Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Uruk Hai

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 12:27 am Заглавие: Самолет - нощната смяна. |
|
|
Ами ей го на - не точно най-любимия ми самолет ама тъй или иначе трябваше да го направя. Това е ренде за собствено удовлетворение от работата :Д
Както обикновено моделирано, текстурирано и рендвано в Lighwave и композирано в Digital Fusion.
Идеята е нещо като напрежение преди полет.... за кого ли....
за извън България:
http://www.military-meshes.com/forums/showthread.php?t=360 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 1:03 am Заглавие: |
|
|
И на мен не ми е особено любим, има къде-къде по-красиви птички, но изпълнението е върховно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
abbadon

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 1:05 am Заглавие: |
|
|
Extra e!
Bih iskal edin farme v polet i ot gore, ako moje ; )
Ako tribva da sme perfekcionisti chroma po kolisnicite bi triabvalo da e po-tamen, spored men. _________________ ..the pieces of the puzzel are waiting... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 1:10 am Заглавие: |
|
|
Цитат: |
И на мен не ми е особено любим, има къде-къде по-красиви птички, но изпълнението е върховно. |
tEka si e..
i za hroma sum suglasen..
btw pi6e se kolEsnik :) ... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Uruk Hai

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 1:41 am Заглавие: |
|
|
abbadon mai mi se motae edno nedovysheno takvozi.. po-dobre da ne go pokazvam obache. Sledvashtoto rende shte e tochno takova i obeshtavam da se postaraya oshte poveche.
Imperial Friedrich samo chakai da vidish sledvashtata ptichka ;) - Rafala me e zachovyrkal.
Pravo imate za hroma :D verno e mnogo lyskav, ama tova da si ostane za bydni vremena - sega nyamam vreme da promenyam :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 3:23 pm Заглавие: |
|
|
Idealen si e chroma :)
http://www.af.mil/media/photodb/photos/031209-F-0000S-001.jpg
Uruk, ne si gubi wremeto s Rafala, zemi i izkarai edin A-4"Skyhawk" s cammo na Hel Ha'Avir kak strafi Syriiski tankoi koloni na Golan :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 5:17 pm Заглавие: |
|
|
pich napravo razbivash, fen sam ti da znaish ;]
kefi me i rendera i samoletcheto adski realistichno :>
nikoga nqma se seta che 3d ako ne go beh videl tuka edinstveniq kosur det videh ako moje se nareche taka nastilkata dolo mai mnogo nazabena sedi , a q izdai kak go pravish tva neshtu z vazduha kato e nagrqt
oshti edin pat bravos :>>>>>>>>> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 5:55 pm Заглавие: |
|
|
kefi me i rendera i samoletcheto adski realistichno :> .........................
.)
MUGAGA ............................
FURXUT breyyyyyy napraoo shte fruxne
LOL best of the best be nekvi tilove na bumpa li se vijda ili gkesha neshto
be nema zna4ka
NUGAGA .............................. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Ное 28, 2004 6:29 pm Заглавие: |
|
|
be tva na snimkata narabenkoto gore po kabinata mnou smeshno be tia tapaci na kvi se praat, na alien enspired li kvo li, smeshkovci, ako moe nekoi da mi go razgadae tva kadravkoto bez da mi govori za art shtoto art nema sha go cherpa... _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Ное 28, 2004 6:39 pm Заглавие: |
|
|
Alex :)))))
Dori i shewowete po samoleta imat radarno eho, zatowa tseliyat F-117 e sus wutreshni shewowe nawsyakude, t.e. wsichko po powurhnostta e napulno gladko. Edinstweniyat neizbezhen shew e po cockpita, kudeto se otwarya. Za da ne dawa ednorodno radarno eho, nasocheno obratno kum radara, sa go razbili na tezi triugulnitsi, t.e. kato go ping-ne radarniyat signal. sled towa ne se wrushta obrtano kakto bi go naprawil ako beshe prawa linia/kwadraten shew na cockpita, ami se otrazyawa w razlichni posoki i ne komprometira skritostta na samoleta wuw frontalnata proektsiya.
BTW, kato se zamislya, sushtoto wazhi i za lyukowete na bombootseka, makar i da ne se wizhdat na snimkata zashtoto sa zatworeni -- inache i te sa kudrawi :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Ное 28, 2004 7:01 pm Заглавие: |
|
|
dostoen otgovor, imash pocherpka brato _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Нед Ное 28, 2004 7:20 pm Заглавие: |
|
|
Alex написа: | dostoen otgovor, imash pocherpka brato |
Udowolstwieto e iztsyalo moe :) A za cherpeneto -- Drona zabawya no ne zabrawya :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Ное 28, 2004 7:27 pm Заглавие: |
|
|
za mene sashto shte e udovolstvie, na seka cena shte si udarzha dumata :)
A za samoleta - be pak e grozen mamka mu, dori sled kato razbrah za junjuriite :)))))) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Нед Ное 28, 2004 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Alex написа: | za mene sashto shte e udovolstvie, na seka cena shte si udarzha dumata :)
A za samoleta - be pak e grozen mamka mu, dori sled kato razbrah za junjuriite :)))))) |
Abe da ti kazha chestno -- ama e taina, shtoto ako chuyat fanovete shte mi dignat skandal -- ama i spored mene e mnogo grozen, kato stara yutiya s krila :))))
Towa e krasiw samolet:
Spiram da razwodnyawam temata na choweka :) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Ное 28, 2004 8:40 pm Заглавие: |
|
|
q i az da spodelq kakvo e krasota za men ;)
nqkoi den moje i da go modelna.. :) vinagi sum si padal po ruska tehnika..
osobenno ot razgara na studenata voina... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Uruk Hai

