Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bile

|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2005 7:09 pm Заглавие: Валентинка.... подранила =) |
|
|
малко по-рано излезе, но сега ми дойде да я правя =))
май не е точно в духа на празника, но аз така чувствам нещата =)
 _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2005 7:54 pm Заглавие: |
|
|
силна зависимост, затлачване, някаква фикция може би?
'що не пуснеш и някоя артерия помежду им ;)
текстурата на фона нещо ми куца, много е едра май и кофти
осветена? рамката ме кефи, бих я направил по-масивна, тежка.
надписа се губи, но май това и целиш?
чудя се как ли ще изглеждат разкъсани?
определено мрачна като цяло :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2005 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Opredeleno ideiata mi dopada i kakto si zapo4nal kartinkata moje i da stane. Samo da ti kaja 4e dvete sarca malko sa se zagubili pod tezi koreni6ta, koito po skoro triabva da badat ne6to podobno na veni i arterii. Sa6to taka fona mi se struva mnogo aktiven ili pone texturata koiato si polzval ne e podhodia6ta. Az bih izbral ne6to po neangajira6to pogleda za da moje akcenta naistina da padne varhu dvete vliubeni sarca :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Фев 11, 2005 10:45 am Заглавие: |
|
|
даммм... текстурата съкс яко =)
първоначално беше за друг фон идеята, но много набързо я правих и нямах възможнжст специално да търся текстура - хауевър, това ще го фиксна - и мен много ме дразни сега като я погледнах... пък и е смачкана доста =// по финна трябва да е.
а за вените.... значи мислих по въпроса още преди да плесна кореняците - но идеята ми по принцип е за корени - някак си, ако си говорим за "силна връзка", ми изглеждат доста по-подходящи като... друг е въпроса, че май трябва да се променят сериозно като структура - много са и са много тънки...
диня, рамката ако я направя по-масивна и тежка, мисля ще стане и тя прекалено активна и ангажираща - тя и така даже малко в повече ми привлича окото... и нея ще я мисля
общо взето, като си погледна сега творбата, доста неща ще трябва да се оправят =) както и да е - 10х за критиката пък ще постна ъпдейт като стане =) /преди 14-ти надявам се =D/ _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|