Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
martinfurious
|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 7:37 pm Заглавие: ЗАЩО??????????????? |
|
|
Еи хора(админите и собствениците на сайта), Що не смените тва калпаво phpbb с нещо по-добро от рода на invision.Ето и предложение:Invision Power Board 1.2, Invision Power Board 1.3 Final, или ако сте от тези с легалното си земете платена Invision Power Board 2.0 _________________ P4 Prescott 3.5 GHz, TITAN Water Cooling, ASUS P4C800-E-Deluxe, 550W Q-Tec PSU, 2x 256 DDR 500MHz PQI, Chaintech...
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 7:38 pm Заглавие: |
|
|
Shtoto si wurshi idealno rabota, naprimer? Prawilo Nomer Edno: ne poprawyay neshto, koeto raboti! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
martinfurious
|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 7:42 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Shtoto si wurshi idealno rabota, naprimer? Prawilo Nomer Edno: ne poprawyay neshto, koeto raboti! |
Да бе се едно да си сложиш windows 3.11 и да си викаш:"Не поптавай нещо, което работи!!!" - е да ама invision e по-добре от phpbb _________________ P4 Prescott 3.5 GHz, TITAN Water Cooling, ASUS P4C800-E-Deluxe, 550W Q-Tec PSU, 2x 256 DDR 500MHz PQI, Chaintech...
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 7:54 pm Заглавие: |
|
|
А прощавайте, Вие кой сте?
Бтв, интересен личен сайт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 8:06 pm Заглавие: |
|
|
Садейки по линка и пост - мен ми звучи кат ефффффтин начин някой да си рекламира услугите. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 8:11 pm Заглавие: |
|
|
a podpisa, deto prili4a na moito pismo do Dqdo Koleda taq godina s kakva cel e? ina4e interesna reklamna strategiq:) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martinfurious
|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 8:12 pm Заглавие: |
|
|
themagician написа: | Садейки по линка и пост - мен ми звучи кат ефффффтин начин някой да си рекламира услугите. |
Кви услуги балнуваш????? Просто имам опит и знам че invision e по-добро _________________ P4 Prescott 3.5 GHz, TITAN Water Cooling, ASUS P4C800-E-Deluxe, 550W Q-Tec PSU, 2x 256 DDR 500MHz PQI, Chaintech...
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 8:14 pm Заглавие: |
|
|
Ako dobriyat star mnogo lyubim Win3.11 mi wursheshe rabota, mislish li, che bih go podmenil???? _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 8:32 pm Заглавие: |
|
|
offtopic (извинявам се за което)
на една от домашните ми машини вин3.11 в комбинация с дос 6.22 работреше напълно успешно от 95 до ... съвсем скоро като преинсталациите се брояха на пръстите на едната ми ръка :).
което ще се съгласите е страшно добър резултат за продукт на microsoft :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 8:47 pm Заглавие: |
|
|
Някви странни типове в последно време се навъртат насам, мдаммм :-/ Phpbb-to като гледам си върши страхотна работа като за форум, а и всъщност какво толкова ново и оригинално ще ни се предостави ако администраторите решат да го сменят? М?
п.с.много некултурно, да не кажа просташко е да влезеш на някой форум, и да почнеш да врещиш колко бил скапан и т.н. Ама кой знае, това може да е само мое мнение... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 10:01 pm Заглавие: |
|
|
/off
из пък искам
/on
пощенски списък!
/off
каква веселба ще падне ;). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chizmar

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 10:25 pm Заглавие: |
|
|
martinfurious написа: | themagician написа: | Садейки по линка и пост - мен ми звучи кат ефффффтин начин някой да си рекламира услугите. |
Кви услуги балнуваш????? Просто имам опит и знам че invision e по-добро |
Яйцето учи кокошката:):):):):)
Защо първо не представиш своя "опит", преди да наливаш акъл на другите? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 12:00 am Заглавие: |
|
|
martinfurious написа: | Drone написа: | Shtoto si wurshi idealno rabota, naprimer? Prawilo Nomer Edno: ne poprawyay neshto, koeto raboti! |
Да бе се едно да си сложиш windows 3.11 и да си викаш:"Не поптавай нещо, което работи!!!" - е да ама invision e по-добре от phpbb |
Да си обърнал внимание в колко банки и други подобни финансовият софтуер е писан за DOS и щастливо си бачкат на него още?
Един от любимите ми форуми ( ;) Drone ) работи на древен UBB и е най-бързият и стабилен форум, който посещавам.
Ако работи, не го бутай. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 12:00 am Заглавие: |
|
|
btw, на колко години си? ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 12:05 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | btw, на колко години си? ;) |
az moga da dam edno predpolojenie.. osnovano na podpisa na uvajaemiqt gospodin.. ta .. mmmmmm.. pod 19 .. ;) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 12:10 am Заглавие: |
|
|
е, ти много щедро
аз някъде около 14 ги сметнах :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 12:14 am Заглавие: |
|
|
bah tati shtedar we bne see stiskal hi4:
Цитат: | P4 Prescott 3.5 GHz, TITAN Water Cooling, ASUS P4C800-E-Deluxe, 550W Q-Tec PSU, 2x 256 DDR 500MHz PQI, Chaintech.. |
malko ramec lipswa za moia wkuks mai aka go zimam:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 10:08 am Заглавие: |
|
|
Каква е видеокартата? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 11:46 am Заглавие: |
|
|
Тези дето слагат бесни конфигурации в сиг-а си, обикновено са всеки ден в кварталния клуб по 6 часа, щото нямат РС в къщи.
И точно пък Invision е толкова гнусен борд, че ако графила мине на него ще спра да я чета, за да не ме боли главата! :-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2004 8:46 pm Заглавие: |
|
|
Като спомена Империал за ubb-то, любимият ми форум SimHq.com е точно такъв. Бачка безотказно, и е супер удобен за средностатистическия потребител, какъвто се явявам аз :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|