Graphilla.com :: Преглед на тема - :: uaH ::

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

:: uaH ::
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
uaH

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 10:56 am    Заглавие: :: uaH :: Отговорете с цитат

http://free.bol.bg/xmms/portfolio

Давам Ви URL към цялото ми портфолио, понеже не искам да Ви показвам отделни илюстрации или скици.
Извинявам се, че е качено на bol.bg, но за сега само там имам възможност да го кача.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
BSC System

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 2:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кое да гледам ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 3:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Що не измислиш нещо свое някой ден? 95% от нещата ти са твърде силно заимствани от NOX и SCRAPE, да не кажа изкопирани....
headshot

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 3:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

men me kefiat... svejo...

risunka #2 se e poluchila... priaten naivizam, liniata e mn bogata, otkloneniata ot anatomiata ne drazniat.
vektornite - #1 e trepach, ot drugite kartinki ~3/4 sa pochti stanali...
imash talant, bravo
obache ne mojesh da risuvash... predi da se obijdash, cheti natatak:

mn hudojnici, "naucheni" da risuvat sled tova si scepvat tratkite da se otuchvat i da probvat neshto svejo. ti svejoto go imash + sas stiliziraneto se spraviash chudesno.
obache, kogato se opitvash da risuvash naturno ne se poluchava (imashe tam edni ushi na kianu... stanali sa mn zle...)

kakvo da te posavetvam... ba li go... idealniat variant e nikakvi kursove, obuchenie i drugi prostotii, risuvai si taka, i ako imash poznat/priatel risuvach samo da ti pomaga da korigirash neshta kato ushi, chatali, kolene, grakliani i t.n. ... a be drebnite neshta koito razvaliat inache chudesnite risunki...
drugiat pat e da se hvashtash i da bichish risuvane naistina seriozno, anatomia, modeli, skici natura i vaobrajenie... kak obache da si opazish svejesta nnam... ako viarvash v niakoia visha sila, pomoli ia, moje da pomogne :)

oshte vednaj bravo, sveji neshta
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NOX

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 3:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az ne znam Scrape dali trqbva da se radva, 4e si e syzdal takyv koristen po4itatel ili trqbva da ti e qdosan, 4e predstavqsh zle napraveni reprodukcii na ne6tata mu v portfolioto si...
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 3:57 pm    Заглавие: Re: :: uaH :: Отговорете с цитат

za da ne si pomislish che samo se zaqjdam s teb shte te pomolq da mi obqsnish tova qvlenie ....

headshot

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 5:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vuh!
az pak hvalia... sram... e tova obiasniava razlikata m/u risunkite i vektora...
scrape, good job dude!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
uaH

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 6:16 pm    Заглавие: Re: :: uaH :: Отговорете с цитат

scrape написа:
za da ne si pomislish che samo se zaqjdam s teb shte te pomolq da mi obqsnish tova qvlenie ....

Аз и преди съм си казвал, че съм направил нещо подобно като твоето. Дори преди си го бях направил на аватар. Ако искаш, това ще го махна от портфолиото си, ако те притеснява. Мерси много за съветите
на @headshot.

За дневника:
2-ри опит за представяне - неуспешен.
Пък следващия пък, ако не сега.
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 6:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

predi da se predstavish nau4i razlikata m/u "направил нещо подобно като твоето." i "kopiram nekadyrno"
Гост

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 6:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana написа:
Що не измислиш нещо свое някой ден? 95% от нещата ти са твърде силно заимствани от NOX и SCRAPE, да не кажа изкопирани....

Искаш да кажеш че и НОКС и СКРАПЕ не са изкопирали.
НЕ искам да ровя в Нета са.
Всички копират. Всички. Докато си саздадат собствен стил. Задължително се копира.
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 6:44 pm    Заглавие: za kopiraneto Отговорете с цитат

abe vseki kopira..ama ne si go puska u portfolioto. i se kopirat glavno tehniki i pohvati - ne idei:)

moje i da sym pravil sym pravil procedurata:
1. da vidq
http://www.noxart.com/oldie.gif
2.da se opitam
http://free.bol.bg/xmms/phostoshop/pics/tetradka01.jpg
3 i da ne uspeq v kraen variant s
http://free.bol.bg/xmms/portfolio/illu01/02.jpg

oba4e nikoga ne sym sym go pisal za svoq ideq+realizaciq i da si go bodna u porfolioto:)

ina4e to i ot bamesa si e kopirane dokato ne go razberesh (tuka nai-qvno is li4i, 4e az ne kopiram :P) , ama nikoi do sega ne e postval skeleta ot predposledna stranica i da kaje 4e e negov po princip:))

da si imame uvajenieto vse pak
uaH

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 6:57 pm    Заглавие: Re: za kopiraneto Отговорете с цитат

