Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Arale
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:02 pm Заглавие: Не, че нещо.. |
|
|
Не ми се искаше първото ми мнение тук да е точно "оплакване", дори въпреки това, че се чувствам изключително депресирана след едва половинчасово разглеждане.....но доста неприятно впечатление прави това, че в секцията "Графики и илюстрации"[засега единствено там съм разглеждала] в голям брой от темите линковете към образите са неактивни.
Вярно 500 теми не са като 5 теми, или 50 теми, но все пак поне на мен лично ми действа малко дразнещо, да чета десетина реда обяснения за някое произведение и накрая единственото, което да получа е червено хиксче!
С най-добри чувства. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Arale
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Също така, надявам се да не се повтарям, ако някой вече е мрънкал по въпроса. Но пък, ако е - значи е било безрезултатно :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:19 pm Заглавие: |
|
|
Е, така си е, не е като цегетолк всички да си слагат картинките на форума. Освен ако не се направи както там, не виждам практическо решение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:25 pm Заглавие: |
|
|
daa...
jiveem v nesyvyrshen svqt...
men pyk leko me drazni kogato nqkoi se 4uvstva zadyljen kato se registrira samo za da se opla4e da si bodne avatar, bez da 4ete iziskvaniqta za tova, ama... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:32 pm Заглавие: |
|
|
:D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Arale
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:50 pm Заглавие: |
|
|
Добре надявам се така на "оплакването" ми, което също е и съвет да бъде погледнато не просто като заяждане...
За бога..защо хората са толкова злобни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:54 pm Заглавие: |
|
|
Не са, просто това не е нещо, с което се започва. Наемат те на работа и още първия ден отиваш и казваш на шефа - Болен съм... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Arale
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 10:58 pm Заглавие: |
|
|
Аз тук нямам място по-различно от това на ценителя. Нито смятам, че рисувам достатъчно добре, че да показвам опитите си, нито нищо.
Чист наблюдател. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 11:04 pm Заглавие: |
|
|
Да, те светна набързо. Мястото на сървъра и генерираният от потребителите трафик струва пари на някои хора тук, ако всички изображения се поддържаха на собствен графилски сървър, това би струвало много повече пари. Затова всеки си качва, сваля, трие на негов си сървър и оттам идва проблема.
Хората не са злобни, просто ти си 99-тия индивид задаващ този въпрос, без да се запознае поне малко със схемата на действие тук. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 11:05 pm Заглавие: |
|
|
Ne, ideqta mi beshe druga...
vseki, koito reshi da postne ei taka:za da podkrepi priqtel, za da kaje "ha ha ha", za da se poopla4e za6to foruma e zelen, ili 4e dnes mu e skuka i nikoi ne iska da is govori s nego pravi edno i sy6to - smqta 4e 6tom se registrira trqbva da ima avartar! zadyljitelno e!!! bez nego ne moje da se jivee! i zadyljitelno trqbva da se propusne obqsnenieto, 4e avatara trqbva da e 100X100. Vseki si misli, 4e e izbral nai-artisti4niq, hubav i sebeizrazqva6t go avatar, deto ne tyrpi taq, ina4e prosta za izpylnenie, ramka?
pone 5 izkazvaniq sym zasi4al "Regnah se samo, za da vi kaja kolko ste typi" (ili proizvodni na tova), koito sa pridrujeni s avatri 200x380!! ili s ljubimoto mi 200X50 za6toto e ravno na 100x100
a dramati4noto "Za boga...za6to horata sa tolkova zlobni" , pridrujeno s tropvane na kra4e po poda i syrcerazdiratelno sumtene, izrazqvashto ot4aqnie ot rasata homo sapien kato takava go ostavqm bez komentar...
leka ve4er:) moito pykleno delo za dnes priklju4i:) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 11:08 pm Заглавие: |
|
|
Картинките ги няма, защото авторите им са ги изтрили от местата където са били хостнати.
-
Хоства се "кой където намери" защото форуме е плод на ентусиазма на определена група хора (10х) и дори в момента генерира достатъчно трафик, който струва все пак нещо.
(тук да спомена други добри хора, които са предложили личните си хостове за улеснение на юзерите които нямат такъв)
-
Оплакавнето не е уникално и други са мрънкали по този повод.
Идеята НЕ е отхвърлена.
БТВ, ако случайно имаш под ръка хост с няколко стотин МБ място (за начло) и възможност за няколко десетки ГБ месечен трафик, и си готова да го споделиш, не се стеснявай. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 11:12 pm Заглавие: |
|
|
Бах деба! Докато напиша и вии сте се развихрили! :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Arale
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 11:16 pm Заглавие: |
|
|
to NOX: изобщо нямам какво да коментирам.
И нямах предвид, че всичщо трябва да се поддържа от форума и т.н. Просто какъв е смисълът от теми, в които пише нещо за творчества, а те фактически липсват? Може би темите нямаше да са 500, а 100.
Но както и да е, следващият път като реша да попитам нещо, ще гледам да съм запозната със "системата, [тоест изчела къде-що има мнение] което вероятно ще е след година.
but you have fun alright.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 11:17 pm Заглавие: |
|
|
Не не си отивай, ще ми бъъъъде тъжно.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Arale
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 11:20 pm Заглавие: |
|
|
Знам ли, не съм виновна, че на други 99 също им е минала тази идея през главата.
Както сами виждате, не съм тук, за да казвам "кой колко бил тъп и други подобни", но човек не може да постне без да се регистрира, все пак.
Очевидно доста от вас смятате, че имате достатъчно публика, пред която да представяте творенията си, че да се отнасяте така с новопристигналите се. Честно казано, колкото и интересни неща да видях ще се замисля утре за повторно влизане.
[и за да няма недоразумения това съвсем не го пиша с подсмисъл "аз повече с вас няма да си играя", нито с очакването, че някой ще каже нали "ама не, стой"] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 11:30 pm Заглавие: :-) |
|
|
На 98!
Ама не, стой!
Цитат: | Нашите потребители са написали 89157 мнения
Имаме 2404 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Arale |
Виж сега - това не са галерии - всеки е поствал нещо, което е правил или прави.
За да поиска съвет или да се похвали.
Така че е нормално някои неща вече да ги няма!
По въпросът с галериите - сигурен съм, че се мисли!
Успех и не си отивай!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 12:17 am Заглавие: |
|
|
NOX написа: | Ne, ideqta mi beshe druga...
vseki, koito reshi da postne ei taka:za da podkrepi priqtel, za da kaje "ha ha ha", za da se poopla4e za6to foruma e zelen, ili 4e dnes mu e skuka i nikoi ne iska da is govori s nego pravi edno i sy6to - smqta 4e 6tom se registrira trqbva da ima avartar! zadyljitelno e!!! bez nego ne moje da se jivee! i zadyljitelno trqbva da se propusne obqsnenieto, 4e avatara trqbva da e 100X100. Vseki si misli, 4e e izbral nai-artisti4niq, hubav i sebeizrazqva6t go avatar, deto ne tyrpi taq, ina4e prosta za izpylnenie, ramka?
pone 5 izkazvaniq sym zasi4al "Regnah se samo, za da vi kaja kolko ste typi" (ili proizvodni na tova), koito sa pridrujeni s avatri 200x380!! ili s ljubimoto mi 200X50 za6toto e ravno na 100x100
a dramati4noto "Za boga...za6to horata sa tolkova zlobni" , pridrujeno s tropvane na kra4e po poda i syrcerazdiratelno sumtene, izrazqvashto ot4aqnie ot rasata homo sapien kato takava go ostavqm bez komentar...
leka ve4er:) moito pykleno delo za dnes priklju4i:) |
ОТ: Пу пу, махни тоя Носферату, че имам кошмари вече бреееее :))) Тури там некоя ци*а, от твойте /от творбите имам в предвид/ ;)))) Арале, нема се коркаш, просто народа е казал "Каквото повикало, такова се обадило", идваш, врякаш пък после очакваш дружески прием... не става някак си :/ _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 12:39 am Заглавие: |
|
|
Graphilla e na dobrowolni nachala nai weche i towa mu e nai hubawoto , inache shte stane sakatlyk . Ako se naprawi galeriq towa shte prinudi syzdatelite na graphilal da q naprawqt taka che da izplashta sumite nujni za poddyrjane na takawa galeriq . Ot tam natatyk ima ogromen shans da se prewyrne w porednata merkantiliq, koeto e poslednoto neshto koeto iskame ot tozi forum.
Za towa neshtata sa IF and WHEN . Ponqkoga lipswat img-ta zashtoto gi zatriwatot samite hostowe na opredeleno wreme . Ponqkoga lipswat zashtoto samiq awtor si gi e mahnal ot hosta za da e plashta pari za poweche mqsto . Ima i nqkoi ftp-ta koito redownite posetiteli sa ostawili za da se prehwyrlqt na tqh neshta koito ne se wijdat ot BG ili ot izwyn BG. No i tam se trie redowno za da se zapazi niwoto na razhodite minimalno. Ako iskash da widish kakwo e rabotil nqkoi mojesh da widish portfolioto mu ili lichniq mu site. Kym tezi neshta horata sa si ostawili link-owe.
Za awatara mislq che shte podkrepq NOX . Po princip ne sym swiknal s ideqta za awatarite , no towa che chesto se sluchwa nqkoi da se obadi za dwe repliki i da si sloji awatar malko bezsmileno mi se wijda. Prosto prawish byrz account i kazwash kakwoto ima, nqma za kakwo da si izbarash awatar i podpis. Mai se poluchawa pri Forum-skata kultura koqto sweta razwiwa i koqto mai zapochwa seriozno da zamestwa normalnite otnosheniq :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 12:52 am Заглавие: |
|
|
specialno za Ku3mi4, ina4e az nikoga... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 12:58 am Заглавие: |
|
|
NOX написа: | specialno za Ku3mi4, ina4e az nikoga... |
Това не се изпуска, мерси скъпа :))) Save as... ;)) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|