Graphilla.com :: Преглед на тема - нещо като проблем в премиера...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

нещо като проблем в премиера...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 10:50 pm    Заглавие: нещо като проблем в премиера... Отговорете с цитат

та значи монтирам си аз звук обаче в началото и/или края ми пука...уж трябва да се оправи като му сложа по еин fade в двата края ма нъцки..нищо не става..пак си пука...някой да има някакво друго предположение как може да се оправи?
vrabchev

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 10:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Къде го монтираш този звук и къде го прослушваш съответно?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 11:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми процедурата е следната...записвам си звук някакъв на sound forge..там ако му правя нещо му правя и после УАВ файл в премиера.. слагам си го на аудио пътеката(като преди това съм го резнал от ляво и дясно..така де взимам си това което ми трябва)..и преди ми се е случвало, но се оправяше с фейд..а прослушването е и в премиера..на..и след експортването на MP...
бе чудя се възможно ли е да бъде от това че аз си записвам файла(макар че като слушам..не ми прави проблеми в forge-a.. но ми се е случвало да пука и от готови файлове.....
vrabchev

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 11:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

нещо в настройките на премиера имаш явно. на колко килохерца си. трябва проекта и изходният ти файл да са на едни и същи килохерци- най-добре 44 или 48KHz, защотото премиера по принцип има някакави проблеми при преконвертирането. това го знам от нашите тонрежисьори. Освен това виж дали си и на 16 бита звук. надявам се с това да се оправи проблема
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 11:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси ще видя....на 16 съм да...
но трябва да видя как са нещата при килохерците..:) 10х
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пон Дек 06, 2004 11:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

еднакви са си херците...
но намерих какъв е бил проблема..просто е имал някакъв пик и той се е чувал, просто не съм го видял..:) така че се оправиха нещата де...но инфото беше полезно за херците, че не го знаех:))
10х
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети