Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
reale

|
Пуснато на: Вто Ное 23, 2004 4:09 am Заглавие: WIP |
|
|
na purvata triabva da i poopravia kosata..
inache kak vi se struva? daite akal:o))
shte bude edna ot glavnite geroi na broshurka za pottery studio (risuvane vurhu keramika)
glavnia target sa deca ot 2-12..
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Вто Ное 23, 2004 11:18 am Заглавие: |
|
|
Moje bi namali shirochinata na polata (t.e. dolnata chast na rolkqta) za da izpukvat poveche chetkite v chehlite. Moje bi malko poopravi proporciite na rucete?
Na purvata ustnite ne mi haresvat, mislq che shte e nai-dobre ako q nqma chertata m/u dvete ustni, a sa si edno cqlo. (No iskam i da otbeleja, che purvata ne e kartinka, koqto shte me privleche, ako sum mejdu 2 i 12, prosto ne mi deistva. Vtorata mnogo poveche mi haresva.) _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reale

|
Пуснато на: Вто Ное 23, 2004 7:05 pm Заглавие: |
|
|
danke, lady vader,
shte si poigraia s rokliata i racete, shte vidim kakvo shte stane..
za ustnite na purvata.. mm.. opredeleno ochite i izpukvat mnogo poveche kogato ia niama chertata na ustnite, no puk v sushtia moment se gubi attituta, koito pokazva..
zashto mislish che 12 god niama da ia haresat? oh s tia deca hich ne e lesno veche ciala sedmica gi razuchavam, i oshte mi e mnogo trudno da im vliaza pod kojata..
sestra mi e na 16 i mnogo haresa purvata.. hmm
ako se susredotocha nad grupata mejdu 8-12??? togava shte stane li?
mnogo e tejka tazi vuzrastova grupa.. nito bebeta, nito teenageri.. neznaiat kakvo iskat.. hem revat, hem psuvat.. mani mani!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2004 11:13 am Заглавие: |
|
|
hehe, prav si. Puk i tova novo pokolenie.. Az si spomnqm kogato bqh na 7-12 dosta dobre ot kum predpochitaniq, zatova prosto ti kazvam kak az shtqh da go priema. No puk plemennicata mi e na 12 sega i mnogo bi gi haresala. Moje bi im haresva zashtoto iskat da sa golemi madami s gotini ustni? (a na men ne, zashtoto nikoga ne sum iskala da porastna?)
Doide mi i druga ideq, malko promqna v kosata che da se vijda chast ot vtorata vejda?
Uspeh :) _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|