Гарван

|
Пуснато на: Пет Окт 29, 2004 11:12 pm Заглавие: ЗА .::: Atmos vs Calader ::. ОТ ГРАФИКИ & ИЛЮСТРАЦИИ |
|
|
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=7905&postdays=0&postorder=asc&start=20
Не всички имат възможност да пишат там, а пък съм сигурен че много хора следят с интерес тоя двубой...
Аз не мога да рисувам - ще кажа няколко думи като човек от Публиката просто:
Гледам като втрещен работата на Каладер - страшен субект направо!
Чак се размечтах за Един 2-часов Анимационен Филм за Възрастни..:-)
С много батални сцени, кръчми в преспите, странна музика на невиждани струнни инструменти, шейни с впрегнати фантастични животни и пр. и пр. и пр...:-)))))))))
Има и нещо, дето не ми харесва - главата ми се струва несъръзмерно малка спрямо тялото. То верно, че дивака е навлечен с 40 кила кожа и носи много неща на гърбината, но ....имам чувството, че може да си скрие "кратуната" в шепа и да пита "познай к'во държа тука".
Атмос_фиър - много благо и добродушно излъчване има твоя човек, нищо че се е подпрял на ебати боздугана. :-)) Загледал се е романтично в хоризонта сякаш чака изгрева. :-)) Иначе е супер, обаче си избягал от основната идея малко....Така като гледам всъщност дясната му лапа - да не вземе да подгони някоя муха, че ще изтрепе сума ти народ :-)))) Изобщо малко длъжки са му ръцете....поне за мене, а аз от рисуване не отбирам грам, както казах горе....
»»» ееееехх РЕСПЕКТ и към ДВАМАТА, много талант!!!
:-)) _________________ . |
|