Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 12:21 am Заглавие: Freestyle |
|
|
Първи плах опит да се избяга от шаблонизирането...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 3:24 pm Заглавие: |
|
|
moje bi po dobre malko da obiasnish kak (puk i zashto) se opitvash da izbiagash ot shabloniziraneto shtoto mi se gubi logikata na toia sait ... neshto ne moga da go shvana. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 3:58 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност, да се върнем към стандартното...смених коренно концепцията, та да видим сега порой от коментари. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 4:32 pm Заглавие: |
|
|
ne e li malko razhvurliano ? :)
i vse oshte mi se gubi logikata na cvetovete :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 4:35 pm Заглавие: |
|
|
Ами всъщност се старах да е подредено.
А за цветовете - ако говориш за яркостта, тя идва от това, че все още не мога да си оправя гамата на PS и експортира по-ярко оп реалните цветове :-(.
/елката няма да я има в оригинала ;)/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Ммм... Малко Арт. Лебедев стил. :)
Аз ще изкажа мнение, като пълен шаблонизатор, дано не ме разберете погрешно.
1. Най-много ме обърка навигацията. Очаквам, че ще е по-ярко изразена и се насочвам към зелената линия в средата. Там има бутони, но виждам, че горе вдясно има още три бутона. След това и "хостинг", "уеб сайт" и "реклама" са пак вид навигация. Ако отида навътре и искам информация за хостинг, ще трябва да мина през услуги, така ли? Всички тези бутони ли ще са на същото място?
Аз съм малко против това да има повече от една зона, където има навигационни бутони, тоест, да са събрани на едно място.
2. В хедъра има новина, но чак долу са новите проекти. Не е ли по-логично всичко ново да е в една зона? Може би да вкараш инфото за компанията в хедъра, а новините да са долу?
3. Под Log In панела пак ли има нов проект? Защо е отделен от другите проекти? Не е ли по-логично контактите да са около Log In?
4. Харесват ми цветовете, но тези точки при Log In не ми допадат. Може би, защото фона на Log In е много тъмен и се сливат малко.
Дано не съм казал някоя глупост. :) Ти прецени дали ще ти е от полза казаното, но аз така го виждам сайта.
Успех! И аз се опитвам да се махна от оковите на шаблона, но не знам какво ще стане. :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 5:01 pm Заглавие: |
|
|
ne mi izglejda podredeno na men
a za cvetovete pitam shto imash content i linkove v cherno, content i linkove v sinio i linkove v zeleno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Благодря за коментарите, дори Ицо вече го разбрах ;-).
Като остане време ще го ъпдейтна + залебежките на шефа :-). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 10:50 pm Заглавие: |
|
|
Ужасен, незапомнящ се шаблон....
След време ще пробвам на ново.
Оф, задълбах много зле. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 11:12 pm Заглавие: |
|
|
Пропорциите ти куцат страшно много.
Всъщност за каква резолюция е предназначен проекта? Даже под 1280 изглежда грамаданско... _________________ не се чете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2005 1:31 pm Заглавие: |
|
|
нека да започнем отначало, хубаво опитал си се да го направиш чистичко и свежо, но ти би ли си поръчал уеб-саит от толкова фирма с толкова безлична страница. оправянето на пропорциите и поставянето на няколко акцента значително ще подобрят нещата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 12:39 pm Заглавие: |
|
|
да, малко безлично. тънката разлика между постно и изчистено. |
|
Върнете се в началото |