Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
eLeSsAr
Регистриран на: 19 Сеп 2004 Мнения: 134 Местожителство: няма смисъл
|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2004 12:29 am Заглавие: Глейте ся тука... Заек #2 |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2004 10:37 am Заглавие: |
|
|
хахаха
тоз заец е такъв килър, че чак си е отрязал краката нещо:)))) или са сгънати много странно - не се разбира, но стоят странно;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eLeSsAr
|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2004 9:14 pm Заглавие: |
|
|
не издребнявай де, просто са му широки крачолити. Де да знам ко има под тях ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 2:49 pm Заглавие: |
|
|
права е wicky-то ...... краката куцат!!! сгъвките не са убедителни, не приличат на заешки (по скоро котешки)...... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 7:32 pm Заглавие: |
|
|
tc tc , tezi neshta sme gi vijdali predi 3 godini, ottogava nishto li ne si narisuval:) krakata sa stranni no kefqt - na tvoe mqsto ne bih go ocvetiaval obache:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eLeSsAr
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 10:28 pm Заглавие: |
|
|
Абе Коста, аз нема да го оцветявам бре. Тва с резачката е само за акцент и доминанта в композицията. А за краката...бе вие не сте ли виждали заек инвалид? Чернобил? По принцип не е било тва идеята на времето, ама след толкоз критики по тее крака, мога тактично да се измъкна с оправданието - инвалид ;)
П.П. За инвалид...седи ли убедително или ше ме карате да рисувам инвалидна количка зад него? ;)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eLeSsAr
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 10:31 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | tc tc , tezi neshta sme gi vijdali predi 3 godini, ottogava nishto li ne si narisuval:) |
Ами...всъщност...почти нищо.
П.П. Охооо тва на аватарчето требва да е новия мотор (вече не нов де). Обещал си ми да ма повозиш ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2004 1:42 am Заглавие: |
|
|
be ne ta i e sram da puskash kartinki na takiva potaini host-ove ? m?
nqma li dobra dusha da go sloji neide zai4eto na nqkoi bair (virtualen) ta da se vidi ostqkyde? pls... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eLeSsAr
|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2004 12:12 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | be ne ta i e sram da puskash kartinki na takiva potaini host-ove ? m?
nqma li dobra dusha da go sloji neide zai4eto na nqkoi bair (virtualen) ta da se vidi ostqkyde? pls... |
Ама Кеката....аз от къде да знам че няма да се вижда от сички. Тва е от http://free.datacom.bg иначе...не знам къде другаде да ги слагам. От къде да знам кой хост ше се вижда от секаде? И аз в повече от полвината теми тука не виждам никакви картинки :((((( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2004 12:40 pm Заглавие: |
|
|
idi se regni na www.newmail.ru - vijda se otsqkyde i e lesen za rabota, imash poshta i web mqsto 30MB oshte ... ot BG free serverire fada nqma 4esto i ot BG ne se vijdat ..:) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|