Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
chukcha
|
Пуснато на: Пон Мар 03, 2003 9:19 pm Заглавие: design na site |
|
|
Towa e naj-naj- pyrwonachalen wariant na proekta. Kategoriqta e biznes informacionen sajt. Towa e sajta w momenta http://www.club9000.org.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2003 2:07 am Заглавие: |
|
|
zna4i tea cwetowe mnoo omreli we,i po princip tia padasti menuta ne sam fen ako se se ulodwa dinami4no programistite ste psuwat ma iako.:))i toia gradient na menuto w liawo kak se go naprawis//az znam ma sao piam da widime:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2003 2:12 pm Заглавие: |
|
|
ahhhmmmmm...
zna4i:
1. cvetovete spored men sa gadni i mnogo na broi
2. tazi elipsa (oranjevata liniq) okolo logoto neshto ne mi stoi
3. Kakto ve4e nubizus kaza, gradienta v lqvo e mnoo ne na mqsto, a i ne e napraven dobre
4. Az li4no mrazq dvoinite linii, a v slu4aq stava mnoo shareno s tqh (to i bez tqh si e dosta sharen saita)
5. Probvai s nqkoi po-topal cvqt za bkg-to toia e mnogo draznesht i malko zamazva kompoziciata kato cqlo.
ima i oshte nqkoi drebolii no tova sa osnovnite problemni mesta. _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
neznainia voin
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2003 4:15 pm Заглавие: |
|
|
Abe VALIO TI LI SI BE! K'vi sa tia sharenii deto si gi slojil? Ia byrdji da go napraish B/W shtot taka trebe:) Az kyt edin profesionalist iskam da ti kaja da si smenish zanaiata be chovek, ako iskash tyrsiat se obshti rabotnici s metli i lopadki:)sss aj che i drugi recenzii trebe da pisha:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2003 4:20 pm Заглавие: |
|
|
neznainia voin написа: | Abe VALIO TI LI SI BE! K'vi sa tia sharenii deto si gi slojil? Ia byrdji da go napraish B/W shtot taka trebe:) Az kyt edin profesionalist iskam da ti kaja da si smenish zanaiata be chovek, ako iskash tyrsiat se obshti rabotnici s metli i lopadki:)sss aj che i drugi recenzii trebe da pisha:) |
Ne e mnou ubavo taka kato edin "profesionalist" da sa izkazvash mai a? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2003 5:50 pm Заглавие: |
|
|
shhh neznaen li si kuf si tam..mnooo mi prilichash na edin drug profesionalist deto iade patkata...ia si meri prikazkite !!!
btw. chukcha lots of work you have to do! _________________ asenpetrov.com
Последната промяна е направена от P E T R O V на Чет Мар 06, 2003 11:30 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2003 6:03 pm Заглавие: |
|
|
Chukcha .. започни го от начало най-добре с няква свежа идеа и по-малко градиенти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|