Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Яну 12, 2005 7:41 pm Заглавие: във връзка със забраната за тютюнопушене... |
|
|
Днес завърших този проект за портал за пътувания и си помислих как случайно се оказва доста актуален за България, макар да е ориентиран за чужденци. Както и да е всякакви пожелания, мнения и препоръки са добре дошли. Contenta на първата страница е примерен. Всичко останало си е каквото ще бъде.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 10:58 am Заглавие: |
|
|
ama zashto taka se kazva tova neshto ??? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 11:58 am Заглавие: |
|
|
Защото е само за пушачи, резервациа на хотелски стаи, билети за самолет, коли под наем - всичко свързано с пътуване и е само за пушачи, на запад хората имат навика да разделят пушачите от непушачите. Ти имаш ли по-добра идея как да се казва? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 12:02 pm Заглавие: :-) |
|
|
Ми щото си е само за нас - пушачите!
:-)
Пипи, много приятно е станало.
А Хъмфри... класика!
Това долу Мерилин ли е?
Успех!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Хъмфри те си го поискаха, защото наистина е класика. Всъщност в началото искаха Хемингуей защото по-удачно се асоциира със пътешествия. Обаче не успях да намеря нито ЕДНА снимка на която той пуши! Google не знае всичко. Много странно, защото човека е пушил, сигурна съм, май лула, но все пак. Поне някоя пура в Куба да беше захапал..........А това доло не е Мерлин, но прилича. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Kato cialo dosta mi haresa priatno sedi :)
Niakoi drebni neshta me drazniat shtoto az bih gi napravi po drug nachin shte ti gi izredia moje puk da ti e polezno :)
Mnogo meki i senki pod hedara i jenata dolu.
Gubiat ti se butonite "more" v srednata chast a i tia ">>" mnogo grubo sediat.
Ne mi haresva menuto ... shrifta grubo niakak si sedi ... uvelichavala li si mejdubukvenoto razstoianie ??
Otriazala si kraka na jenata dolu :((
Oranjevia cviat v banerite za bileti i rent a car a i gradientite na ikonkite.
Proba za menuto i dva butona --> http://www.icompact.net/probasmokers.jpg
Uspeh :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 4:35 pm Заглавие: |
|
|
Blagodaria. Shrifta na menuto triabva da bade standarten i bez antialaizing tai kato se generira. Moga da zadam samo imeto na shrifta i razmera. Senkite sa dobre, ne mislia che e nujno da sa rezki i kontrastni. Za butonite si prav, no strelkite koito predlagash sa mnogo tehnicharski za tozi tip dizain. Kolkoto do malkite banercheta sas samoleta i kolata te sa samo primerni, ne znam dali voobshte shte ima takova neshto......za sega niama da gi pipam, ako ostanat shte gi opraviam, te kato cialo sa po-grubichki i nabarzo sdialani poradi goreposochenata prichina. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 6:08 pm Заглавие: |
|
|
pipi, dopada mi designa. imam malko rezervi za fonta na menuto. gore v kolaja kadeto se reje shlifera si go popretupala... dolu devoikata ne e dobre taka tifecnata i kak i se reje kraka. banerite nad devoikata ne sa dobre. nqmashe li nachin da sa s ednakav size po shirina? tezi blanki ili brushuri sa neumestno stovareni tam. mai e po-dobre bez tqh. haresvam toniraneto i cvetovite kombinacii. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 1:06 pm Заглавие: |
|
|
pipi, dopada mi designa.
imam malko rezervi za fonta na menuto.
- ami procheti kakvo sam pisala po-gore izbort ne e goliam kakto se sestash
gore v kolaja kadeto se reje shlifera si go popretupala...
