Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 7:33 pm Заглавие: Бизнес сайт, който правих за един конкурс. |
|
|
Преди време правих дизайн на бизнес сайт за един конкурс, в който участвах на майтап. :) Лошото е, че не успях да участвам, защото бях нарушил без да искам едно правило, но здраве да е. Важното е дизайна да се обсъди. :) Името е измислено и няма някакъв определен вид бизнес, а просто стандартен сайт с костюмари. ;) Пускам го тук, за да може повече хора да кажат мнение, а не знам дали е чак за спец. форума за уеб дизайн.
Е, какво ще кажете?
Първа страница.
Вътрешна страница.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 8:34 pm Заглавие: |
|
|
/офф
съчетаването на патърн в бекграунда и блър по рамката на сайта не е добра идея
/енд _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 8:42 pm Заглавие: |
|
|
прекалил си с glow-а мисля, особено при бутоните. дай още малко контраст.
Синия фон на текста не смятам че му е там мястото. Така оставя впечатление че текста се забива в боксовете. Заиграй се малко с детайла. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 10:19 pm Заглавие: |
|
|
chestno? - skuka...
i onova rae polu-vidimo gore drazni...
kefi kak sveti butona - tui ti e nai-silnia element (msm*)
____
*moe skromno mnenie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 2:39 am Заглавие: |
|
|
Става, ама ти можеш и повече :) Менюто трябва да се центрира и да се намали по дължина. Новини, ДОбре дошли и т.н..трябва да се пипнат много яко, защото сега много дървено седят особено ония пишлегар на news. И партньорите трябва да са доста по-ситни. И да, оня глоу там определено "be gone".
Общо взето няма движение в сайта, въпреки добре подбраните цветове и шрифтове, нема 1 картинка или динамика... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 1:47 pm Заглавие: |
|
|
Не е ли крайно време да смениш схемата? Така можеш и да не ги подписваш. Опитай нещо различно. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 2:17 pm Заглавие: |
|
|
Sami написа: | Не е ли крайно време да смениш схемата? Така можеш и да не ги подписваш. Опитай нещо различно. |
Прав(а) си. :( Крайно време е да престана с тези 45 градусови линии и т.н.. Ще се опитам да променя стила си, защото така много шаблонно седят сайтовете. Благодаря за съветите. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 2:40 pm Заглавие: |
|
|
харесвам изчистения уебсайт, и този проджект е такъв, също ми хареса неоновия ефект на бутоните, само мисля малко за неподходящ синия цвят на новините, като цяло разбираш ги нещата :) _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 11:33 am Заглавие: |
|
|
Като композиция е добро, но смятам да разгледам нещата детайлно.
Аз не харесвам нещата, които jasab хареса.
Не харесвам такъв тип изчистеност, защото това не е изчистено, а постно (разликата обикновено е доста тънка). Може да сложиш нещичко в хедъра като внимаваш да не се олееш пък.
Не харесвам неоновия ефект на буквите.
Виж, не харесвам и цианоподобния цвят на менюто вляво.
Смятам, че за бизнес сайт не върви и тъмен фон - бели букви. Според мен там трябва да си е позитив.
И чертичките под наклон 45 градуса или там какъвто наклон си използвал. То толкоз модерно, че чак гадно. Нещо като пчелните кутийки и надписите дето не можеха да се четат, които присъстваха на всеки сайт преди 2 години може би. Отвориш сайт и ... пчелни кутийки. Сега - отвориш сайт и...едни такива чертички. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 9:03 pm Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | И чертичките под наклон 45 градуса или там какъвто наклон си използвал. То толкоз модерно, че чак гадно. Нещо като пчелните кутийки и надписите дето не можеха да се четат, които присъстваха на всеки сайт преди 2 години може би. Отвориш сайт и ... пчелни кутийки. Сега - отвориш сайт и...едни такива чертички. |
тук си прав ама много! хич не се бях и замислял. получава се нещо като фешън виктим, но в уеб вариант. обещавам лично аз да не ги слагам повече никъде :) _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 12:11 am Заглавие: |
|
|
На мен лично glow-чето при rollover по-скоро ми харесва. Ще е хубаво да приравниш логото със слогана и да пооправиш нещата там, в лявата част, защото не ми харесва как стърчат светлосините карета по-наляво от менюто. И дай на текста малко повече място - горе в хедъра е празно, а долу при текста не се диша.
И наистина, вмъкни нови идеи, попромени стила... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|