Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
g3n40

МнениеПуснато на: Вто Яну 11, 2005 11:49 am    Заглавие: Представяне Отговорете с цитат

Zdraveite na vsi4ki ... zna4i vashiqt forum opredeleno mi dopada sigoren sum 4e ne sum purviq koito vi go kazva .. zanimavam se s risuvane ot 7 godini s dizain ot 3 ... zna4i do predi 1 godina izrabotvah proektite si samo 2d na ruka .. no s vremeto mi se naloji da zapo4na da pozvam i kopiutura .. i sega otkrivam kolko vuzmojnosti mi dava toi ta taka neshtata koito shte vi pokaja za na 3d max .. ne sum koi znae kolko dobur s nego /max-a/ no se mu4im :!]]]a shte pratq i pokaja i moi grafiki ! [/img] http://efk.cult.bg/present/pics/Masata.jpg
http://efk.cult.bg/present/pics/Stol.jpg
http://efk.cult.bg/present/pics/divana.jpg[img]
nadqvam se da Me odobrite .. za sega tova ;] are
Logitech

Местожителство: Bourgas

МнениеПуснато на: Вто Яну 11, 2005 12:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

като идея са много добри особено стола но ми се струва че въпросния стол ще бъде доста мъчен за изработка
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Яну 11, 2005 5:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо да е труден? в момента могат да ти отлеят каквото си поискаш, стига да е в големи количства. Това което си мисля по отношение на стола е че тези спици които си сложил, би трябвало да действат на опън, а не на натиск, както е в момента.
Като дизайн ми харесват, само не ми допада подлакътника на дивана. Прекалено е груб, за него.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
virtualchild

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Яну 11, 2005 11:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bravo. samo v toia duh. stola opredeleno mi napomnia za santiago calatrava.(a toi mi e idol)
ako ne si razglegdal negovi neshta opredeleno otdeli malko vreme.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LMNT

МнениеПуснато на: Сря Яну 12, 2005 6:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Edin dobar primer za typichen BeeGee design (ne samo mebelen)...mnogo "barovski", mnogo tezhkarski , tromav, napraven bez poznavane na materialite,constructijata,stylovete,ergonomicata...
Masata e maj naj-dobre ot trite.
Trjabva da porabotish oshte. Literatura trudno se namira v BeeGee,a e i skupa, ala v nashija vek imame internet!

uspehi.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети