Graphilla.com :: Преглед на тема - Mi...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Mi...

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
headshot

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2005 9:24 pm    Заглавие: Mi... Отговорете с цитат

prodaljenie na:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?p=97055&sid=1486ea7f3555955a6215899120463a69#97055

morty, panagonka, ako naistina taka smiatate, znachi si zaslujavate rabotodatelite :))

btw panagonka, ti v 1 drug forum ne pishteshe li kvi skapaniaci sa rabotodateli i klienti "in general"?

niakoi ot vas razglejdal li e obiavi za rabota da rechem v shtatite? obrashtal li e vnimanie che v povecheto, kolkoto pishe za iziskvania, tolkova i za predlagani uslovia - mn chesto konkretna cifra, poniakoga dali zaplashtaneto e na parche, na chas i t.n., rabotno vreme i pr, pr.
v tazi BG obiava da vijdate takiva? a ne bi li triabvalo?

Morty написа:

1- во - не си длъжен да кандидтстваш
2- ро - навсякъде има пробен период.
3- то - казано е /както и Панагогов споменава/ на какво се работи. сигурен съм, че копче ниама да ти кажат ако си корифей на Илюстратор
4- то - според мен дизайнера трябва да има ниакаква представа от предпечат, мултимедия, веб и т.н.

няма да пиша повече защото имам много работа, но една молба имам - не се меткайте като стадо да плюете преди да имате поне малко информация.

na 1 - az i ne kandidatstvam, ama kato e forum, mislia che chovek bi triabvalo da moje da si kaje mnenieto
na 2 - proben period - OK, ama ne bi li triabvalo da znaesh za kakvo (i kolko) vse pak rabotish?
na 3 - niama da komentiram, kakto e kazalo kucheto, vseki si ima vkus
na 4 - ZADALJITELNO e dizainera da razbira, no ako daden chovek raboti 2 dlajnosti, ne bi li triabvalo tova da si lichi i v kraia na meseca? ;)

vseki koito se e blaskal dostatachno dalgo iz bransha, znae, che neshtata koito sam pisal ne sa izsmukani ot prastite.
nepriatno mi e, che kolegi zashtitavat poziciata na rabotodatelia, vmesto tazi na hudojnika...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2005 9:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

в щатите честно казано обяви не съм гледал. не виздам и смисъл ако няма да ходя да бачкам там. колкото до обявите за работа по принцип - чел от сорта на на "5 позиции за 1 заплата". за над 10 години виждаш какво ли не. именно и заради това съм сменил 3 рекламни агенции, бил съм и в списание. и във филиал на американска фирма съм бил /както и на френска/. както и да е, просто обявата не е от сорта на по-горе споменатата. между другото ще съм ти благодарен ако постнеш правилно изглездаща обява.
headshot

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2005 9:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

obeshtavam kato resha da pravia studio i da naemam hora, zadaljitelno da pusna :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NOX

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2005 9:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe taq obqva e dosta nad nivoto na:
"tyrsim predpe4atar. iziskvaniq - poznaniq MS Word (?)"
i
"Tyrsim si grafi4en designer - zadylbo4eni poznaniq po Photoshop, InDesign i Autocad(?!?)"
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Яну 04, 2005 12:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

obiavata si e chudesna, vse pak izliza za 2ri put ot noemvri do sega ako ne se laja. koeto veroiatno oznachava che plashtat mnogo, raboti se malko i nikoi ne gi e izdarjal poveche ot 2 meseca:))))))) vse pak tva che si designer e chudesno, no e prekrasno da si i predpechatar, i fotograf i tekstopisec ako si dostatachno gotin i obichash da rabotish s ekip. nali tova e vajnoto, a ne che triabva da si plashtash smetkite i da iadesh. no puk kato otidesh na interviewto te gledat kato che li kupuvat kon i e nai dobre da imash preporaki lichno ot papata. ei zaradi takiva obiavi mrazia da si tarsia rabota-vsichko e v stila na "she vidime". ne moga da razbera kak hora koito postoianno patiat ot podobni neshta se zastapvat za "rabotodatelia". kvo znachi poveche da ne se govori bez info?? mi to info niama v taia obiava osven che niakoi si tarsi chovek deto da mu izkarva kintite. dokato horata gledat na slujitelite si kato na razhod a ne na prihod taka shte e
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Вто Яну 04, 2005 12:38 pm    Заглавие: Re: Mi... Отговорете с цитат

headshot написа:

na 1 - az i ne kandidatstvam, ama kato e forum, mislia che chovek bi triabvalo da moje da si kaje mnenieto
na 2 - proben period - OK, ama ne bi li triabvalo da znaesh za kakvo (i kolko) vse pak rabotish?
na 3 - niama da komentiram, kakto e kazalo kucheto, vseki si ima vkus
na 4 - ZADALJITELNO e dizainera da razbira, no ako daden chovek raboti 2 dlajnosti, ne bi li triabvalo tova da si lichi i v kraia na meseca? ;)

на 1 - ами не е задължително да може.
на 2 - ти ако през пробния период не знаеш за какво работиш...значи ти е прекалено висока заплатата.
на 3 - недей
на 4 - както си се договориш.

та... ако имаш още въпроси или разсъждения за споделяне можеш и да не отваряш нова тема а да драснеш един мейл до хората пуснали обявата... глупости не ми се четат.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети