Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreado
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 11:56 am Заглавие: love of the heart |
|
|

една коледна картичка. отпред и отзад.
По случай наближаващите прекрасни празници се престраших да покажа това мое "творение", в противен случай сигурно щях да Ви спестя мъките (о:
...хм, и-и-и-искам само да кажа че не празниците трябва да ни подсещат за хората и любовта в живота ни, а всеки един ден да се стремим към тях. Разбира се сега е един подходящ момент да го разберем, или да си го припомним. Наскоро разбрах, че трудно гледам по далече от носа си и трудно уча уроци, и макар в много случай да знам как трябва да постъпя проявявам слабост и глупост. разбира се сигурно защото е по-лесно, или просто съм достатъчно глупав да не се замисля...Тук има много хора по-големи и по-опитни от мен, но въпреки това ще се изкажа докрай. Агресията и негативното отношение се прераждат и рефлектират върху околните, затова за родителите е по-добре да се научат да възпитават с разум и любов. Ненавистта и предубедеността са кухи, не носят нищо, в повечето случай взимат, и определено не отварят сърцето на човек. Стремежът към изтъкване, или създаване на добро впечатление са равни на самозалъгване и ни правят роботчета или често успяват да наранят хората около нас. Колкото и банално да звучи човек трябва да постъпва както сърцето му казва че е правилно, и да дава и прави повече отколкото може за да не пропадне, а да се чувства щастлив. Zatova dnes e edin podhodyast moment ne samo da osuznaem teya nesta(ili drugi), a e podhodyast da zapochnam naistina da gi izpulvame. ah, ne znam koi kak she razbere napisanoto do tuk, no se nadyavam da se vuzprieme s preubedenost, po otricatelen nachin.
a shte se radvam susto da mi kajete i kakvo mislite za kartichkata? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 12:03 pm Заглавие: |
|
|
Tai kato www.graphilla.com niama za cel da izbavi sveta ot loshoto, nito da otvori ochite na chovechestvoto za liubovta i svetlinata shte se ogranicha do slednia komentar: Triabva da obarnesh seriozno vnimanie na nachina po koito rabotish s font-ovete, tova koeto pokazvash tuk bi moglo da bade primer za tova kak ne e dobre da se pravi edno neshto. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 12:06 pm Заглавие: |
|
|
Лицето и гърба са с различна големина, ако не се лъжа... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 1:18 pm Заглавие: |
|
|
Ами за да съм напълна честен и все пак добър - Е, пък това е зле както и до го погледнеш.
Никога не бих се зарадвал на подобно нещо, сори :(. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 7:12 pm Заглавие: |
|
|
graphilla i da iska ne moje (o:
Lovehate, suglasen sum, no sega e momenta da budesh po konkreten i da mi obesnish za vzaimodeistvieto, kompoziciata i vnushenieto na fontovete. Razbiram che po princip sum za primer kak ne tryabva da se raboti s fontove, no ti analizirai zasega samo tozi proekt.... ako jelaesh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 7:15 pm Заглавие: |
|
|
ako moje utre, che sega me chakat edin Magnum i 300 gr. st. Feliciene... nadevam se shte me razberesh... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 7:19 pm Заглавие: |
|
|
a i si mislq, 4e semeistvo Marley o6te dyrjat pravata za textovete:))) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 7:20 pm Заглавие: |
|
|
Ако може който не знае английски да си ползва добрия стар български, моля. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 7:24 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate, kogato mojesh! uspeshna rabota!
noxa mi ne vyarvam nesto naprotiv da imat be, pone dokato ne sa videli kartichkata (o: inache za kauzata sigurno biha se radvali (o:
Puk na Imperial Friedrich she kaja che i da moli i da ne moli az nito bulgarski nito angliiski znam dobre, NO teksta ne e moi, az prosto sum go prepisal, zatova korekziata na greshkite e nai-lesnata rabota. Nadyavam se si dovolen (O: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|