Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
oho

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 12:47 am Заглавие: Akaine - 10 годишно момиче с невероятни рисунки! |
|
|
Значи това момиче е на 10 години и има някакви чудеса просто нарисувани. Ето това е нейния сайт:
http://www.artakiane.com/home.htm
Аз нямам думи. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 1:26 am Заглавие: |
|
|
wooow...genius
 _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 1:29 am Заглавие: |
|
|
Баааси аз т'ва не мога да го повярвам...не е истина!!! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 1:31 am Заглавие: |
|
|
 _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 1:36 am Заглавие: |
|
|
И забележи т'ва го е правила на 8 годишна възраст...ЛУДНИЦА!!! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 2:32 am Заглавие: |
|
|
баси не мога да повярвам направо...:))))
гений не, ми...и аз не знам:)
"I had been looking for a Jesus model for two years.." _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
designbox

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 9:36 am Заглавие: |
|
|
ми.... просто няма какво да се каже друго по въпроса освен RESPECT _________________ Borislav Ivanov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 11:18 am Заглавие: |
|
|
Заради такива случаи човек може да повярва в преражданията. Тя направо е започнала от професионално ниво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Calader 2D/Concept Artist

Регистриран на: 10 Ное 2002 Мнения: 210 Местожителство: Earth/UK/London
|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 1:48 pm Заглавие: |
|
|
;) e sega vsichki moje da idete i da se zastrelqte ! :P _________________ chaos/logic/chaos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 1:50 pm Заглавие: |
|
|
tova e dete na 10 godini. da, ima talant i neqkoi neshta sa mnogo dobre za neinata vyzrast. kakvo znachi profesionalno? kato prodylji da se zanimava i razviva togava moje da se govori. ne mislq che e neshto frapirashto kato sluchai. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 2:54 pm Заглавие: |
|
|
biva, biva... samo zashto ne i dadat da risuva ot natura mamka mu? ami kopira ot razni kartinki sas samnitelna stoinost... dano mama, lelia, baba kvi drugi imashe po saita da i dadat da uchi pri niakoi hudojnik shtot ima hliab v deteto...
btw makar i riadko ima takiva sluchai... az znam za edno dete koeto na 3.1/2 godini risuvashe risunki v perspektiva... ama dokolkoto znam ne e stanalo neshto osobeno posle...
ima go i drugoto - imah sauchenik v hg-to, koito beshe pochnal da risuva v 7-mi klas a se okaza strashno kadaren
ta taka... vazrasta ne e ot znachenie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 3:04 pm Заглавие: |
|
|
headshot написа: |
ima go i drugoto - imah sauchenik v hg-to, koito beshe pochnal da risuva v 7-mi klas a se okaza strashno kadaren
ta taka... vazrasta ne e ot znachenie |
:) zabravih mu ochite na vyposnia syuchenik!!!! naistina nqma nikakvo znachenie na kolko godini e pochnal chovek da risuva. ama nikakvo.
a tva detence dano da popadne ot tuk nasetne na uchitel. men me e qd che popadnah na dobyr uchitel chak v 11 klas mai beshe. stava duma za Shtipkov! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 3:36 pm Заглавие: |
|
|
[quote="DR2"] headshot написа: | men me e qd che popadnah na dobyr uchitel chak v 11 klas mai beshe. stava duma za Shtipkov! |
:))) _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 4:08 pm Заглавие: |
|
|
atmos, nehsto ne razbiram. toi headshot se seti. ti da ne bi da znaesh koi e Shtipkov? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 5:21 pm Заглавие: |
|
|
тц тц.. на 10. Много хубаво, наистина!
Обаче сега това дете още 8 години ще ходи да учи молекули по химия, физика, геометрия и биология в училище. За да успее в живота, мамината/бабината/лелината/ИмеНаДругРоднина...
Това ми напомня на един случей когато баща ми говореше с един изключителен програмист и му предлагаше някаква работа.
Той каза, че всичко било супер ама днес не можел. Трябвало да боядисва стени у тях.... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 5:23 pm Заглавие: |
|
|
ByteSize написа: | тц тц.. на 10. Много хубаво, наистина!
Обаче сега това дете още 8 години ще ходи да учи молекули по химия, физика, геометрия и биология в училище. За да успее в живота, мамината/бабината/лелината/ИмеНаДругРоднина...
Това ми напомня на един случей когато баща ми говореше с един изключителен програмист и му предлагаше някаква работа.
Той каза, че всичко било супер ама днес не можел. Трябвало да боядисва стени у тях.... |
vaii.. kakva li e bila ofertata na bashta ti togava ;) ...
inache za devoucheto .. super .. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 5:48 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: |
vaii.. kakva li e bila ofertata na bashta ti togava ;) ...
|
:) Ами не помня. Бях на около 10тина годинки обаче това ми се наби в главата! Хора, кадърни за сложни и трудни "операции" да вършат работа за която даже и да можеш да пишеш не ти е нужно! "Загуба на човешки ресурси" мисля че се казва това.
Все едно да си наемеш Бил Гейтс да ти полива цветята докато си на морету! :)))) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|