Graphilla.com :: Преглед на тема - Malak razboinik s Cappy

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Malak razboinik s Cappy

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Чет Ное 04, 2004 3:07 am    Заглавие: Malak razboinik s Cappy Отговорете с цитат

Snimah 4 kadara v kafeneto... tova sa vsichkite i moje bi na men tvarde mnogo mi haresvat, zashtoto chuvstvam tova dete adski blizko, no otdavna ne si biah haresval moi kadri tolkoz ;)

/
P.S.
Poneje vse niakoi shte pita tova moia mrasen krak li e - ne e, na bashta mu e :)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
de_si

МнениеПуснато на: Чет Ное 04, 2004 5:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ei vtorat mn me radva fonut kak se e polu4il, kompoziciqta, cvetovete, modelut. mn gotino raz4upeno sedi nqkvo
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 05, 2004 10:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

1 и 2 са станали супер! Всъщност и в другите две има нещо хубаво (освен мръсни крака:))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Ное 05, 2004 11:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Добра серия, никоя не ми стои излишна. Браво!
mira

МнениеПуснато на: Пон Ное 08, 2004 8:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

харесвам!
бакграунда на 1те две е чудесен.
а това което ми направи впечатление е последователността, в която си ги пуснал - не знам дали е умишлено или случайно, но е много сполучливо - мъника в началото позира, после е леко отегчен, докато накрая вече не ти обръща никакво внимание, защото си е намерил по-интересно занимание :)))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Ное 09, 2004 1:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

много добра рязкост на изображението, цветовете и модела са супер!!!
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Сря Ное 10, 2004 2:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Blagodaria na vsichki vi!

A za posledovstelnostta - ami az i v tozi red sam gi snimal prosto... 4 kadara v ramkite na 2-3 minuti - tochno vremto, za koeto se gubi i straha, i vnimanieto na edin malchugan... :)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
the jester

МнениеПуснато на: Сря Ное 10, 2004 12:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
много добра рязкост на изображението, цветовете и модела са супер!!!

На мен пък точно прекалената рязкост не ми допада на тези снимки. Малко по-меки щяха да са по-добре, така си мисля аз.
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Ное 10, 2004 12:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на мен пък рязкоста ми харесва.... личи си че не е прецакано с шарпен, щото косата иначе щеше да стане кат на таралеж бодлите....
с кво си снимал между другото???
the jester

МнениеПуснато на: Сря Ное 10, 2004 12:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
на мен пък рязкоста ми харесва.... личи си че не е прецакано с шарпен, щото косата иначе щеше да стане кат на таралеж бодлите....

бе, маце, не казвам, че е прецакано с шарпен, просто че точно този сюжет би ми стоял по-добре по-мек. Иначе аз съм болен на тема остри изображения, но не винаги и на всяка цена.
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Чет Ное 11, 2004 12:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:

S Nikkor 50/1,8D i F801 ili F75 - ne pomnia veche, no i tialoto niama takova znachenie, za sajalenie e na superia.

A inak dali e prekaleno ostro - ne mislia, pro skoro mu lipsva edno po-seriozno "spleskvane na perspektivata" kakto mu kazvat niakoi hora... no kato si kupia 85/1,8 ili neshto po dalgo, tvardo za portreti togava ;)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети