Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 10:30 pm Заглавие: Ммм... календарчета... |
|
|
Та начи понеже не ми се пише по другите теми нагоре - да кажа тука 2 думи за календарите дет показахте :-Р
Мини бате - тоз метален бордер ша го изкараме ли на печат? Или блясъчетата на тва "кълбо" горе дясно и долу дясно? Треа ебаси и внимаването да му се удари за да излезе така гоцко както седи на екрана... ма вервам шсе справиш :-Р
ого-то кефи кво календарче е сбацал - ама се присъединявам към лофе хате за уравновесяващия елеметн долу ляво - така заспива... а и тия наживо рязани букви малко мое се пипнат - тоо фонт малко неразбираем - ама ако е некъф фирмен - балига той ша е треало да бъде :) абе не е лошо - както каа шпацера и аз бих си го закачил...
за на лофе хате календрата... ми за мене е трепач... аз такова календар обичам мноу - да има послание - и да има закачка .. и да има логика и да има асоциация...
е моеше с цветовете да са побъзика още малко - ма и кат му го каах ми се скара- па и тука навас - поне се надявам даси е зел поука и да ги пипне нахрая...
бахгу.... написах толку мноу и май нема глупости... кой ша черпи по случая? м? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2002 10:32 pm Заглавие: Re: Ммм... календарчета... |
|
|
Треа ебаси и внимаването да му се удари за да излезе така гоцко както седи на екрана... ма вервам шсе справиш :-Р
|
гоцко.. имам предвид ... като материал... иначе тоо метален подход нещо нимъ кефи... :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Съб Ное 30, 2002 1:30 am Заглавие: |
|
|
Айде моля ти се дай некъв линк и ний простосмъртните да видим аджеба за какви календари става дума. Се пак тоя форум е "За всякакви глупости", тоест за всички, не само за богопомазаните, които априори знаят за какво става въпрос. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Съб Ное 30, 2002 1:35 am Заглавие: |
|
|
http://www.graphilla.com/viewforum.php?f=7
И гледаш всички теми, в които има думата "календар"
Ех че сте мързеливо племе, все трябва да ви сложи линка в устата човек :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Съб Ное 30, 2002 1:37 am Заглавие: |
|
|
Мерси. Бая сте писали докато беше апокрифен и още не съм изчел сичко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Съб Ное 30, 2002 1:40 am Заглавие: |
|
|
Чети, чети :)
Бтв тая тема трябва да се премести в Общия специализиран форум, щото този тука си е за глупости, несвързани с графиката... Айде утре като се присетат модераторите :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|