Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sami

|
Пуснато на: Нед Ное 28, 2004 6:22 pm Заглавие: BTK - 3D konkurs |
|
|
link |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 12:00 am Заглавие: |
|
|
KAKWO DOZIWEHME
PRI BIUDZETITE DETO IMAT KONKURS4E SA PRAAT,
MI ZELAIA IM USPEH |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 1:14 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Целта на конкурса е да стимулира създаването и развитието на мултимедийно съдържание в българските сайтове и да наложи като еталон оригиналното съчетание на видео, музика и графика в българското уеб пространство. . . . |
Според мен малко са закъснели с налагане на еталон за мултимедийно съдържание в web при наличието на фирми от сорта на Макромедия. Не виждам и как с един конкурс ще наложат някакъв еталон. В същото време се изцепват за мултимедийно съдържание в web като говорят за 1 минутно 3D муви, 530 Х 205, което разбирам, че ще се използва за нета от по предното написано.
Простотия или супер напредничаво мислене?
Надявам се да е второто.
В същото време знам, че фирма като Adobe е поръчала изпълнението на сайта си на външна фирма, която е известна с опростеното съдържание и оптимизацията на разработките си. Макромедия пък е супер пестелива с Flash изпълненията си на своята страница.
Може пък когато след 10 години чета тоя пост да си казвам: Евала БТК.
П.П.: И като стана дума за БТК, тия да вземат да ми оправят телефона, че плащам като за цифров, а пък още ме държат на аналогова централа. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 3:55 pm Заглавие: |
|
|
MUGAGA
kak ne gi e sram
ma karai da vari iavno 4e noviat sobstvenik e reshil 4e kato kabeldjiite pri nego zimat 250leva zaplata 1000evro za takuv konkurs e dobra ideia
MU GA GA |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|