- ne razbiram kakvo znachi popretupala v tozi sluchai?
dolu devoikata ne e dobre taka tifecnata
- a ti sas fon li si ia prestaviash? chesno kazano ne vijdam kak. nito vijdam smisal
i kak i se reje kraka
- spored men tova ne drazni, nai-malkoto kraka e v sianka, parvo snimkata beshe s otriazan krak i vtoro taka tia zaema malko-po malko miasto na visochina, a v kraia na kraishtata tia e dekorativen element v dosta informacionno orientiran sait.
.banerite nad devoikata ne sa dobre. nqmashe li nachin da sa s ednakav size po shirina?
- ne niama nachin klienta shte slaga kakvito mu dusha jelae, tova sam go nabludavala neednokratno i triabva da se saobrazia s tiva i na men ne mi haresva.
tezi blanki ili brushuri sa neumestno stovareni tam. mai e po-dobre bez tqh.
- chudesno si stoiat tam, tova sa samoletni bileti, ako se vgledash i drugi neobhodimi pri patuvane blanki i te razchupvat vechnoto dosadno horizontalno i vertikalno razdeliane na saitovete na kutiiki
haresvam toniraneto i cvetovite kombinacii
- radvam se.
radvam se vse pak che si otdelil vreme za da se postaraesh da napravish saita mi po-dobar. :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 1:08 pm Заглавие: |
|
|
Елементи, които не ми харесват:
Бутоните more
Използването на >>
Отрязания крак на мацката долу
Шрифта на менюто вляво - ако ще е имидж, според мен използвай някой по-засукан арт шрифт. Ако ще е текст по принцип е добре да е серифен, обаче тоя TimesNewRoman не можеш да го накараш да стои добре болд по-малък от 18 px. Лични наблюдения.
Цялото меню вляво. Тия панелчета изобщо не ми харесват. Може би е добре да използваш някакъв фон само за него. Нещо като тая шарка, която е най-отдолу на сайта.
Заоблената черна лента горе, която отделя хедъра. Направо сече. Въпреки, че за последното не съм 100% убеден.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Шрифтове, шрифтове.........ех. Този на менюто не е Times New Roman, Georgia e. Но махнах междобуквеното разстояние. Не искам да слагам не-серифен шрифт и според мен този е добрият компромис. Лека корекция на бутоните море, този горе е със стрелкичка и всичките мисля да ги направя така. По идея на Пикс махнах междобуквеното разстояние на името на текста и увеличих шрифта, определено стана по-добре. За мацката и крака тажната истина е че няма да имам време да го нарисувам, използвала съм всичкото време за проекта.
Sasho, и на мен менюто не ми харесва..........мислих мислих........ще помисля пак за някакъв бекграунд.
http://www.pipilota.com/sites/smokershome2.jpg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 2:03 pm Заглавие: |
|
|
menuto sa po ok sedi :) bravo
ma novia buton men mi izgleda oshte po-zle ot predisnite :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 5:25 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: | ma novia buton men mi izgleda oshte po-zle ot predisnite :) |
Това се получава, защото бутонът е по-висок от буквите. Пробвай нещо такова, ако ти се занимава още. :)
А дано е от полза. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 6:15 pm Заглавие: |
|
|
Чак сега видях, ама че съм заблеян. Нямах предвид, че бутонът е по-висок от текста, а че стрелката е по-висока от текста в бутона. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 7:17 pm Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | Чак сега видях, ама че съм заблеян. Нямах предвид, че бутонът е по-висок от текста, а че стрелката е по-висока от текста в бутона. |
ami sladko e:))) shte go polzvam ako moje |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 7:24 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | iDesign-er написа: | Чак сега видях, ама че съм заблеян. Нямах предвид, че бутонът е по-висок от текста, а че стрелката е по-висока от текста в бутона. |
ami sladko e:))) shte go polzvam ako moje |
Ама може, разбира се. Радвам се, че е от полза. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 10:47 am Заглавие: |
|
|
Според мен ако ги съкратиш тия бевъли и преливки ще стане по-дабре. Същото важи и за менюто вляво. С един прост разделител чертичка ще е доста по-добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|