Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 9:46 pm Заглавие: термален/термотрансферен печат на етикети с баркод |
|
|
здравейте! имам питане по въпрос, от който не разбирам .. приятел ме помоли да му дам съвет... та - кой вид печат е по-добър - като цена/качество.. става дума за приблизително 6-7000 етикета с размер 35/50мм месечно.. на ролка по един или два... ако някой може да ми даде инфо за видовете принтери и за фирми които ги продават в БГ ще бъда благодарен... търся също цена за около 200 000 етикета от този размер с два цвята значи етикета се печата два цвята и после през принтера за конкретния артикул..... на самозалепваща хартия.... благодаря предварително ;) и Честита Нова година де:) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 12:10 am Заглавие: |
|
|
Кека, нищо не разбрах
Все пак колкото хванах - Искаш да печаташ(твоя приятел де) фон на етикета и после на някакъв принтер да слагате артикула
Има много възможности, но ми трябват подробности.
Все пак да помисля - искаш ролка - значи мислите за термичен принтер (Зебра и пр подобни) - принтерите са скъпи обаче
Има вариант да не е на ролка, а на листи, с щанцоване без пълно рязане и лазерен принтер - най-евтината алтернатива
Има и много други варианти - само дай малко повече инфо!
Ако искаш и на кю-то _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 12:19 am Заглавие: |
|
|
Който не чете името на темата пише глупости
кека дай на привате един майл да ти пратя оферти за принтери и печат на ролки
Но все си мисля че при 5-6000 етикета има и други варианти _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 12:07 pm Заглавие: |
|
|
Pri nas naprimer, mese4no se etikirat kum 5-10 000 artikula s barcod labels
loshoto e 4e sa kudravi tiraji
varianta si go reshihme s labels na Xerox deto sa, generirash si etiketa v CDR primer, export kat WMF i v WORD-a si nalivash v tablicata ot standartno prilojenite za tvoya tip labels....
save i gi puskam da se opraat natatuka ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 1:13 pm Заглавие: ... |
|
|
v starata mi rabota se zanimavat tochno i s takuv tip etiketi. Nai obshto pravi se nyakakuv dizain, psole rolna shtanca, i nakraya se predava na rolki s neobhodimata shirina. Stava duma za flexo pechat. Za sujalenie nyamam predstava kakvi sa cenite az se zanimavah s dizaina i predpechata tam. Ako te interesuva moga dati dam telefon za vruzka. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 1:21 pm Заглавие: ... |
|
|
zabravih da kaja che stava duma za pechatnica,a ne reklamna agenciya koyato se yavyava posrednik v nyakoi sluchai |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 11:31 am Заглавие: |
|
|
v BG takova neshto moje da se napravi na 4-ri mesta
1. RotoPrint / Sofia - s tiah rabotia az
2. EasyPack / Sofia
3. FreshUp / Varna
4. Demax / Sofia
predpolagam v tvoia sluchai stava duma za nekvi salami, shtoto samo te polzvat termo hartia... pak tam kachestvo mnogo ne trebva, v smi, che cseki ot izredenite moje da go napravi... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|