Graphilla.com :: Преглед на тема - Klipche

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Klipche

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
oza

МнениеПуснато на: Нед Ное 14, 2004 5:44 pm    Заглавие: Klipche Отговорете с цитат

S tova se borihme poslednite 3 dena s ovendelon :)
klipa e logo animacia za frenska kompania zanimavashta se sus proizvodstvo na medicinska kozmetika

Eto i klipa ako na niakoi mu e interesno

http://www.cgfarm.com/oza/Logo_fabre.exe

Faila e 6 Mb exe/bink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Нед Ное 14, 2004 5:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nakraya mi e malko statichno, shte stane po-dobre ako premine niakva svetlina nakraya po elemntite na logoto, osobeno po belite. Struva mi se che shte otvori.

inache e gotino i chisto, uspeh
oza

МнениеПуснато на: Нед Ное 14, 2004 6:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

prav si mai
moje da go pipna leko nakraia :)
Върнете се в началото
oorka

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Ное 14, 2004 10:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dokato go gledah, jenata beshe cafnala zad garba mi i kaza: "Ahh, mnogo e gotino, tova za niakakva kozmetichna kompania li e?"
/sorry za latinicata/

МнениеПуснато на: Нед Ное 14, 2004 11:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Priatno, naro4no line e centrirano, w smisal nakraia logoto mi sedi w desno malko.
Ina4e 3te tona s trite kapki mnoo cool.
Върнете се в началото
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Нед Ное 14, 2004 11:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За накрая идеята не е лоша логото да "блесне" малко... за другото: РЕСПЕКТ! Много добра работа, успех!
lllll

МнениеПуснато на: Пон Ное 15, 2004 5:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Yako e.

Ako imate nuzhda ot kritika:

Drazni me shrifta na logoto ili cveta... mozhe bi da ne e tolkowa bql. Znam li.

I oshte neshto ... tretata kapka deto e w gorniq lqw ugul neshto sxshto ne mi se wrxzwa. Pxrwite dve sa super - no ponezhe gore e po txmno i razwalq iliuziata za wodna powrxhnost, koqto e nqkxde do sredata na ekrana. (svetlata chast na gradienta).

Uspeh!
Върнете се в началото
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Ное 15, 2004 2:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

naistina mnogo priqtno.. i az da kaja kakvoto vijdam :
spored men trykalqshtite se kapki trqbva da minavat s razli4na skorost.. i probvaite da ima malko pove4e - napr. po-drebni, koito ne se plyzgat po4ti.. taka kakto se tyrkulvat malko prili4at na jivak.. a naklona ne e tolkova golqm 4e vsi4ki da se plyzgat tolkova byrzo..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vrabchev

МнениеПуснато на: Вто Ное 16, 2004 5:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i az da kaja 4e e mnogo priatno:)
kakto i da dobavia, 4e kapkite koito se tarkaliat bi triabvalo da ostaviat sleda sled sebe si
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Nixon

МнениеПуснато на: Вто Ное 16, 2004 6:41 pm    Заглавие: hmm... Отговорете с цитат

според мен няколко неща могат да се помислят:

1. Използването на DOF и MBlur при листото и синия съд. В момента са прекалено чисти и на фокус и това ги прави компютърни. Може дето се вика съвсем лек блър по ръбчетата, преценете.

2. Излизането на финалния надпис и логото може да е с маска на някакви капки, да следи по някакъв начин ритъма на музиката (абе сложиха ли звук в тоз ми ти Фузион?)

3. Зърно навсякъде. Анимирано, за да вкара малко живот в статичните фонове. Само това да направите, ще видите колко ще се различава усещането за видео.

Иначе наистина приятно, но може още малко и ще стане перфектно.

Успех!
Силата да е с вас ;)
ovendelon

МнениеПуснато на: Вто Ное 16, 2004 6:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ideqta beshe da e bistro i 4isto. veroqtno tezi syveti biha pomognali da byde realisti4no, no ne tova e celta. Ne pravim film za discovery, ne gonim photoreal quality, nomera beshe da e neshto gotinko i 4isti4ko.
100% ima kakvo oshte da se pravi za da stane super istinsko, perfektno i realno, oba4e ima li smisyl naistina? moje prosto da se snima ili da se polzva video footage, ako 4ak tolkova se nalaga da e istinsko.

10x za komentarite
Върнете се в началото
Whitehell

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Ное 16, 2004 6:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e haide, ne se svenete tolkova, sled tolkova mnogo i hunavi komenta mislq che e redno da dadete i povechko info :D
Nixon

МнениеПуснато на: Вто Ное 16, 2004 6:56 pm    Заглавие: hmm... Отговорете с цитат

ovendelon написа:
ideqta beshe da e bistro i 4isto. veroqtno tezi syveti biha pomognali da byde realisti4no, no ne tova e celta. Ne pravim film za discovery, ne gonim photoreal quality, nomera beshe da e neshto gotinko i 4isti4ko.
100% ima kakvo oshte da se pravi za da stane super istinsko, perfektno i realno, oba4e ima li smisyl naistina? moje prosto da se snima ili da se polzva video footage, ako 4ak tolkova se nalaga da e istinsko.

10x za komentarite

бистро и чисто? хмм... не знам защо хората по света бягат от тези работи и гледат да мажат повече, ама да вие си знаете, аз просто не се сдържах да си го кажа...

ади
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 1:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami ima si logika - 4isto i bistro - na kosmetikata tova i e osnovata..
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети