Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2004 9:30 pm Заглавие: |
|
|
АМИ СОРКА, АЗ НЕ ЗНАМ, ДАНО СЕ НАМЕРЯТ ДОБРИ ХОРА И ДА ТИ ПОМОГНАТ _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Чет Ное 25, 2004 1:48 am Заглавие: |
|
|
tova beshe dobro :) kakto i da e. abe trqbva mi da razbera kak da podgotvqm za pechat sas spot zvetove i kakav format trqbva da sa file-lovete i tn.... _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Чет Ное 25, 2004 2:08 am Заглавие: |
|
|
АКО НЕ СЕ ЛЪЖА НЕЩО НА PAGE MAKER И ФОРМАТА Е .P65 И ПОСЛЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯ НА ФОТО ЛЕНТА ИЛИ ЛЕНТА НЯКАКВА, ОТ КОЯТО СЕ ПЕЧАТА ВЕЧЕ (ЗА ВЕСТНИЦИ) - ТОВА КОЕТО МЕ ХВЪРЛИ В ТЪЧ, НО ТОВА НЕ Е СИГУРНО, СИГУРНО ГОВОРЯ ГЛУПОДСТИ, СИГУРНОТО Е, ЧЕ НЕ СЪМ ДОБРЕ _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Ное 25, 2004 10:03 pm Заглавие: |
|
|
е добре де кое точно от всичкото...плазмено по тоз флаер ненагледний си го мислил за спот в края на краищата....? _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Capt.

|
Пуснато на: Пет Ное 26, 2004 12:43 am Заглавие: |
|
|
jasab написа: | АКО НЕ СЕ ЛЪЖА НЕЩО НА PAGE MAKER И ФОРМАТА Е .P65 И ПОСЛЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯ НА ФОТО ЛЕНТА ИЛИ ЛЕНТА НЯКАКВА, ОТ КОЯТО СЕ ПЕЧАТА ВЕЧЕ (ЗА ВЕСТНИЦИ) - ТОВА КОЕТО МЕ ХВЪРЛИ В ТЪЧ, НО ТОВА НЕ Е СИГУРНО, СИГУРНО ГОВОРЯ ГЛУПОДСТИ, СИГУРНОТО Е, ЧЕ НЕ СЪМ ДОБРЕ |
:::))))
ако некой до утре не се наеме да даде разяснение на тая главоблъсканица
ще го направя аз :) мъкар, че не искам да съм точно аз - да не объркам тия двама мушморока :::))) още повече :) _________________ What?
Are you surprised?
I'm stayin' alive, I spit in your eye, Drive a stake in you.
Take me away, take me away.
I gave you the world, it was all for you. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пет Ное 26, 2004 10:30 am Заглавие: |
|
|
niki michailov написа: | е добре де кое точно от всичкото...плазмено по тоз флаер ненагледний си го мислил за спот в края на краищата....? |
ami, ROZOVOTO i LILAVOTo, chovek! zashto???? _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Ное 26, 2004 11:40 am Заглавие: |
|
|
нема ко се обянсявам повече - те кадърните си го казаха в другото форум:) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Ное 26, 2004 1:02 pm Заглавие: |
|
|
vij sega... znachi ima knigi estestveno, no te sa parvo dosta stari, vtoro navlizat v edni detaili deto na teb ne ti triabvat.
Ako zadadesh konkreten vapros shte poluchish i konkreten otgovor.
V tvoia sluchai nai bezboleznenia nachin e da opredelish 2-ta ti spot cviata vav vektori i da im zadadesh nujnia ti pantone. Tova shte ti ovelichi cenata na pechata s 40-50% no pak shte imash rezultata koito si predstaviash. Ne che i bez spot ne moje, obache trebe da e dobar pechataria, mashinata da e dobra i toi da znae kak se raboti s neia.
Vij ako iskash da imash spot v raster, tap polojenieto e drugo, no dokolkoto se seshtam za designa misla tova ne e nujno.
Ako li ti se pita neshto drugo, zapovedai... moje niakoi da ti otgovori. _________________ V2&V8 forever
Последната промяна е направена от LoveHate на Пет Ное 26, 2004 2:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Ное 26, 2004 2:35 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: |
Vij ako iskash da imash spot v raster, tap polojenieto e drugo, no dokolkoto se seshtam za designa misla tova ne e nujno.
|
togava si pravish EPS v Photoshopa _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MoonShine

|
Пуснато на: Пет Ное 26, 2004 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Using Channels > Adding spot colors (Photoshop) _________________ мнението на автора понякога не съвпада с гледната му точка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 12:23 am Заглавие: |
|
|
jasab написа: | АКО НЕ СЕ ЛЪЖА НЕЩО НА PAGE MAKER И ФОРМАТА Е .P65 И ПОСЛЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯ НА ФОТО ЛЕНТА ИЛИ ЛЕНТА НЯКАКВА, ОТ КОЯТО СЕ ПЕЧАТА ВЕЧЕ (ЗА ВЕСТНИЦИ) - ТОВА КОЕТО МЕ ХВЪРЛИ В ТЪЧ, НО ТОВА НЕ Е СИГУРНО, СИГУРНО ГОВОРЯ ГЛУПОДСТИ, СИГУРНОТО Е, ЧЕ НЕ СЪМ ДОБРЕ |
Аз да поясня...не се казва фото лента, а фото форма (ФФ), която по хим. път е направена от оригинала, който първо е експониран и става на негатив, после пак се експонира и става на позитив/диапозитив. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 12:04 pm Заглавие: |
|
|
ironhacker написа: | jasab написа: | АКО НЕ СЕ ЛЪЖА НЕЩО НА PAGE MAKER И ФОРМАТА Е .P65 И ПОСЛЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯ НА ФОТО ЛЕНТА ИЛИ ЛЕНТА НЯКАКВА, ОТ КОЯТО СЕ ПЕЧАТА ВЕЧЕ (ЗА ВЕСТНИЦИ) - ТОВА КОЕТО МЕ ХВЪРЛИ В ТЪЧ, НО ТОВА НЕ Е СИГУРНО, СИГУРНО ГОВОРЯ ГЛУПОДСТИ, СИГУРНОТО Е, ЧЕ НЕ СЪМ ДОБРЕ |
Аз да поясня...не се казва фото лента, а фото форма (ФФ), която по хим. път е направена от оригинала, който първо е експониран и става на негатив, после пак се експонира и става на позитив/диапозитив. |
А!?!?!?
Аз си мислех че знам почти всичко за тоя процес - в грешка съм бил _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Capt.

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 9:58 pm Заглавие: |
|
|
az nishto ne razbrah?
sega za pantonni cvetove li govorim
ili za tova kak da si napravi printerski fail?
ba?
kude e toia flaer? _________________ What?
Are you surprised?
I'm stayin' alive, I spit in your eye, Drive a stake in you.
Take me away, take me away.
I gave you the world, it was all for you. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MoonShine

|
|
Върнете се в началото |
|
 |