Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Otacon

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 6:18 pm Заглавие: Re: + Още един аматьор |
|
|
Otacon написа: | Ъм, кво друго - правилата са доста тъпи |
1. Здравей, сайтовете ми харесват, няма да критикувам защото не съм дорасъл да критикувам уеб дизайн.
2. С цитираното ти изречение, успя да наречеш "тъпаци" хората създали и модериращи "Графила". _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Otacon

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 6:25 pm Заглавие: |
|
|
Сори за това, аз по принцип съм човек, който не употребява термини като "тъпи" в стопроцентовото им значение, но кой ли ме пита - думите си имат собствена политика...
Сори и мерси. _________________ "Absorb what is useful, Discard what is not, Add what is uniquely your own" -- Bruce Lee |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 6:39 pm Заглавие: |
|
|
Като бивш главен редактор допускаш доста неграмотност в администрираните от теб сайтове...
Иначе за дизайна и аз не се наемам да коментирам - неща, които не ми допадат, може да са си дизайнерска практика...
ПП: абе, я дай пример за 60% използване на значение на дума... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Otacon

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 6:48 pm Заглавие: |
|
|
Пример ли?
Ъммм: "Ти си ебати тъпия!"
От което следва, че не си 100% тъп, нали? Само 60%
Хех, забрави... :P _________________ "Absorb what is useful, Discard what is not, Add what is uniquely your own" -- Bruce Lee |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 7:16 pm Заглавие: |
|
|
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 7:33 pm Заглавие: |
|
|
той още на заглавието си го е написал... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 7:36 pm Заглавие: |
|
|
"Това съм го правил и администрирам изцяло:" пропускаш думичката "сам" ...а след като я споменеш аз ще ти кажа ...ти си похвално луд ! А колкото до дизайна ...е извинявай ама тука дизайн няма ! Поредните четири квадратни прозореца вьрху който е набльскан css-a пхпто и секвитему глупости....
http://www.gamersbg.com/ Браво добре си ги подредил ....можеш да го темплейтнеш ако някога правиш сайт за аптека....
Тия другите за какво ги даваш (даже по двапьти ) ? Нещо интересно ли трябва да тьрсиме ? Можеби илюстрациите ? Или кое ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Otacon

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 7:51 pm Заглавие: |
|
|
BSC System написа: | "Това съм го правил и администрирам изцяло:" пропускаш думичката "сам" ...а след като я споменеш аз ще ти кажа ...ти си похвално луд ! А колкото до дизайна ...е извинявай ама тука дизайн няма ! Поредните четири квадратни прозореца вьрху който е набльскан css-a пхпто и секвитему глупости....
http://www.gamersbg.com/ Браво добре си ги подредил ....можеш да го темплейтнеш ако някога правиш сайт за аптека....
Тия другите за какво ги даваш (даже по двапьти ) ? Нещо интересно ли трябва да тьрсиме ? Можеби илюстрациите ? Или кое ? |
1) Може би ако можех да си редактирам поста, щях да добавя "сам"
2) Може би ако бях се правил на дизайнер, щях да заслужавам "критиките".
3) Може би този форум е наистина агресивен, както го оределят някои хора.
Между другото, личното ми мнение е, че дизайнерите в БГ се броят на пръстите на едната ми ръка, а пък дали наистина са останали в БГ и още повече, дали постват в тоя форум... това е друг въпрос. _________________ "Absorb what is useful, Discard what is not, Add what is uniquely your own" -- Bruce Lee |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC_mafia

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 7:58 pm Заглавие: |
|
|
Ne gi slu6ai rozoviq slon \v toq forum mnoo se har4at\
prosto kurti ne mivki a napravo celi vani |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 7:59 pm Заглавие: |
|
|
... i ti si doshal da proverish dali naistina e "agresiven"... ? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Otacon

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 8:02 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | ... i ti si doshal da proverish dali naistina e "agresiven"... ? |
Май че да :) _________________ "Absorb what is useful, Discard what is not, Add what is uniquely your own" -- Bruce Lee |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 8:03 pm Заглавие: |
|
|
BSC System написа: | "Това съм го правил и администрирам изцяло:" пропускаш думичката "сам" ...а след като я споменеш аз ще ти кажа ...ти си похвално луд ! А колкото до дизайна ...е извинявай ама тука дизайн няма ! Поредните четири квадратни прозореца вьрху който е набльскан css-a пхпто и секвитему глупости....
Ало, успокой малко топката, човекът е дошъл да си представи работите, така че независимо дали ти харесва или не, подхождай с малко такт. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 8:30 pm Заглавие: |
|
|
Аз само не разбрах, PLONE ти ли си го направил? _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 8:50 pm Заглавие: |
|
|
Виж ся пич,
може да не съм много на ясно, но след като ти казваш, че не се правиш на дизайнер какви права търсиш и какви искания поставяш с настоящите си работи /в по-голямата си част основани на темплейти/?
Просто това е форум за хора, които са професионалисти или се опитват да станат такива /или най-малкото да станат качествени хора в хобито си/ и полагат усилия за това! А не минаващи пътници, които се пробват дали ще им мине номера за някой раздел.
Дори да приемем, че желаеш да се развиваш това никъде до сега не се е видяло в думите ти.
Графила не е агресивна, бре! Неведнъж е обяснявано към кого е насочена и защо работи така, естествено е, че след като е казано, че трябва да покажеш умения и ги нямаш е да не те приемат насериозно, особено ако дори не покажеш дори желание за някакво развитие.
Разгледай, има толкова примери за хора, които си разбират от работата и са приети единствено с "браво", "уелком", "страхотно" и т.н, а на тебе щом не ти се казва явно има хляб да изядеш, за да ти се каже, така че дерзай и не е сърди на себе си и в частност на нас. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 11:49 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | Виж ся пич,
може да не съм много на ясно, но след като ти казваш, че не се правиш на дизайнер какви права търсиш и какви искания поставяш с настоящите си работи /в по-голямата си част основани на темплейти/?
Просто това е форум за хора, които са професионалисти или се опитват да станат такива /или най-малкото да станат качествени хора в хобито си/ и полагат усилия за това! А не минаващи пътници, които се пробват дали ще им мине номера за някой раздел.
Дори да приемем, че желаеш да се развиваш това никъде до сега не се е видяло в думите ти.
Графила не е агресивна, бре! Неведнъж е обяснявано към кого е насочена и защо работи така, естествено е, че след като е казано, че трябва да покажеш умения и ги нямаш е да не те приемат насериозно, особено ако дори не покажеш дори желание за някакво развитие.
Разгледай, има толкова примери за хора, които си разбират от работата и са приети единствено с "браво", "уелком", "страхотно" и т.н, а на тебе щом не ти се казва явно има хляб да изядеш, за да ти се каже, така че дерзай и не е сърди на себе си и в частност на нас. |
dumite si imat tezest........merete gi _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oza

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 12:12 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | ... i ti si doshal da proverish dali naistina e "agresiven"... ? |
Mutaaaa....
stiga ste pliuvali be
maikata mi e*avate taka :(((((( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 12:45 pm Заглавие: |
|
|
да не идва после и да те бие?? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 1:00 pm Заглавие: |
|
|
dosta estetski razgovor se poluchi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Otacon

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Мале, аз ли съм причината? _________________ "Absorb what is useful, Discard what is not, Add what is uniquely your own" -- Bruce Lee |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|