Graphilla.com :: Преглед на тема - HELLO na Wsi4ki !!!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

HELLO na Wsi4ki !!!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mladenoff

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Фев 28, 2003 1:16 pm    Заглавие: HELLO na Wsi4ki !!! Отговорете с цитат

Nqmam konkretna tema , samo iskam da wi pozdrawq wsi4ki !!!

Priwetswam " zatworenite " obstestwa , makar 4e malko me draznqt , no kakyw bi bil smisyla da sa zatworeni , ako sulio i pulio se wmykwaha i ryseha prostotii - eto zasto iskam da blagodarq na pipi 4e se otzowa na jelanieto mi da razbera neto powe4e za forumite ... napisano e qsno 4etliwo i to4no . Nqmam kakwo da dobawq oswen 4e se nadqwam nestata koito resha da post-na da se haresat i da byda ocenen po dostojnstwo .
Wijdam hora (po skoro tehni raboti) koito me karat da se pozamislq "My friend kyde se butash w A-Grupa" , no nisto ne se znae ...
Wsi4ko tyrpi izmeneniq - wklu4itelno i az ...
Zasega ne razpolagam s nesto koeto moje da se nare4e po moite precenki dobro , za da se srawqnawa po dostojnstwa s nqkoi raboti na otdelni hora (edinici sa) no wse pak za da ne drynkam neprekysnato moje da postna skoro dori nqkoq ne tolkowa dobra rabota .... puk koj znae moje nqkoj moderator da se smili nad men i da mi kaje :
Ej , gorkiq TALANT (moje i genij , nqma da se syrdq ) q da go priobshtq wyw moq forum ....

Pozdrawi na Wsi4ki ot Foruma (2d foruma ) i na ostanalite forumjii syshto !
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети