Graphilla.com :: Преглед на тема - WIP

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

WIP

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
reale

МнениеПуснато на: Вто Ное 23, 2004 4:09 am    Заглавие: WIP Отговорете с цитат

na purvata triabva da i poopravia kosata..
inache kak vi se struva? daite akal:o))
shte bude edna ot glavnite geroi na broshurka za pottery studio (risuvane vurhu keramika)
glavnia target sa deca ot 2-12..

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Lady Vader

Местожителство: Bs

МнениеПуснато на: Вто Ное 23, 2004 11:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Moje bi namali shirochinata na polata (t.e. dolnata chast na rolkqta) za da izpukvat poveche chetkite v chehlite. Moje bi malko poopravi proporciite na rucete?
Na purvata ustnite ne mi haresvat, mislq che shte e nai-dobre ako q nqma chertata m/u dvete ustni, a sa si edno cqlo. (No iskam i da otbeleja, che purvata ne e kartinka, koqto shte me privleche, ako sum mejdu 2 i 12, prosto ne mi deistva. Vtorata mnogo poveche mi haresva.)
reale

МнениеПуснато на: Вто Ное 23, 2004 7:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

danke, lady vader,
shte si poigraia s rokliata i racete, shte vidim kakvo shte stane..
za ustnite na purvata.. mm.. opredeleno ochite i izpukvat mnogo poveche kogato ia niama chertata na ustnite, no puk v sushtia moment se gubi attituta, koito pokazva..
zashto mislish che 12 god niama da ia haresat? oh s tia deca hich ne e lesno veche ciala sedmica gi razuchavam, i oshte mi e mnogo trudno da im vliaza pod kojata..
sestra mi e na 16 i mnogo haresa purvata.. hmm
ako se susredotocha nad grupata mejdu 8-12??? togava shte stane li?
mnogo e tejka tazi vuzrastova grupa.. nito bebeta, nito teenageri.. neznaiat kakvo iskat.. hem revat, hem psuvat.. mani mani!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Lady Vader

Местожителство: Bs

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2004 11:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

hehe, prav si. Puk i tova novo pokolenie.. Az si spomnqm kogato bqh na 7-12 dosta dobre ot kum predpochitaniq, zatova prosto ti kazvam kak az shtqh da go priema. No puk plemennicata mi e na 12 sega i mnogo bi gi haresala. Moje bi im haresva zashtoto iskat da sa golemi madami s gotini ustni? (a na men ne, zashtoto nikoga ne sum iskala da porastna?)
Doide mi i druga ideq, malko promqna v kosata che da se vijda chast ot vtorata vejda?
Uspeh :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети