Graphilla.com :: Преглед на тема - BTK - 3D konkurs

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

BTK - 3D konkurs

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Sami

МнениеПуснато на: Нед Ное 28, 2004 6:22 pm    Заглавие: BTK - 3D konkurs Отговорете с цитат

link
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Пон Ное 29, 2004 12:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

KAKWO DOZIWEHME
PRI BIUDZETITE DETO IMAT KONKURS4E SA PRAAT,
MI ZELAIA IM USPEH
Върнете се в началото
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Ное 29, 2004 1:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Целта на конкурса е да стимулира създаването и развитието на мултимедийно съдържание в българските сайтове и да наложи като еталон оригиналното съчетание на видео, музика и графика в българското уеб пространство. . . .

Според мен малко са закъснели с налагане на еталон за мултимедийно съдържание в web при наличието на фирми от сорта на Макромедия. Не виждам и как с един конкурс ще наложат някакъв еталон. В същото време се изцепват за мултимедийно съдържание в web като говорят за 1 минутно 3D муви, 530 Х 205, което разбирам, че ще се използва за нета от по предното написано.
Простотия или супер напредничаво мислене?
Надявам се да е второто.
В същото време знам, че фирма като Adobe е поръчала изпълнението на сайта си на външна фирма, която е известна с опростеното съдържание и оптимизацията на разработките си. Макромедия пък е супер пестелива с Flash изпълненията си на своята страница.
Може пък когато след 10 години чета тоя пост да си казвам: Евала БТК.
П.П.: И като стана дума за БТК, тия да вземат да ми оправят телефона, че плащам като за цифров, а пък още ме държат на аналогова централа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SINNER

Местожителство: къмпинг черноморец

МнениеПуснато на: Пон Ное 29, 2004 3:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

MUGAGA

kak ne gi e sram

ma karai da vari iavno 4e noviat sobstvenik e reshil 4e kato kabeldjiite pri nego zimat 250leva zaplata 1000evro za takuv konkurs e dobra ideia

MU GA GA
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети