Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 4:25 pm Заглавие: Assassin WIP |
|
|
Засега е само скица, ще се постарая да поствам процеса на работа. Критиките са хубаво нещо и в големи количества ако може. :)
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 4:30 pm Заглавие: |
|
|
kraka ot glezena do kolqnoto mi idva kys.. proveri si go.. nametaloto mislq 4e shte e dobre ako se vijda i zad nego.. taka vse edno se izliva ot kartinkata.. ina4e kato na4alo mi haresva, obeshtavashto e ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Дек 12, 2004 4:29 am Заглавие: |
|
|
Кека мерси за критиката, малко го пооправих и поизчистих фигурата. Навлязох малко повече в детайл, ама ще се коригирам при следващия ъпдейт. Още има някои неща дето не ми стоят както трябва, ама утре ще ги видя на свежа глава.
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Дек 12, 2004 9:22 pm Заглавие: |
|
|
Да бе, и аз го мислех така, ама нещо не ми стои като хората, много крив изглежда. Ще го наглася като направя основата върху която е стъпил, че иначе не мога да си го представя ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Дек 12, 2004 11:56 pm Заглавие: |
|
|
Днеска съм мързелив, така че утре пак :)
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 12:23 pm Заглавие: |
|
|
Ама ти така... малко по малко... и ми става все по-интересно да видя завършека! Хайде, че вече нямам търпение :-P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 1:48 pm Заглавие: |
|
|
mda ;) interesno stava.. oba4e kolqnoto pak ti e kyso.. abe premeri si tvoeto - sloji si lakytq ot kolqnoto do glezena i vij kak se nanasq ..taka po-lesno shte precenish kolko da e dylga podbedricata... :)
i davai redovni updates :) kupil sym si pukanki i 4akam da gledam ;))) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 3:23 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | mda ;) interesno stava.. oba4e kolqnoto pak ti e kyso.. abe premeri si tvoeto - sloji si lakytq ot kolqnoto do glezena i vij kak se nanasq ..taka po-lesno shte precenish kolko da e dylga podbedricata... :)
i davai redovni updates :) kupil sym si pukanki i 4akam da gledam ;))) |
абе аз се чудих какво толкова се опипва Кеката в часовете по рисуване, чак прякор му пуснаха - Октопода, а той взимал мерки завалията :-)))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 3:32 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | Kekata написа: | mda ;) interesno stava.. oba4e kolqnoto pak ti e kyso.. abe premeri si tvoeto - sloji si lakytq ot kolqnoto do glezena i vij kak se nanasq ..taka po-lesno shte precenish kolko da e dylga podbedricata... :)
i davai redovni updates :) kupil sym si pukanki i 4akam da gledam ;))) |
абе аз се чудих какво толкова се опипва Кеката в часовете по рисуване, чак прякор му пуснаха - Октопода, а той взимал мерки завалията :-)))))))) |
:)))))))))))
Keka, не съм го правил още коляното, така съм го оставил докато не видя къде ще стъпи въобще целият крак. :) Тия дни ма мързи с ъпдейтовете, /зимен сън ;)/, ама ще се постарая поне да пусна общия вид. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 3:48 pm Заглавие: |
|
|
abe ot dva dena se zdurjam ma ve4e nemoga.. Kuzma s kvo strelq tui 4ifte wa.. sveti im na vrazite dorde umrat li ;) .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | abe ot dva dena se zdurjam ma ve4e nemoga.. Kuzma s kvo strelq tui 4ifte wa.. sveti im na vrazite dorde umrat li ;) .. |
Ба ли го... :) Не знам дали ще го завърша щото Паинтер-а се о*ра, и да не казвам какво ми направи цялата картина... в момента търся съвет на ЦГТалк, да видиме какво ще се прави... деа малоумната програма деа... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 7:37 pm Заглавие: |
|
|
Choveche stava mnogo gotino, ama go sloji da stupne ne go muchi choveka:) mislq che shte sedi po dobre neshto takova
vij dolu chertnoto petno pod stupaloto e kudeto se opira tvoq krak _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 8:20 pm Заглавие: |
|
|
Джовка, мерси, аз вече го сложих да стъпи точно както ми показа. В момента оправям поразиите които Паинтера направи, и познайте в какво... ОпенКанвас :) Програмката е супер яка, вече съм и голям фен. А какво се случи: Записвам си аз в PSD, отварям после да продължа работата, и какво да видя... всичко което бях нарисувал станало все едно, сум пуснал на 256 цвята десктопа, ако ме разбирате, беше станало на петна, а защо... но айдия :( Сега чакам отговор от Корел, да видим какво ще кажат по въпроса, между другото това не е първата работа дето ми се скапва, май такива проблеми с 8-цата нямаше... майка му стара значи... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dubiana

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 11:52 pm Заглавие: |
|
|
imam samo edna preporuka da vnimavash s tazi aktivna sreda.v momenta mi se sturva, 4e iskash da vklliu4ish tva otzad kato u4astnik-naprimer kato kolelo, koeto da 'zahape' pelerinata na 4oveka ... :) hehehreshi si dali da e fon ili geroi ot situaciata
ina4e stava mnogo dobre...shte produlja da si sledq procesa,stana mi interesno :) _________________ zlatnata ribka pomni samo tri sekundi... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 12:07 am Заглавие: |
|
|
spored men tova e procorec.. ne kolelo koeto hape :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 12:07 am Заглавие: |
|
|
Отначало мислех да го зарежа, след като се прее*а... това е 50% от оригинялния размер. Както вижда промених го доста. Като довърша фигурата, остава само фона и така...
Целия е преправян в опенКанвас-а.
|
Върнете се в началото |
|
 |
dubiana

|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 12:18 am Заглавие: |
|
|
aa vitraj iasno...suglasih se..az malko rpekalqvam s prikliu4eniata hehe _________________ zlatnata ribka pomni samo tri sekundi... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 12:22 am Заглавие: |
|
|
Това е 100% детайл на фигурата. Още не е довършена както се вижда.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 12:48 am Заглавие: |
|
|
4isto konceptualno pruviqt po mi dopada6e.. po iz4isten nqkak ..
tozi malko nemoga da zacepq kvo mu se slu4va po kAstum4eto.. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|