Graphilla.com :: Преглед на тема - love of the heart

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

love of the heart

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dreado

МнениеПуснато на: Пон Дек 13, 2004 11:56 am    Заглавие: love of the heart Отговорете с цитат

една коледна картичка. отпред и отзад.
По случай наближаващите прекрасни празници се престраших да покажа това мое "творение", в противен случай сигурно щях да Ви спестя мъките (о:
...хм, и-и-и-искам само да кажа че не празниците трябва да ни подсещат за хората и любовта в живота ни, а всеки един ден да се стремим към тях. Разбира се сега е един подходящ момент да го разберем, или да си го припомним. Наскоро разбрах, че трудно гледам по далече от носа си и трудно уча уроци, и макар в много случай да знам как трябва да постъпя проявявам слабост и глупост. разбира се сигурно защото е по-лесно, или просто съм достатъчно глупав да не се замисля...Тук има много хора по-големи и по-опитни от мен, но въпреки това ще се изкажа докрай. Агресията и негативното отношение се прераждат и рефлектират върху околните, затова за родителите е по-добре да се научат да възпитават с разум и любов. Ненавистта и предубедеността са кухи, не носят нищо, в повечето случай взимат, и определено не отварят сърцето на човек. Стремежът към изтъкване, или създаване на добро впечатление са равни на самозалъгване и ни правят роботчета или често успяват да наранят хората около нас. Колкото и банално да звучи човек трябва да постъпва както сърцето му казва че е правилно, и да дава и прави повече отколкото може за да не пропадне, а да се чувства щастлив. Zatova dnes e edin podhodyast moment ne samo da osuznaem teya nesta(ili drugi), a e podhodyast da zapochnam naistina da gi izpulvame. ah, ne znam koi kak she razbere napisanoto do tuk, no se nadyavam da se vuzprieme s preubedenost, po otricatelen nachin.
a shte se radvam susto da mi kajete i kakvo mislite za kartichkata?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Дек 13, 2004 12:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Tai kato www.graphilla.com niama za cel da izbavi sveta ot loshoto, nito da otvori ochite na chovechestvoto za liubovta i svetlinata shte se ogranicha do slednia komentar: Triabva da obarnesh seriozno vnimanie na nachina po koito rabotish s font-ovete, tova koeto pokazvash tuk bi moglo da bade primer za tova kak ne e dobre da se pravi edno neshto.
panagonov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Дек 13, 2004 12:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лицето и гърба са с различна големина, ако не се лъжа...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Пон Дек 13, 2004 1:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами за да съм напълна честен и все пак добър - Е, пък това е зле както и до го погледнеш.
Никога не бих се зарадвал на подобно нещо, сори :(.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dreado

МнениеПуснато на: Пон Дек 13, 2004 7:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

graphilla i da iska ne moje (o:

Lovehate, suglasen sum, no sega e momenta da budesh po konkreten i da mi obesnish za vzaimodeistvieto, kompoziciata i vnushenieto na fontovete. Razbiram che po princip sum za primer kak ne tryabva da se raboti s fontove, no ti analizirai zasega samo tozi proekt.... ako jelaesh
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Дек 13, 2004 7:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ako moje utre, che sega me chakat edin Magnum i 300 gr. st. Feliciene... nadevam se shte me razberesh...
NOX

МнениеПуснато на: Пон Дек 13, 2004 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a i si mislq, 4e semeistvo Marley o6te dyrjat pravata za textovete:)))
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Пон Дек 13, 2004 7:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако може който не знае английски да си ползва добрия стар български, моля.
Върнете се в началото
dreado

МнениеПуснато на: Пон Дек 13, 2004 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate, kogato mojesh! uspeshna rabota!

noxa mi ne vyarvam nesto naprotiv da imat be, pone dokato ne sa videli kartichkata (o: inache za kauzata sigurno biha se radvali (o:
Puk na Imperial Friedrich she kaja che i da moli i da ne moli az nito bulgarski nito angliiski znam dobre, NO teksta ne e moi, az prosto sum go prepisal, zatova korekziata na greshkite e nai-lesnata rabota. Nadyavam se si dovolen (O:
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети