Graphilla.com :: Преглед на тема - Авторските права върху изображенията...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Авторските права върху изображенията...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Дискусии
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RG®

МнениеПуснато на: Сря Ное 03, 2004 4:53 pm    Заглавие: Авторските права върху изображенията... Отговорете с цитат

Авторските права върху изображенията, използвани с комерсиална цел

Катя Топчева

=> Link
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гарван

МнениеПуснато на: Сря Ное 03, 2004 5:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Естественият път при една икономика, която е все още в процес на развитие и изграждане на пазарни норми на поведение е разяснението и разбирането, че има проблем и нужда от неговото решаване. Веднъж осъзнат, въпросът за нерегламентираното ползване на изображения, видео и аудиоклипове с комерсиална цел ще получи своето логично решение в спазване на нормите и изискванията на законодателството в рамките на интелектуалната собственост и авторските права.

Аз лично трябва да си призная, че имам нужда (голяма) от ограмотяване на тая тема. А ЕU идва с всичките му ISO-та. Който не се ориентира навреме...хмм...в Полша (гледах някакъв док. филм) знам, че Европейският Съюз е докарал до фалит повечето представители на местния дребен бизнес. От мазетата - магазинчета до малките печатници.

Рекламният бизнес у нас според мене още не стигнал дереджето да си КУПУВА софтуера, поне не навсякъде. Макар, че има такава тенденция.

А пък за изображения, аудио и видео - без няколко шумни опарвания в БГ няма да минем.
Ама може и да съм в грешка. Може пък и да започне едно голямо, доброволно, мълчаливо спазване на принципи.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Дискусии Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети