Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 12:41 pm Заглавие: welcome to Jurassic Park :) WIP |
|
|
prednite lapi ne sam gi po4val dolo prastite na krakata 6te sa po-dalgi 6a imat nokti i taka natataka ... 6a ima o4i ,zabi , no ne mi stigna vremeto do go zavar6a zatova zasega tova
[/img]http://thew.hit.bg/22.jpg
[img]http://thew.hit.bg/a.jpg
po-kasno i "wire" 6a postna[/img] _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 12:42 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 12:46 pm Заглавие: |
|
|
good wip..
ma se mi se struva 4e mnogo si go nabru4kal pak.. toq put samo za mucunata govorq..
btw img se puska po sledniqt na4in:
[img]imetonajpgto[/img] _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 12:47 pm Заглавие: |
|
|
opa .. pro6tavai za dvoiniq post.. ne sum se sabudil o6te..
[img]linkakumimageto[/img] :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 1:13 pm Заглавие: |
|
|
e da tova mi e kato maniq tiq detaili :)
iskam da pitam ako moje6 da mi kaje6 ot kade da si svalq nekvi dobri teksturi za T-rex/a ? _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 2:04 pm Заглавие: |
|
|
cqlo google ima6.. malko li gu6teri ima tam.. nameri nqkolko high res pics
i kombinirai.... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 3:29 pm Заглавие: |
|
|
mucunata i na men mi se struva sma4kana...
.. ne sam se zaglejdal mnogo po dinozavri ama...
ima li q taq gyrbica na gu6ata naistina...? _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 3:54 pm Заглавие: |
|
|
Tova ZBrush li e ili e 4ist modeling ?
JUST CURIOUSITY _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 4:06 pm Заглавие: |
|
|
ima si si4ko koeto go vijda6 tuka tova e 100% real T-rex ( pone spored dne6nite arheologi4ni prou4vaniq ) razgledai pove4ko snimiki na dinoto i 6te vidi6 :)
ina4e na 3ds max 6 e praven ( samo max bez nikvi plugins ) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 4:08 pm Заглавие: |
|
|
otdavna sum merakliq da wida wire na tvoi model..
6e me ogree li tui 6tastie ili naprotiv? _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 4:14 pm Заглавие: |
|
|
PS: zna4i tova na liceto ne e nama4kano (po-natam s drugiq post 6te vidi6 ) a za garbicata kakto ti q nari4a6 tova e gu6ata koqto e 6iroka i e provisnala nadolo kakto gore spomenah da si gledal pove4ko T-rex/ove
a eto i wire
 _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 4:21 pm Заглавие: |
|
|
malii.. mi nema nujda 4ak ot tolkoz gur4.. gubi6 formata taka..
tvoq soft e ZBrush.. heh.. hem po burzo hem po ka4estveno 6e moje6 da gi obezobrazqva6 :)
uspokoi detaila i misla 6e se poopravqt ne6tata.. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Mi 6te probvam , no za Zbru6 zaebi tova ne e za mene si4ko tam e mnogo lesno :)))
samo da ne se obidi nekoi tova si e li4no mneie _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 4:44 pm Заглавие: |
|
|
Cool! Вярно много си го набръчкал но като цяло звучи много добре!
Чакам ъпдате:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Uruk Hai

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 12:28 am Заглавие: |
|
|
Daaa Boteff e mnogo prav - tvoya soft e ZBrush - napravo si myamam na predstava kakyv gyrch si vidyal da napravish tiya brychki s Maxa...che si se i prestaral spored men - mnogo sa i sa ednakvo debeli i po forma.
Vse pak dobre vyrvi - nali e wip.
Za teksturi ti preporychvam da si potyrsish blizki snimki na razni varani, iguani i drugi edri gushteri (izprobvano). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 8:37 pm Заглавие: хмм |
|
|
ALFRED HITCHCOCK написа: | Mi 6te probvam , no za Zbru6 zaebi tova ne e za mene si4ko tam e mnogo lesno :)))
samo da ne se obidi nekoi tova si e li4no mneie |
ман, не се обиждай, но лесното му е майката. Ако само си усложняваме живота, до никъде няма да стигнем. Ако искаш да продължаваш да можеш да си правиш експерименти и неща за себе за в бъдеще, съветвам те сериозно да мислиш за оптимизиране/улесняване на работния процес. Свикни така, изкарвай си паричките бързо и безболезнено, пък после мисли за други работи. Защото при поръчка хората искат резултати максимално бързо и понякога качеството може да е с лек компромис, но не и времето. А Zbrush не мисли че е толкова лесен, и там си има много игране, но крайния резултат си заслужава. Не случайно Weta го използват за всичко. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Nixon написа: | Защото при поръчка хората искат резултати максимално бързо и понякога качеството може да е с лек компромис, но не и времето |
zashto be man, zashto govorish takiva raboti vyv foruma? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evil_kornholio

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 158 Местожителство: earth-Sofia
|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 3:28 pm Заглавие: |
|
|
Btw v Maz 7 ima prekrasen sculpt poly tool, testvai s nego da gi bruckash ako ne ti se zanimava sus zbrush, az licno ne go ponasjma mnogu zbrushata, pravi razni hubavinki ma opitai da go vidish v animacija i hsa vidish za kvo ide rech, a s 2000000000000 poligona vseki soft se omazva, taka che zbrush pone za men ne e reshenie na problemit. inache biva, omazal si mnogo mesha, sha si ibe maikata ako go razdavash tui, inache hubaku staa, prilicha na edna kolezka ot officeto 8))) _________________ site komputEri na sapun |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|