Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
virtualchild

|
Пуснато на: Нед Яну 09, 2005 7:59 pm Заглавие: in progress |
|
|
Правя един фотьоил и ако се навие инвеститора ще се наложи да разработя канапе,маса и какво ли още не!
Няма хвърлена сянка и надписи, но тях ще ги добавя в по голяма резолюция.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Нед Яну 09, 2005 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Интересно е изпълнено, но от ергоночична гледна точка не ми харесва как е решена поставката-краката... някой като мене който рано сутрин като стане и има проблеми с вестибуларния апарат ще вземе да го нарита и да си погроши краката... и мебелта... тези остръ ръбове не са добре според мен... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Нед Яну 09, 2005 11:22 pm Заглавие: |
|
|
Само 1 въпрос:
Това конструктивен скелет ли е или е финална визия...?
(имам предвид гръб и дъно) _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 12:43 am Заглавие: |
|
|
lupi prav si shte se zamislia nad tozi problem.
candelero da tova e finalna vizia. celta e da se pravi dizain s konstrukcia.dosta e slogna zadachata. napolovina se prestruvam na konstruktor i se macha da iliustriram i staticheskite detaili dokato si fantaziram formata. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 11:14 am Заглавие: |
|
|
Определено създаваш свой стил:) Давай напред.
Ако говорим за конструкция, стола ти натежава много към облегалката и ще се обърне в момвнта в който седне някой. Трябва да дръпнеш ребра, които приличат на контрафорси още назад и можеби да не ги скосяваш долу, защото така отнемаш най-важната им част в момента. По-добре отнеми с отвори в тях от обема им, отколкото устойчивоста. и още, контрафорсите трябва да са ти по-в крав на стола. така в средата, също стават леко нестабилни и може да се килне настрани. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 2:19 pm Заглавие: |
|
|
pusni mu edin profil i anfas da poglednem interesno mi e kak izglejda otstrani.. na mene ne mi stoi dobre 4isto visualno.. osnovata stoi prekaleno leka (dori i da e zdrava ina4e) moje bi zashtoto izglejda 4e shte se krepi samo na dve to4ki.. ako se oblegne 4ovek seriozno nazad, kakvato i e ideqta na fotioilite, kakvo shte stane? moje da probvash s maneken da vidish kak izglejda realno s 4ovek sednal vyv nego...zashtoto mi se struva i 4e podlakytnicite sa maaalko dylgi... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 12:45 am Заглавие: |
|
|
и така ще се опитам да защитя стола че няма да падне ако някои се облегне.
точно над тези въпроси мислих в самото начало.сините правоъгълници са тежестта чийто център триабва да е някъде посредата помежду им.
червените са основата на здравината в хоризонтална посока-всеки паралелепипед поддържа по две пера на стола и едновременно дъното.
кека относно дължината на подлакътниците ми се струва, че щом са по назад от коленете значи всичко е наред.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2005 6:47 pm Заглавие: |
|
|
Basi tova v anfas atcki prili4a na VODNO KOLELO