Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
cgivancg
|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 6:05 pm Заглавие: Zdrasti |
|
|
Zdravejte as sm od Makedonija. Izvinejte sto bulgarskija ezik mi e slab zastoto seuste go ucam. Inace sledvam lekcii na NBU na "kompjuterni texnologii" sled 2godina na "multimedia". Ima li nekoj da mi kaze dali e dovolno dobre za kompjuterna grafika(2d i 3d). I oste nesto zasto nemozam da pisvam na vsicki forumi.
Mersi za vremeto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cgivancg
|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 6:11 pm Заглавие: |
|
|
najdov zasto ne mozam da pisvam sekade. Ne trjabva mi odgovor za tozi vopros
Mersi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Silvi~e.

|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 3:19 pm Заглавие: za NBU : ot zavurshvashtite tvoiata specialnost ... |
|
|
.. po- dobre si nameri rabota (kompjuterna grafika(2d i 3d) oshte ot sega zashtoto za 2 godini lekcii v NBU po multimedia i bla-bla , nishto niama da nauchish ... za sujalenie. A i sushto mnogo da si cukash sam vkushti e polezno :)
Uspeh :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cgivancg
|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 6:01 pm Заглавие: |
|
|
Znaci vsicko e beznacenie?! Podobre li e da smenam na grficki dizajner ili animaciono kino? Inaku znam ce e podobre da ucis doma ama mora da se ima diploma:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Silvi~e.

|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 6:24 pm Заглавие: |
|
|
Estestveno che e huibavo da imash diploma, nikoi ne ti kazva da napuskash universiteta . Prosto iskah da kaja da ne nabliagash tolkova na hodene po lekcii , a da se orientirash ot sega za rabota ... zashtoto umenia se dobivat s mnogo praktika , koiato universiteta ne ti dava . A osven tova kato zavurshish bi mogul da imash osven diploma i niakolko godinki opit , koeto e ot znacheie posle za zaplatkata ;-) A dali da se mestish v druga specialnost , ne moga da ti kaja dali e dobra ideia . Az ne bih se mestila .... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cgivancg
|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2004 6:07 am Заглавие: |
|
|
Mersi nmogu za vasite odgovori na mojot v'pros. Sega s'm podobre:)! Vizdame se na drugi temi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cgivancg
|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2004 6:21 am Заглавие: |
|
|
Inace as se kazvam Ivan Gasevski i mnogu mi e milo zastoto v bulgaria ima takiv forum |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|