Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vlad74
|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2004 7:15 am Заглавие: alpha wip |
|
|
zdraveite. Tova e taka da se kaje Alpha WIP. Moje bie e edna deseta ot celia razmer na kartinata. Samo sum narisuval texturite i sum slojil test materiali i lights. Iskam da vi popitam kak e contrasta i iarkostta. Skoro si kalibrirah monitora i e dosta vajno da razbera kak se vijda na drugi takiva. Mersi predvaritelno.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2004 11:32 am Заглавие: |
|
|
purvo da kaja 4e otnovo izkliu4itelno me radva tova koeto si napravil..
ima atmosvera.. hem e wip .. kato ot prikazka za talasumi mi e ..
btw na men mi tumnee malko image-a .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2004 12:09 pm Заглавие: |
|
|
Невероятна атмосфера Влад! Седи страшно живописно!:)))
И при мене малко тъмнее картинката...
и ако може един въпрос ... в момента изражението е малко бездушно и уплашено на лицето... това ли е идеята? _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2004 1:26 pm Заглавие: |
|
|
tymno e vqrno.. mene mnogo me kefi shapkata...
izglejda bezdushno zashtoto mimikata na liceto dolu krai ustata i gore - vejdu o4i ne si pasva.. o4ite v momenta sa izcykleni leko - t.e. nepodvijni dokato ustata e kato v dvijenie .. a vejdite pyk nqmat nikakvo ...i zatova e taka... poigrai si malko s izrajenieto.. pogledni Bames - nakraq ima edna poredica sys razli4ni emocionalni izrajeniq.. i to dobre napraveni.... vse pak na4aloto e mnogo dobro - shte stane ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2004 4:13 pm Заглавие: |
|
|
mersi sa komentarite. Chestno kazano i pri men stoi malko tumno. Mersi za suveta Keka. Namerenieto mi e liceto da izraziava tuga i bezpomoshtnost. Shte go pogledna toia Bames i shte ia prepravia taia fizionomia. Mersi. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2004 4:14 pm Заглавие: |
|
|
vlad74 написа: | Namerenieto mi e liceto da izraziava tuga i bezpomoshtnost. . |
Sushto i uplaha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|