|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 12:56 am Заглавие: |
|
|
Drone Drone, cyal den me nyama i ti po toya povod mi otne cherpeneto a...
Tiya stranno-glupavi formi otrajavali lychite pod drug ygyl i te ne se vryshtali obratno predstavi si ta radara ne gi zasichal... da ama syrbite gi hvanali chuvam naskoro :)) Ta takiva grozni nazybvania ima i otdolu na taya iutia...
Mi nali se seshtate - slujeben proekt - ama hich ne mi e liubimia samolet. Dobre che ima kompiutri ta da moje i toi da leti izobshto.
SINNER: na jeta tilove nema shtot vsichko na ryka sym risuval, na asfalta obacheee imaaa, ama ot toya ygyl misleh che ne lichi.
String: T:Heathaze s mnogo poligoni i soft edges i bitmapi vyv Fusiona.
Drone pak: Rafale-to mi e liubim samolet.... sled Berkuta ama nego mai nyama nikoga da go vidim ta az se hvashtam za dostijimite neshta... a i ne si padam po stari samoleti - mi da - skyhawk-a dosta ostarya - pyrvite sa vlezli na vyoryjeni e prez 64-ta ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 1:20 am Заглавие: |
|
|
Uruk Hai :))))
Serbite go byaha hwanali po nai-lewashkia nachin. Noshtna misia, oblatsi. Samoletut e bil wuoruzhen s dwe GBU-12 (laser-guided). Ponezhe F-117 sam si designate-wa targets s lasera, e tryabwalo da sleze pod oblatsite (laserut ne mozhe da probie oblachnostta). Kato rezultat, cheren samolet na fona na beli oblatsi :)))) Newidim inache, obache suwsem yasno widim s prosto oko :))) Udarili sa go s 40-mm zenitni ordudia Bofors ot Wtorata swetowna -- nyakolko popadenia w lyawoto krilo. Gubi kontrol, pilotut ejectwa :)))) Super-skup samolet, swalen s dopotopni orudia. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 1:32 am Заглавие: |
|
|
pomnq v nqkakvo spisanie ima6e kolaj.. ostatuci ot razbit F117 i nadpis
'' Excuse us, we didn't know it was invisible " :)) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 1:33 am Заглавие: |
|
|
Яко ирония.
Американците, имам предвид тия дето поръчват техниката, още не са осмислили, че високотехнологична война надали ще се води скоро и че това, което искат, е безумно скъпо и ненужно сложно.
/jumps into foxhole
;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Uruk Hai

|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 2:19 am Заглавие: |
|
|
Hihi!~ Taya istoria mi e liubima (za svalenia nighthawk)!!!
Pichove aide malko da se vyrnem na temata. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|