Graphilla.com :: Преглед на тема - :::Web-Wip:::

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

:::Web-Wip:::
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Chef

МнениеПуснато на: Чет Дек 02, 2004 10:19 pm    Заглавие: :::Web-Wip::: Отговорете с цитат

Начи WIP е работата. Става дума за некав пич (Боян .. бухахаха), който прави one man accoustic show, свири на китара по клубове демек. Стилово е трудно да се каже точно какво свири, но най-общо импровизации тип blues, rock, etc. Ако трябва още инфо казвайте.

Гост

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2004 4:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mno me kefi samo edno nesto go omazwa, fonta na menutata i dobre doshli, smeni go i ste zaspi
Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2004 12:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hубзи, на фонта и аз му се нерва ама не можах да намера подходящ кирилизиран. Всякакви идеи са добре дошли.

Ето още нещо, което правих напоследък в подобен стил. Фото албум на едно бебе ( на един приятел ). Снимката не е част от дизайна само показва къде ще се показват снимките и колко големи ще са. Текущата снимка винаги е в средата (номерацията отдолу). Сайта не е завършен требе да му измисля приличен фон. Ето и пик-а:

Incredible machines :)))))))
virtualchild

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2004 12:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e tva me vdahnovi-vapreki che kopaia v 3d
s kakav soft e praeno tova neshto...?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dreado

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2004 1:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ах поздрави
Аз мога да кажа, че сайта си пасва перфектно за ексцентричен музикант. Мисля обаче ти най-добре би преценил това, ако си слушал музиката на човека. В тоя му вид сайта сам по себе си е прекрасен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2004 1:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре е. Само при първия проект не ми харесват две неща - шрифта (според мен някакъв прав дебел върши работа ако го поодраскаш малко, както китарата или пък по-handmaded) и стилизираното лице на човека. Според мен пак трябва да е стилизирано, обаче да стои по графично, леко поодраскано.
Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2004 1:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

virtualchild написа:
...s kakav soft e praeno tova neshto...?
Фотошоп+Илюстратор.

_sasho, нубзи вече каза за шрифта, съгласен съм... идея нещо ..а-у?
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2004 7:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много радват, бравос.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Chef

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 1:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

PASTA написа:
virtualchild написа:
...s kakav soft e praeno tova neshto...?
Фотошоп+Илюстратор.

..i koz ..buhaahah
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 1:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

zelenkuto me kefi!
pozdravleniq za toq proekt!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 11:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

и двете са много "изнасилени" ... мазано е без никаква идея, фонтовете са ужастни ... имитацията на 3Д е меко казано несполучлива ... не ми харесва
Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 1:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SIMPLI написа:
и двете са много "изнасилени" ... мазано е без никаква идея, фонтовете са ужастни ... имитацията на 3Д е меко казано несполучлива ... не ми харесва

...emi :)
Chef

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 2:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми освен да покажа още един проект, с който не съм особенно горд. Става въпрос за "виртуална обиколка" на базар Илиянци. Идеята е чрез поредица от снимки и съответна навигация да се осъществи обиколка на базара. Идеята лично за мен в тоя си вид е тъпа и безмислена, но хората това поискаха ...това им направих. Относно дизайна самия аз виждам, че не е добре на места, но беше сравнително отдавна и за много малко време ( а срока трябваше да се спази, защото иначе можеше да вида Камбаните или Витоша ... за последен път :) ).По интересното в случея е че сайта е набачкан така, че собствениците напълно самостоятелно контролират контента , чрез набор от админстративни системи ( примено, открива се нов шанд , отива некои щрака шанда и после пускат снимката в админ системата, тя се рисайзва автоматично до зададен размер и и се задават необходимите към нея елементи).В тази връзка нямам нищо общо със снимките и текстовете по страницата. Вкичко е направено в темплейтс ( шаблони ), което отделя програмирането от дизайна (приимер ако искаш да смениш външния вид ( дизайна) само сменяш темплейта а програмирането си е същото). Вообще много удобно за собсвениците на страницата ...,които обаче са .... немам думи.

Index

Walk

Ето линк към сайта>> http://www.ilianci.com/i3/www
ironhacker

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 3:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сайтът има идея, ама като че ли стилът не е баш за Илиянци според мене.

Btw оправи си на последната страница Контакти
Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е много да. Ама имаше нупева комуникация с клиента. Аз разбрах , че те имат сайт последния ден, когато трябваше да предам ( а ги питах). Дори лого не ми дадоха ( снимах до от една реклама на улицата ). И при презентирането човека които трябваше да каже к'во що, бръмчи в "обиколката" и стига до некав щанд ( ония фана мишката наобратно и вика, "...счупена е" ) и там неква продавачка. Какато гледа и изревава " ...бах **** тая съм я ***..." ..във въсторг. Абе лудница, гот беше, забавно.

За контакти знам ...10х
iDesign-er

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 6:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kakuv skrit talant otkrivam vuv Vas, skupi mi PASTA ::::)))))

(инспирирано от Capt.)

На последния сайт много ми допадна хедъра и навигацията, но тази векторна графика май не е на място. :( Пък и футъра хич го няма. Иначе сайта много ми допада. :)
Върнете се в началото
RiN

МнениеПуснато на: Вто Дек 07, 2004 1:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

v purvoto - "za boyan" spored men ima dosta hlqb. haresva mi. shriftovete ne me draznqt v cqlostnata stilistika. edisntveno ne mi haresva durveniq fon. neshto mnogo sterilen mi stoi supostaven s ludnicata v cd-caseto i nadranite i olupeni povurhnosti tam. sloji mu nqkakuv drug fon i e save to fav.
za ilienci - dobra ilustraciq, no mi stoi otkusnato ot vsichko ostanalo v layouta. probvai da slojish tuk tame dolu nqkoq risuvana pictogramka i da smenish tab butonite i ste stane.
RiN

МнениеПуснато на: Вто Дек 07, 2004 1:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

aaa zabravih. eto purvoto neshto za koeto se setih kato ti vidqh layouta: http://www.tangerine-tree.net/
smenqsh mu fona na saita ti i stava super. drugo ne barai :)
uspeh.
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 07, 2004 2:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бебешкия сайт страшно ми харесва!!! И калинките как се шмугват само:))) Много е вдъхновяващо;)
Много приятен стил имаш - различен е и е красиво!
Върнете се в началото
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Дек 07, 2004 2:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За базар Илиянци.

Няма да коментирам дизайна, защото на това нещо смятам, че не може да се направи добър сайт, ами навигацията и кода. Предполагам, че е работил "всемогъщия" Dreamweaver или аналозите.

Първо направил си го много тесен. Таблица width=641px (при условие, че на 800 Х 600 се събират 760px). От тези иначе малко 641px са взети още по 45 px от двете страни за сините im за фона - общо 90px. На практика все едно правиш сайт със широчина 551px, което го прави да изглежда доста тесен. Според мен можеше с един CSS да сложиш background на body-то с един .gif, който да е широчината на таблицата + лявата картинка + дясната картинка и да го размножаваш по y.
Не виждам и защо с прозрачни gif-ове си държиш колоните да не бягат като при такъв тип изпълнение не би трябвало да имаш никакъв проблем с фиксирана ширина на td-то.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети