Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
delfo
|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 1:06 am Заглавие: Problem s qrki cwetowe |
|
|
da pitam neshto za cwetowete : ima w klasa mi edno momiche s moliw koito e boqdisan w elektrikowo oranjewo i wseki pyt kato go pogledna mi izbiwa ochite i me bolqt, no zaedno s towa me priwlicha da go gledam poweche , ta se chudq zashto se poluchawa taka s tozi cwqt
Po princip imam sywsem lek astegmatizym i sreden 1.50-1.75 dioptyr (kysogled sym) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 1:21 am Заглавие: |
|
|
skypo dete,
obyrni se kym oftalmolog
tvoi veren teenproblem.com _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 1:44 am Заглавие: |
|
|
Не разбрах какво точно питаш като казваш "Защо така се получава с този цвят?":
Защо момичето употребява електриково-оранжев цвят?
Защо теб те болят очите като го погледнеш?
Защо се чувстваш привлечен от момиче, употребяващо електриково-оранжев цвят? Това са три различни въпроса.
Иначе флуоресцентните цветове като електриково оранжевото, доколкото знам, при възбуждане от светлинен източник излъчват светлинна енергия. Един вид светят със собствена светлина. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 1:57 am Заглавие: |
|
|
goworq che cweta mi dere ochite i mi deistwa kat magnit , momicheto e izwyn normalnite gabarati i izobshto ne se komentira w sluchaq , prosto pitah zashtoto si misleh che moje da se swyrzwa s obuchenieto po cwetowe koeto imate kato hudojnici ili fotografi
A kak taka me zadynihte w teen problemite ne razbrah ?!?!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 2:00 am Заглавие: |
|
|
mai trqbwa da dopylnq che e CWETA na MOLIWA i che tochno moliwa mi priwlicha wnimanieto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 2:14 am Заглавие: |
|
|
Да, отговорих ти: флуоресцентен цвят, който при възбуждане от светлинен източник, излъчва собствена светлинна енергия. Нормално е да дразни повече окото, защото освен отразената светлина се прибавя и собствено излъчената. Иначе мога само да допълня, че човешкото око е най-чувствително към жълтия цвят. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 5:05 am Заглавие: |
|
|
mi imam spomen kat u4enik ni wla4iha w akademiata da gledame akt
imase edin batko det bese resil 4e oranzewia cwiat i wsi4kite mu raznowidnosti w su4etanie sus otrowno zelen otenauk e nai dobrata gama
za bledokoza dewoika na sin fon. sled desetata minuta dzwerene w twa bezumie izti4ak kum kenefa i se razprah ot draifane / no joke/.
sled twa 1 godina kat wideh oranzewo i mi sa gadese.
i do den dnesen nemam obiasnenie na slu4kata, iawno e cwetna 4uwstwitelnost:))))) cwetofobia:)) ma pri tebe ako e samo s draznesto priwli4ane na wnimanie zan4i si ok - hormona ta bie i si 4uwstwitelen kum izsrazhodwaneto mu kat osobeno senzitiwno se uweli4awa zelanieto pri
nali4ie na oranzew swetlinen izto4nik:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|