Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kivi
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PerroBG

|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2003 2:17 pm Заглавие: Za mene... |
|
|
Za mene e ok... malko e poveche txt-a i leko mi teji ot liavo, no predpolagam che e A4 diasna stranica. togava e ok! prilicha na nai-dobroto ot reklamite v PC World i PC Week i vichkite tezi spisania s comp nasochenost.
edisntvenoto det' mi ide na um e dali da ne zasilish malko siankata na kartinkata s madamata i picha? i drugoto e: a tazi kartinka ne sa li amlko ne v temata? kazvam: MALKO. da opitash malko Saturation s Colorise na kartinkata s madamata i picha? da otidat leko kum cveta na fashata na box-a s programata?
just opinion. i taka si e ok. _________________ ... Ako ti e tumno - prenastroi si
Brightness, Contrast i Gamma ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2003 3:43 pm Заглавие: |
|
|
E tova veche e drugo!
Nqma nishto obshto s reklamata na wacom
Kivi samo taka!;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pif_a
|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2003 4:07 pm Заглавие: |
|
|
na svetlinni godini ot prednata reklama, koiato pokaza... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2003 11:31 pm Заглавие: |
|
|
- или застъпи повече мъжа и жената с книгите или не ги застъпвай изобщо - така са като случайно попаднали там
- червените надписи много вадят очи - може да се забелязват и без да дразнят
- създава впечатление че е малко разхвърляно - нещо което да затвори контура или некъв фон сигурно ще събере нещата
иначе е добре |
|
Върнете се в началото |
|
 |
klown_der
|
Пуснато на: Пон Мар 03, 2003 1:06 am Заглавие: |
|
|
мнение, на което можеш да не обръщаш внимание!
Не ми харесва <италик> заглавието в долната част. По принцип италик се ползва като искаш да цитираш или наблегнеш на нещо от текста, но италик-заглавие си е направо не на място. Да не говорим, че шрифта не се връзва нито с този на логото, нито с този на продукта.
И така - защо италик, всъщност? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
klown_der
|
Пуснато на: Пон Мар 03, 2003 10:10 pm Заглавие: мнение, на което можеш да не обръщаш внимание! |
|
|
Казваш "... да се наблегне на единственото решение - продукта, нали той се рекламира..." - ама това с италика ти е най-голямото нещо като текст в обявата, няколко пъти по-обемно, по-цветно и по-видимо от логото. Някак ми се губи всичко под него...
Пък и все пак... това е само мнение, на което... ъъъъъх, погледни по-горе :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2003 12:17 am Заглавие: |
|
|
emi gotino e .... edinstwenoto neshto deto me drazni e shrifta na texta "kakvo e edinstwenoto reshenie: .... neshto ne mi pasfa s ostanaloto , smiatam che triabwa da e po zagladen i ne tolkowa izpukwasht( e da iasno che ,edwa li ne, tozi deto go gleda tursi otgovor na tochno tozi wapros ama vse pak) , taka stoi kato neshto otdelno .....
: ) _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|