Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 10:27 pm Заглавие: Редизайн на метъл сайт. WIP |
|
|
Става въпрос за редизайн на www.dkl-bg.tk(Недейте гледа, че е в плачевно състояние). Искам да дам и малко обяснение по дизайна.
1. За стрелката срещу 'Archive' - така ще изглежда при посочване която и да е опцийка от цялото меню.
2. Сложил съм малко примерен текст, като имам предвид, че основния текст ще бъде с бял цвят, а линковете със съответния оранжев (#CC0099)
3. При 'Support' ще има банери за подкрепа на зайта в различки метъл класации
4. В 'Site News', въпре в белия правоъгълник, ще се придвижват най-новите новини по сайта, като при посочване движенето ще спира (Java Script-ец)
5. Affiliates - същата работа като 'Site News' , обаче ще има малко blur там
Очаквам критиката на професионалистите :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 3:22 am Заглавие: |
|
|
ne stoi kato za metal grupa. po-skoro kato sait za igra.
i e mnogo simetrichen
ma az vsashnost ne sam profesionalist, taka che ne me slushai |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 12:01 pm Заглавие: |
|
|
НЕ подравнявай двустранно текста в абзаците. :)
За другото, нека професионалистите се изкажат, че тук ти пълним темата само. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 4:26 pm Заглавие: |
|
|
Ей, човек, ти не знаеш ли , че старите метъли (в това число и аз) не свирят техно, обичат кръв, добре е около тях да ходят гадни буболечки, трябва да е мръсно, ако е хартия - изцапана да е, добре е ръждата да покрива всичко или почти всичко, черепите са на почит, червеи ядат плът, има малформации.
Да не си в грешка - тия да не са нещо industrial или hardcore? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 4:34 pm Заглавие: |
|
|
_sasho - Американски хардкор :) относно тез мръсотийки, ръжди, вервей и т.н. много се чудих. Даже в 1-вата версия отзад като background бях сложил се едно разпръскана кръв, но тъй като реших този път да няма iframe, а сайтът да се 'раздължава' надоло, трябва някак си нещата да се повтарят и да се застъпват, а с тази кръв е трудно. Междодругото ще видя къде мога да вмъкна малко кръвчица :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 5:02 pm Заглавие: |
|
|
А, за американски хардкор е добре. Обаче малко ръжда никога не е излишна. Кръвта тогава може да я забравиш. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Извън шегата -
Наистина не подравнявай текста двустранно, ако го правиш въпреки всичко е добре да има големи междуредови разстояния, но въпреки това си остава труден за четене. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 10:10 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички за критиката и за съветите, въпреки че очаквах повече критика и от повече хора .... но така е, който няма права в Уеб Дизайн се разминава с малко критика :)
П.П. Още 'караници' са добре дошли ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 10:27 am Заглавие: |
|
|
Може при зареждане на всеки линк да сменяш картинката в хедъра или да направиш някакъв Флаш само за хедъра, който примерно да ти показва като начало тая картинка, а после да си остава тая картинка до момента, в който зареди някоя друга и когато я зареди да я заменя с тая. Малко ще им натрупаш трафик на хората ама ще стане гъзария. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 10:30 am Заглавие: |
|
|
А, сега видях - какви точно Affiliates смяташ да предлагаш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Това с Flash-овскара работа може да остане за по-натам :) Сега така го съм изрязъл в Image Ready, че съм оставял Header-а в 1 image. Тоест когато си теша да го сменя. ше меня само него.
Относно Affiliates. Малко го промених във финалната версия. Няма да се флипват, а ще има само възможност за 7 банера. Разбира се може да се Affiliate-ва с който мейтъл сайт поиска, стига да отговаря на определени изисквания, които ще напиша във Affiliation. Иначе за момента твърди Affiliatesa са ми Metal.bg, Otep-bg.tk, followthesun.net и sicmetal.com. За останалите ще видя някои по-популярни зайтчета като black-goat.com, slipknot-metal.com и така :)
Като привърша със сайта изцяло ще го постна тука за да видите финалната версия работеща :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|