Graphilla.com :: Преглед на тема - The Trooper

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

The Trooper

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Сря Дек 08, 2004 2:31 am    Заглавие: The Trooper Отговорете с цитат

Има сума ти грешки, ама не ми се занимава повече :) Почна като една от онези рисунки, дето човек си драска докато се чуди какво да измисли и просто си пълни листа с драсканици. Нямах представа какво точно правя, така че повечето неща са правени на момента както ми хрумне, затова е "малко" крив. Не знам колко време го рисувах, ама около една седмица по малко по малко. Паинтер 9, оригинален размер 2282х3043

wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Дек 08, 2004 10:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Супер!!!
И много ми харесва оръжието на този тип;)
Бравос!
Само тъмното петно върху обувката му ми изглежда като дупка... такава ли е наистина?!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Дек 08, 2004 1:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а на мен кузмич- баш оръжието ми седи малко сделано.... няма обем, леко му се губи формата и основният му материал е кат дървен - не личи да е отлято, а все едно е ковано от различни парчета....
задният крак изглежда по дебел от предния- навсякъде имаш светлина, която е по края на обема, а точно при него тя липсва....
и накрая да ти кажа, че ми харесва цялостната цветова комбинация, която си използвал :))))
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Дек 08, 2004 1:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми на мен защото ми харесва идеята за дървено оръжие и заради това ми харесва;)
А задния крак - определено не трябва да е така:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Сря Дек 08, 2004 4:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky, maceman - мерси за критиките, то целия концепт си е изсмукан от пръстите, а оръжието е най-голямата измишльотина :) Светлината всъщност трябваше да има своите източници и бакгроунд, ама накрая го претупах, като "дупката" на ботуша е най-доброто свидетелство за това :) Нищо, следващият път... Сега довършвам един стар концепт, дето го бях забравил, надявам се до една седмица да е готов. Мерси още веднъж!
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Сря Дек 08, 2004 7:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Оправих малко задния крак и ботуша, сега са маааалко по-добре. Имаше доста дефекти от компресията в jpg с Пейнтера, сега го компресирах с Шопа и е ок, все се заклевам че няма да ползвам Пейнтера за тая работа ама нейсе... ;) Сори за размера, ама съм изрод на тема качество ;)
firefox

Местожителство: #b612

МнениеПуснато на: Чет Дек 09, 2004 1:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а дали няма да е добре да пипнеш малко и сенките/светилините по ръкава на ръката опред? стоят някак еднакви и при рамото и към лакътя, пък те май не са на еднакво разстояние то зрителя?
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети