Graphilla.com :: Преглед на тема - VIP rent a car пак website

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

VIP rent a car пак website

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
oho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Дек 11, 2004 1:50 pm    Заглавие: VIP rent a car пак website Отговорете с цитат

VIP кола под наем с шофьор. Повече информация на сайта:

http://www.viprentacar-driver.com/

Това е за начало, но определено ще има промени. Сега... вие ще кажете какви :>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Съб Дек 11, 2004 2:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

значи първо: тва сайт на погребална агенция ли е? защото с тази цветова гама точно на това прилича

второ - пропорциите на хедъра и менюто са мъъъъъъъничко кофти: огромен надпис, някакъв мерцедес и отдолу некъде там между пикселите бутнати трите линка.

според мен - нова цветова гама и тотален редизайн на хедъра....

успех =))
nrg333

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Съб Дек 11, 2004 3:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

toq tunningovan mercedes mislish li che e nai-podhodqshtiq za celta, sloji neshto naistina tejkarsko, estestveno trqbva i firmata da go predlaga inache ne stava
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Chef

МнениеПуснато на: Съб Дек 11, 2004 4:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен цветовата гама си е ок, това че е черно не ми навява в никакъв случай погребални мисли. Смятам, че черното е елегантен цвят и мисля, че добре си се насочил. Аз лично бих променил следните неща:
1/ снимката на колата - бих изрязал само колата( снимката да няма фон).
2/= второто на Биле, може по елегнатно да стане и по ясно кое е за натискане и кое не.
3/ информацията под хедъра бих я организирал по друг начин.
4/ Вчера се напих като прасе и може всичко което казах по горе да е плод на собствените ми халюцинации.

Мен ме кефи идеята. Успех
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Съб Дек 11, 2004 6:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж какво видях с Internet Explorer

и с Opera

Гледай как изглежда и на други браузъри, а не само на IE
Грешката ти е, че използваш някакви странни съчетания от 100% широчина на таблицата, а страничните колони се държат от някакви имиджи като фона. Можеш да го направиш с фиксирана широчина на таблицата и колоната с подравняване center и няма да имаш никакви проблеми.
Иначе наистина има погребално излъчване. Не ме кефи и съчетанието "яка кола - Рилски манастир". Може би ако искаш да изтъкнеш красотите на България трябвба да го направиш в отделен раздел, а не на първа страница.
Аз лично не намирам смисъл да има Flash (най-вече навигацията) най-отгоре като може да се направи същото с чист HTML. По простата причина, че търсачките индексират трудно или никак Flash изпълнения. Значи за удоволствието да ти се появяват един след друг бутоните от навигацията (което не е чак толкова зрелищно), евентуалните клиенти на поръчителя на сайта няма да могат да го намират, което не чак толкова добро.
Абе иска да го пипнеш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети