Graphilla.com :: Преглед на тема - characters and fantasy shit

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

characters and fantasy shit

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mort1eg

МнениеПуснато на: Пет Дек 17, 2004 4:54 pm    Заглавие: characters and fantasy shit Отговорете с цитат

To si pishe koe kvo e :>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mort1eg

МнениеПуснато на: Пет Дек 17, 2004 4:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i twa

i are tva ei-taka

ae kajete neshto ne me ostavqite da gadaq kato predniq pat...
Върнете се в началото
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пет Дек 17, 2004 5:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

okde :) zna4i - hem sa razraboteni, hem ne sa ;) kato cqlo - dobre, no mi stoqt nezavyrsheni a si cykal mnogo.. na pyrvata btw i lipsva malko blqsyk tuk tam i sha svetne ...stepenuvai preden/zaden plan kakto s detail, taka i sys svetlosqnka.. sega vsi4ko ti e ednakvo.. zatova izglejdat kato skici pove4e otkolkoto na zavyrshen concept... osven tova e hubavo da si izbirash vizualen center, okolo koito da vyrtish neshtata... taka shte e po-4etima samata kartinka... zna4i osnovnoto, koeto me tormzi e, 4e izglejdat ploski .. to4no zaradi pri4inite, koito spomenah po-gore... ina4e tiq markeri dobre stoqt ;)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Eldor

Местожителство: SOFIA za sezona

МнениеПуснато на: Съб Дек 18, 2004 5:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

naistina kakto kazva kekata si li4i 4e si rabotil:) a ne prosto draskal haresva mi liceto na parvia a za ostanaloto( estestveno ako priemash niakakva kritika ot novopostapili)-vsi4kata tazi tegka ekipirovka e dobre za men e trudno da izgragdam takav tip ekipirovka.iskam da kaga 4e spored men niama nishto losho da e tegka no pokagi 4e na tipagite ti ne im tegi.vsimasl ne gi pravi v takiva "umoreni"pozi pokagi 4e mogat da se dvigat spokoino v tia im udegdi...a i ne ubivai risunkata s detaili ne gi mahai a gi obopshti po podhodiashtia na4in.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mort1eg

МнениеПуснато на: Съб Дек 18, 2004 9:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси за коментарите, най-после някакви смислени мнения а не постове от рода на: "мноо яко" "не ме кефи" и т.н.
Особено тоя на Кеката ми е мн. полезен. за детайлите сте прави, опитвам се но няма да стане изведнъж, тъй като в момента съм много ентусиязиран именно от тях (преди ги пренебрегвах). Просто малко по малко ще овладея точния баланс, суигурен съм че ви е познато това усещане от нещо постигнато ново. Мнго съм цъкал скелета и типа без маркери, елфа стана за по-малко от час. И все пак се старая да се придържам към всички съвети които съм получил тук за последните години, и усещам подобрение. стабилно. Така че благодаря ви ;)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети