Graphilla.com :: Преглед на тема - във връзка със забраната за тютюнопушене...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

във връзка със забраната за тютюнопушене...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Сря Яну 12, 2005 7:41 pm    Заглавие: във връзка със забраната за тютюнопушене... Отговорете с цитат

Днес завърших този проект за портал за пътувания и си помислих как случайно се оказва доста актуален за България, макар да е ориентиран за чужденци. Както и да е всякакви пожелания, мнения и препоръки са добре дошли. Contenta на първата страница е примерен. Всичко останало си е каквото ще бъде.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2005 10:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ama zashto taka se kazva tova neshto ???
pipi

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2005 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Защото е само за пушачи, резервациа на хотелски стаи, билети за самолет, коли под наем - всичко свързано с пътуване и е само за пушачи, на запад хората имат навика да разделят пушачите от непушачите. Ти имаш ли по-добра идея как да се казва?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RG®

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2005 12:02 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Ми щото си е само за нас - пушачите!

:-)

Пипи, много приятно е станало.

А Хъмфри... класика!

Това долу Мерилин ли е?

Успех!

:-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pipi

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2005 12:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хъмфри те си го поискаха, защото наистина е класика. Всъщност в началото искаха Хемингуей защото по-удачно се асоциира със пътешествия. Обаче не успях да намеря нито ЕДНА снимка на която той пуши! Google не знае всичко. Много странно, защото човека е пушил, сигурна съм, май лула, но все пак. Поне някоя пура в Куба да беше захапал..........А това доло не е Мерлин, но прилича.
Върнете се в началото
ico

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2005 1:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kato cialo dosta mi haresa priatno sedi :)
Niakoi drebni neshta me drazniat shtoto az bih gi napravi po drug nachin shte ti gi izredia moje puk da ti e polezno :)

Mnogo meki i senki pod hedara i jenata dolu.
Gubiat ti se butonite "more" v srednata chast a i tia ">>" mnogo grubo sediat.
Ne mi haresva menuto ... shrifta grubo niakak si sedi ... uvelichavala li si mejdubukvenoto razstoianie ??
Otriazala si kraka na jenata dolu :((
Oranjevia cviat v banerite za bileti i rent a car a i gradientite na ikonkite.

Proba za menuto i dva butona --> http://www.icompact.net/probasmokers.jpg

Uspeh :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pipi

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2005 4:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Blagodaria. Shrifta na menuto triabva da bade standarten i bez antialaizing tai kato se generira. Moga da zadam samo imeto na shrifta i razmera. Senkite sa dobre, ne mislia che e nujno da sa rezki i kontrastni. Za butonite si prav, no strelkite koito predlagash sa mnogo tehnicharski za tozi tip dizain. Kolkoto do malkite banercheta sas samoleta i kolata te sa samo primerni, ne znam dali voobshte shte ima takova neshto......za sega niama da gi pipam, ako ostanat shte gi opraviam, te kato cialo sa po-grubichki i nabarzo sdialani poradi goreposochenata prichina.
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2005 6:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pipi, dopada mi designa. imam malko rezervi za fonta na menuto. gore v kolaja kadeto se reje shlifera si go popretupala... dolu devoikata ne e dobre taka tifecnata i kak i se reje kraka. banerite nad devoikata ne sa dobre. nqmashe li nachin da sa s ednakav size po shirina? tezi blanki ili brushuri sa neumestno stovareni tam. mai e po-dobre bez tqh. haresvam toniraneto i cvetovite kombinacii.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pipi

