Graphilla.com :: Преглед на тема - e tuka razni shturotii vuv Photoshop

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

e tuka razni shturotii vuv Photoshop

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
if

МнениеПуснато на: Сря Фев 19, 2003 11:58 am    Заглавие: e tuka razni shturotii vuv Photoshop Отговорете с цитат

uff ot kak se registrirah ne sum postval nishto ta mislq che e kraino vreme :)) E tuk ima edni shturotii deto si draskah poslednite dni v shopeto. Shte sum blagodaren na vseki koito dadne mnenie i kritiki po vuprosa. 10x predvaritelno :))

[url]http://www.bia-bg.com/ivo/Sword&Shield.jpg
[/url]
[url]http://www.bia-bg.com/ivo/Sword&Shield_2.jpg[/url]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Фев 19, 2003 3:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

if skills < desire then ..go to work!!!
zhvihti

Местожителство: Амстердам

МнениеПуснато на: Сря Фев 19, 2003 5:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

В първата моделите въобще не ми харесват - меча е много къс, тая назъбената част май въобще не трябва да я има, на щита му трябва много повече метал и тоя вдлъбнат знак май е по-добре да бъде като боядисан - така че изпълнението няма да коментирам.

Втората по ми харесва. На фона на голямия предпазител, острието и дръжката са прекалено късички. Предпазителя нещо много металичен. Направи го по-матов. Както и на първата картинка - ако си искал реални пропорции меча трябва да е ако не по-малък поне колкото щито висок. Тая градиента (скъпоценен камък?) на върха на дръжката не е направен добре. Докато знамето става по-тъмно към краищата на щита, рамката изсветлява. Горната рамка, хоризонталната, седи като залепена - няма никаква промяна в цвета при положение, че щита трябва да е объл. Болтовете са много нереалистични.

Сигурно мога да кажа още хиляда неща, ама нещо ме мързи. Пооправи тия, после ще мислим.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Simo

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Съб Фев 22, 2003 8:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Me4a me kefi. Drujkata oba4e e mnogo gladka. Ostrieto trqbva da e malko po dalgo ina4e me kefi. Graviurata e qka. Shtita oba4e ne se obijdai ama ako ne beshe kazal 4e e shtit nqmashe da se setq ;)
Nai malkoto mu lipsva metal. Metalna ramka. Boltovete ne look dobre.
S kakvo gi pravi ?

Pozdravi,

Simu
if

МнениеПуснато на: Чет Фев 27, 2003 11:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

10x na vsichki za mneniata.

za sefte se probvam takiva neshta da pravq ta sqko info mi e cenno.
Pravilno suglasen sum za proporciite shte go imam v predvid :))

Simo sichko e praveno vuv Photoshop only. ne sa izpolzvani nikakvi kartinki i tn. Polzval sum samo selekcii, gradienti i tuk tame nekoi fitar
Върнете се в началото
mladenoff

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Фев 28, 2003 1:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hi , sprawil si se otli4no spored men i s dwete zada4i ... spored men trqbwa da se orientirash i kym nqkoj 3d product ..
Kakto i da e za proporcii tuk spored men i duma ne moje da stawa - towa sa oryjiq , a ne hora , za da se spazwat takiwa . Towa e moeto mnenie :)P
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Фев 28, 2003 2:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mladenoff написа:
Hi , sprawil si se otli4no spored men i s dwete zada4i ... spored men trqbwa da se orientirash i kym nqkoj 3d product ..
Kakto i da e za proporcii tuk spored men i duma ne moje da stawa - towa sa oryjiq , a ne hora , za da se spazwat takiwa . Towa e moeto mnenie :)P

хмм... оръжията се ползват от хора..
и пропорцията им е много важна
някак си - глеаш иначе парче желязо, което ти е 100% ясно, че няма да стане тупалка с него, щото е прекалено неудобно..

не визирам примерите тук - ами по принцип - че не е лошо да нарисуваш красив меч... ама не е лошо и да се мисли концептуално - дали аджеба тоо меч може да се ползва...
Върнете се в началото
mort1eg

МнениеПуснато на: Пет Фев 28, 2003 4:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

E, vij Royo, negovite me4ove samo negovite jenski moat da gi polzvat :)

Btw, tiq neshta malko plastmasovi izglejdat..Probvai da dobavis blqsyk
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети