Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2004 2:56 am Заглавие: Ну, погоди! :) |
|
|
Ех спомени, ех мъртви мозъчни клетки :))))))))
http://www.bgflash.com/games/nupagadi.html _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2004 3:04 am Заглавие: |
|
|
ААААаааааааа!!! не е истина...:))))))
бе някой да знае от къде може да се намери една такава...леле колко съм си търсил моята..но някъде е изчезнала...:))
евала на тези дето са го направили това :)) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2004 3:06 am Заглавие: |
|
|
Аз в момента имам само един Тетрис, от онези сивите, големите, дето се продаваха на битака :) Иначе едно време, имах два броя CASIO с един водолаз и другата с един дивак дето тичаше с едно яйце от динозавър, а последния го гонеше. Кретения братче :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2004 3:11 am Заглавие: |
|
|
Аз моята тая с яйцата и вълка... ми счупи ми се, подсмрък, от много бой... Ама си беше най-яката игрица... имах и други след тожа за едно човече дето прескачаше някаква река по едни костенурки... ех... детството... какво беше... а сега с тия ПЦ-та децата какви други игри играят... еми аПЦелерация |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2004 3:20 am Заглавие: |
|
|
ee.. kuzma i az q imah su6tata.. za 14$ ot Japanskiq si q kupih..edna julti4ka be6e hoho.. basi vla4eh q navsqkade s mene.. :) ... posle i nqkolko ruski ot toq tip imah..
vkliu4itelno i tazi .. hehe .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bass

|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2004 11:36 am Заглавие: |
|
|
Аз си купих точно същата от Русия (тогава още СССР) някъде в началото на перестройката, обаче на връщане в самолета я удавих (барабар с международния паспорт) в съда с готините водорасли, които си бях купил за аквариума. А през цялото време предвкусвах каква фукня ще настане, като се прибера :-)))
В нашите дни на американска параноя по летищата ми се струва невероятно, но тогава пренесох като ръчен багаж едно полусферично котле за готвене в полеви условия, пълно с вода и водорасли. Растенията бяха сложени в един плик, който по някое време се скъса и кацнах в София, крепейки да не се разлее около 3 литра супа от зеленчук, електроника и паспорт, подправена с митнически декларации :-\\ _________________ Beauty is not enough |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2004 7:14 pm Заглавие: |
|
|
В нашите дни на американска параноя един приятел пренесе цяла тенекия наше сирене в багажа си без проблеми :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|