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2005 1:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pipi, dopada mi designa.
imam malko rezervi za fonta na menuto.
- ami procheti kakvo sam pisala po-gore izbort ne e goliam kakto se sestash
gore v kolaja kadeto se reje shlifera si go popretupala...
- ne razbiram kakvo znachi popretupala v tozi sluchai?
dolu devoikata ne e dobre taka tifecnata
- a ti sas fon li si ia prestaviash? chesno kazano ne vijdam kak. nito vijdam smisal
i kak i se reje kraka
- spored men tova ne drazni, nai-malkoto kraka e v sianka, parvo snimkata beshe s otriazan krak i vtoro taka tia zaema malko-po malko miasto na visochina, a v kraia na kraishtata tia e dekorativen element v dosta informacionno orientiran sait.
.banerite nad devoikata ne sa dobre. nqmashe li nachin da sa s ednakav size po shirina?
- ne niama nachin klienta shte slaga kakvito mu dusha jelae, tova sam go nabludavala neednokratno i triabva da se saobrazia s tiva i na men ne mi haresva.
tezi blanki ili brushuri sa neumestno stovareni tam. mai e po-dobre bez tqh.
- chudesno si stoiat tam, tova sa samoletni bileti, ako se vgledash i drugi neobhodimi pri patuvane blanki i te razchupvat vechnoto dosadno horizontalno i vertikalno razdeliane na saitovete na kutiiki
haresvam toniraneto i cvetovite kombinacii
- radvam se.
radvam se vse pak che si otdelil vreme za da se postaraesh da napravish saita mi po-dobar. :))
Върнете се в началото
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2005 1:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Елементи, които не ми харесват:
Бутоните more
Използването на >>
Отрязания крак на мацката долу
Шрифта на менюто вляво - ако ще е имидж, според мен използвай някой по-засукан арт шрифт. Ако ще е текст по принцип е добре да е серифен, обаче тоя TimesNewRoman не можеш да го накараш да стои добре болд по-малък от 18 px. Лични наблюдения.
Цялото меню вляво. Тия панелчета изобщо не ми харесват. Може би е добре да използваш някакъв фон само за него. Нещо като тая шарка, която е най-отдолу на сайта.
Заоблената черна лента горе, която отделя хедъра. Направо сече. Въпреки, че за последното не съм 100% убеден.
Успех!
Върнете се в началото
pipi

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2005 1:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Шрифтове, шрифтове.........ех. Този на менюто не е Times New Roman, Georgia e. Но махнах междобуквеното разстояние. Не искам да слагам не-серифен шрифт и според мен този е добрият компромис. Лека корекция на бутоните море, този горе е със стрелкичка и всичките мисля да ги направя така. По идея на Пикс махнах междобуквеното разстояние на името на текста и увеличих шрифта, определено стана по-добре. За мацката и крака тажната истина е че няма да имам време да го нарисувам, използвала съм всичкото време за проекта.
Sasho, и на мен менюто не ми харесва..........мислих мислих........ще помисля пак за някакъв бекграунд.
http://www.pipilota.com/sites/smokershome2.jpg
Върнете се в началото
ico

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2005 2:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

menuto sa po ok sedi :) bravo
ma novia buton men mi izgleda oshte po-zle ot predisnite :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
iDesign-er

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2005 5:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ico написа:
ma novia buton men mi izgleda oshte po-zle ot predisnite :)

Това се получава, защото бутонът е по-висок от буквите. Пробвай нещо такова, ако ти се занимава още. :)

А дано е от полза.
Върнете се в началото
iDesign-er

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2005 6:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Чак сега видях, ама че съм заблеян. Нямах предвид, че бутонът е по-висок от текста, а че стрелката е по-висока от текста в бутона.
Върнете се в началото
pipi

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2005 7:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

iDesign-er написа:
Чак сега видях, ама че съм заблеян. Нямах предвид, че бутонът е по-висок от текста, а че стрелката е по-висока от текста в бутона.

ami sladko e:))) shte go polzvam ako moje
Върнете се в началото
iDesign-er

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2005 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pipi написа:
iDesign-er написа:

ami sladko e:))) shte go polzvam ako moje

Ама може, разбира се. Радвам се, че е от полза. :)
Върнете се в началото
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Яну 16, 2005 10:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен ако ги съкратиш тия бевъли и преливки ще стане по-дабре. Същото важи и за менюто вляво. С един прост разделител чертичка ще е доста по-добре.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети