Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 8:01 pm Заглавие: "С рогата напред" анимационен филм на Живко Арсено |
|
|
Къде: Хамбара (карта)
Кога: 25-ти Ноември, 2004 г. 18:30 часа.
Какво: премиера на студентски анимационен филм пред публика.
“С рогата напред”. Студентски филм, Нов Български Университет 2004. Сценарий и режисура – Живко Арсенов. Анимация Живко Арсенов и Илияна Крумова. Компютърна анимация и ефекти – Николай Михайлов. Музика и звук - Петко Манчев, Силвия Стефанова и Стефан Стефанов. Филмът съчетава класическа рисувана анимация със съвременна компютърна и 3Д анимация.
Анотация – Разказ, пресъздаващ абсурдната корида в днешно време. Сблъсък между бик и тореадор, където човекът се опитва по недостоен начин да надвие своя опонент.
За режисьора: Живко Арсенов е студент 5-ти курс в програма Анимационно кино в НБУ. “С рогата напред” е неговата дипломната работа за бакалавърска степен.
-----------------------
-----------------------
Това беше част от прес информацията, която пускам насам-натам тези дни. Ето че пускам и темата тук, ще ми е приятно ако може да се пусне някаква рекламка горе, но не е задължително.
По ред причини няма да качвам филма в пълно качество скоро. Ще пусна откъс, както и сайт скоро, ще видим. Филма ще тръгне по фестивали (надявам се), целия екип доста се постара за да стане добре, но в крайна сметка оценката на това което сме направили зависи от публиката. Другата седмица след като го гледате(който дойде), ще ми е приятно да кажете какво мислите.
Това, което искам да кажа за себе си е че работата по филма за мен отне доста време от личното ми време, в периода Февруари - Ноември 2004, но не съжалявам ни най-малко за това че работих по него. Това, което аз правих е всичко, след рисунките на хартия - сканиране, оцветяване, декори, монтаж, композиране и т.н.
Последното нещо, което искам да кажа е че тази премиера е началото на серия от срещи - нещо като клуб на тема анимация, 3Д, изкуство и др, които аз ще водя всеки Четвъртък по това време.
Имам и много други неща за показване, надявам се да сглобя демо клип дотогава и да го гледате... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 8:11 pm Заглавие: |
|
|
ade nai posle.. tam sum..
da vidim kvo ste zglobili s kouegata Jivko.. :)
bah.. tova mi napomnq 4e i az trebe film da pravq.. maiko _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:50 am Заглавие: |
|
|
Еиии супер срещите почват отново... \o/ _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
luzterin

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:59 am Заглавие: |
|
|
tam sum :) _________________ Forget the self and you will fear nothing, in whatever level of awareness you find yourself to be. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 12:44 pm Заглавие: |
|
|
ей много гот..само дето нещо не мога да разбера къде е тоз хамбар.(отваря ми се мачалната страница на бгмапс)....
е па иначе ще ходим :))) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 5:17 pm Заглавие: Айде лекичко сайтче :) |
|
|
Ами тук ще има подробно инфо за събитието :)
http://www.nixonanim.com/rogata/ _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 5:45 pm Заглавие: hmm |
|
|
Kekata написа: | а кога ще можем да го видим онлайн? или не се предвижда? |
В един момент и това ще стане, но най-вероятно ще е в ниско качество. Не съм сигурен, но някъде догодина след Юни може би. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|