NOX написа:
abe vseki kopira..ama ne si go puska u portfolioto. i se kopirat glavno tehniki i pohvati - ne idei:)

moje i da sym pravil sym pravil procedurata:
1. da vidq
http://www.noxart.com/oldie.gif
2.da se opitam
3 i da ne uspeq v kraen variant s

oba4e nikoga ne sym sym go pisal za svoq ideq+realizaciq i da si go bodna u porfolioto:)

ina4e to i ot bamesa si e kopirane dokato ne go razberesh (tuka nai-qvno is li4i, 4e az ne kopiram :P) , ama nikoi do sega ne e postval skeleta ot predposledna stranica i da kaje 4e e negov po princip:))

da si imame uvajenieto vse pak

Не се нерви де. Ей, значи какво ме направихте.
Реда не точно така както ти го направи, но няма нищо.
Ето как е реда:
1. Видях.
2. Една вечер, докато нямах какво да правя, нарисувах моето виждане в тетрадката си на шега да видя какво ще се получи:
http://free.bol.bg/xmms//old_school.jpg
3. Няколко месеца по-късно, реших да видя какво ще се получи ако го ръчна с pen tool-a:
4. Миналата седмица в училище, нямайки какво да правя, направих това. Понеже предната вечер се сетих да видя старчето, което толкова ми хареса преди време:

Извинявам се, ако съм Ви обидил с нещо, но е била нарочно.
Не съм очаквал, че така ще реагирате. Веднага ги махам от портфолиото. Можете да проверите след някалко минути, и да кажете кое още да махам. Извинявам се отново.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 6:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ок нокси ма Има нещо което не схващаш и то е, че всичко е въпрос на ниво. В случая момчето прави опити в правилната посока.
Това че си по добър в копирането от него е темпорален факт.
Нищо повече. А тва че копира от вас само требе да ви ласкае.
Портфолио мортфолио. Дрън дрън. МИ съди го бе. Кво чакаш.
Върнете се в началото
uaH

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 7:01 pm    Заглавие: Re: za kopiraneto Отговорете с цитат

uaH написа:
Извинявам се, ако съм Ви обидил с нещо, но е била нарочно.

Поправка: НЕ Е БИЛО НАРОЧНО
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 7:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

oh, nubzi, samo lipsva sega pesenta "a samoto izkustvo e kopirane na prirodata...", "vii ne ste renesansovi maistori za da imati stil - izkustvoto ot 121 vek nasam ve3e e samo bezoglednu kopirani". Ne tvyrdq, 4e imam stil i 4e ne6tata mi sa super., oba4e...

vsy6tnost za kakvo ti se obqsnqvam?

az se otpisvam ot toq razgovor ve4e:)
oho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 7:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Моля те не ми казвай, че двете картинки от матрицата са копирани от някъде!!! Защото са страхотни. И ако са наистина само твое дело, то знай че са на съвсем друго, по-яко ниво!
Върнете се в началото
uaH

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 7:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

oho написа:
Моля те не ми казвай, че двете картинки от матрицата са копирани от някъде!!! Защото са страхотни. И ако са наистина само твое дело, то знай че са на съвсем друго, по-яко ниво!

Копирани са от тези два линка:

http://www.thewallpapers.org/movies/the_matrix_revolutions/The_Matrix_Revolutions-006.jpg
http://www.thewallpapers.org/movies/the_matrix_revolutions/The_Matrix_Revolutions-001.jpg

@oho - радвам се, че ти харесват. Повярвай ми, поне този твой пост ме вдигна на крака след днешната разправия, която прочех сега като се прибрах от школо.
Мерси и на nubizus, че прояви разбиране.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 8:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Копаи яко и то само ше си доде. Тва е.А винаги ше има закво да се закачаме:)))
Върнете се в началото
oho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 10:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nubizus написа:
Копаи яко и то само ше си доде. Тва е.А винаги ше има закво да се закачаме:)))

Прав е :>
Давай все така но от към страната на "матрицата", а не това безразборно копиране. Разбираемо е като гледаш рисунки и скици да си харесваш техники и ефекти използвани в тях. Тренирай ги, но върху свои собствени идеи, а не да правиш копия на вече известни работи. Някак си много детиснко е.
Надявам се да си си научил урока след всичките тия постове.
Успех :>
Върнете се в началото
SPIT

МнениеПуснато на: Пон Окт 25, 2004 11:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i da si izqdesh zakuskata, che she te pleskam s tochilkata....
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети