "на парче" и сглобено набързо...че трудно се маже в тия размери...тва ще първото което ще поправям като остане малко време...иначе.."стъкло" няма да има...ма това е тема за друг разговор:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Сря Окт 13, 2004 1:39 pm Заглавие: |
|
|
Sujalqvam, che ne otgovorih na temata dosega, kakto i da e, purvo da kaja che adski mi haresva. Ako se sravni s mnogo 'heavy metal' albumi, tazi oblojka naistina gi pravuzhojda s nqkolko niva.
No da ne se otplesvam, haresva mi 'mrusotiqta' i izkrivenata poza na figiurata. Drugite malki elementi sushto, osobeno mi dopada fakta che izglejda kato zakacheno na ploskost. S drugi dumi, tezi mnogo shte zagubat kato ne sa ti dadat da q dovurshish! _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
belfir

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Iskam samo da ti kaja, 4e e strahotno!! Strashno mnogo mi haresvat cwetovete.
Ste mi e lubopitno da razbera ideqta za detskiq skelet??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 6:33 pm Заглавие: |
|
|
така
и двете ми харесват, но първото има друго състояние...
втората (понеже е по-ясна) ще се харесва повече - един вид - по-комерс е;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 8:23 pm Заглавие: |
|
|
Dolnoto ma s gornata gama, twa ocwetiaane spored mene mu otnema
ot silata stawa nekwo razmito dokato gore e po kontrastno i wazdeistwa po brutalno. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 11:03 pm Заглавие: |
|
|
Vtoroto kurti beton:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2004 11:21 pm Заглавие: |
|
|
mda.. i na mene mi haresa.. naistina s gornata gama, no spored mene mu trqbva akcent.... moje bi nqkoq 4ervena liniq/petno/kapki... neshto takvoz... da pokaje 4e ne e sivo shtoto e sivo , a 4e e tyrseno... moje bi edna liniika 4erveno otgore dodolu (ne prava a po liniite na figirata) moje da opitash syshto s efekta na svetlina - vse edno 4e tova e propukana plo4a zad koqto sveti neshto mnogo silno ... :)
ama super si e de.. makar 4e az ne sym po myrtveshkite iztorii... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 12:25 am Заглавие: |
|
|
бравос - и в двете има по нещо от колорита и мазките на старите майстори! физиономията на чудовището , лично на мен ми действа малко мелодраматично! :))) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 2:11 am Заглавие: |
|
|
mmmmmmmmmmmmmmmmmm...opredeleno gornata...mnou po hard si stoi...dolnata gama daje ne si otiva spored mene na izruda..iron maiden:):):).......naistina gornata moje bi malko ednakvo e razrabotena...malko face-a moje biiii.........ti she si reshish _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|