Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2005 10:06 am Заглавие: Windows XP Professional X64 |
|
|
IZlezna, v4era go slagah probno :) raboti pushka - pylnata versiq e ve4e v torrent serverite :))) imah problem samo s driverite na edno ATI radeon 7000... na strani4kata na ATI ima samo za sled radeon 9500.. pri Nvidia e ok :) no predpolagam moje da ima takiva problemi s drivers na drugi proizvoditeli... ta poradi problemite s drivers ne mojah da go testvam da vidq razlikata pri 3d mark 2003 napr. no se nadqvam skoro da uspeq ;) ako nqkoi go e testval ve4e, neka napishe kak e VS stariq win xp... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2005 7:23 pm Заглавие: |
|
|
Разликата няма ли да е основно с новите 64 битови процесори? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
abbadon

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2005 9:53 pm Заглавие: |
|
|
Tazi tema zashto si ia postnal v tozi razdel?
Siguren li si che si izteglil final versia, po saitovete niama novini da e izliazla/leaknata.
Triabva da izliazat 64bit versii na razlichnite softwares parvo za da se useti razlikata (adobe cs2 bi triabvalo da ima takava pri polojenie che izliza sega?)
S tozi Radeon 7000 mislish li che shte ima razlika v 3d mark 2003 :P _________________ ..the pieces of the puzzel are waiting... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2005 10:08 pm Заглавие: |
|
|
Imperial написа: | Разликата няма ли да е основно с новите 64 битови процесори? |
и мен ме интересува това...по-точно, колко по-добре е, че те много могат да пишат, ма най-добре ще е да каже някой, който е тествал...
иначе наистина трябва да излезнат и програмките 64бита, но мисля, че като ОС-а е 64ка би трябвало да се види някаква ралика при 64бит. процесор... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|