Graphilla.com :: Преглед на тема - Бизнес сайт, който правих за един конкурс.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Бизнес сайт, който правих за един конкурс.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
iDesign-er

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2005 7:33 pm    Заглавие: Бизнес сайт, който правих за един конкурс. Отговорете с цитат

Преди време правих дизайн на бизнес сайт за един конкурс, в който участвах на майтап. :) Лошото е, че не успях да участвам, защото бях нарушил без да искам едно правило, но здраве да е. Важното е дизайна да се обсъди. :) Името е измислено и няма някакъв определен вид бизнес, а просто стандартен сайт с костюмари. ;) Пускам го тук, за да може повече хора да кажат мнение, а не знам дали е чак за спец. форума за уеб дизайн.

Е, какво ще кажете?

Първа страница.

Вътрешна страница.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2005 8:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

/офф

съчетаването на патърн в бекграунда и блър по рамката на сайта не е добра идея

/енд
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2005 8:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

прекалил си с glow-а мисля, особено при бутоните. дай още малко контраст.
Синия фон на текста не смятам че му е там мястото. Така оставя впечатление че текста се забива в боксовете. Заиграй се малко с детайла.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
headshot

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2005 10:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

chestno? - skuka...
i onova rae polu-vidimo gore drazni...

kefi kak sveti butona - tui ti e nai-silnia element (msm*)
____
*moe skromno mnenie
Върнете се в началото
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Яну 15, 2005 2:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Става, ама ти можеш и повече :) Менюто трябва да се центрира и да се намали по дължина. Новини, ДОбре дошли и т.н..трябва да се пипнат много яко, защото сега много дървено седят особено ония пишлегар на news. И партньорите трябва да са доста по-ситни. И да, оня глоу там определено "be gone".

Общо взето няма движение в сайта, въпреки добре подбраните цветове и шрифтове, нема 1 картинка или динамика...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sami

МнениеПуснато на: Съб Яну 15, 2005 1:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е ли крайно време да смениш схемата? Така можеш и да не ги подписваш. Опитай нещо различно.
iDesign-er

МнениеПуснато на: Съб Яну 15, 2005 2:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sami написа:
Не е ли крайно време да смениш схемата? Така можеш и да не ги подписваш. Опитай нещо различно.

Прав(а) си. :( Крайно време е да престана с тези 45 градусови линии и т.н.. Ще се опитам да променя стила си, защото така много шаблонно седят сайтовете. Благодаря за съветите. :)
Върнете се в началото
jasab

МнениеПуснато на: Съб Яну 15, 2005 2:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

харесвам изчистения уебсайт, и този проджект е такъв, също ми хареса неоновия ефект на бутоните, само мисля малко за неподходящ синия цвят на новините, като цяло разбираш ги нещата :)
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Яну 16, 2005 11:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Като композиция е добро, но смятам да разгледам нещата детайлно.
Аз не харесвам нещата, които jasab хареса.
Не харесвам такъв тип изчистеност, защото това не е изчистено, а постно (разликата обикновено е доста тънка). Може да сложиш нещичко в хедъра като внимаваш да не се олееш пък.
Не харесвам неоновия ефект на буквите.
Виж, не харесвам и цианоподобния цвят на менюто вляво.
Смятам, че за бизнес сайт не върви и тъмен фон - бели букви. Според мен там трябва да си е позитив.
И чертичките под наклон 45 градуса или там какъвто наклон си използвал. То толкоз модерно, че чак гадно. Нещо като пчелните кутийки и надписите дето не можеха да се четат, които присъстваха на всеки сайт преди 2 години може би. Отвориш сайт и ... пчелни кутийки. Сега - отвориш сайт и...едни такива чертички.
Върнете се в началото
jasab

МнениеПуснато на: Нед Яну 16, 2005 9:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

_sasho написа:
И чертичките под наклон 45 градуса или там какъвто наклон си използвал. То толкоз модерно, че чак гадно. Нещо като пчелните кутийки и надписите дето не можеха да се четат, които присъстваха на всеки сайт преди 2 години може би. Отвориш сайт и ... пчелни кутийки. Сега - отвориш сайт и...едни такива чертички.

тук си прав ама много! хич не се бях и замислял. получава се нещо като фешън виктим, но в уеб вариант. обещавам лично аз да не ги слагам повече никъде :)
TT2

МнениеПуснато на: Чет Яну 20, 2005 12:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен лично glow-чето при rollover по-скоро ми харесва. Ще е хубаво да приравниш логото със слогана и да пооправиш нещата там, в лявата част, защото не ми харесва как стърчат светлосините карета по-наляво от менюто. И дай на текста малко повече място - горе в хедъра е празно, а долу при текста не се диша.

И наистина, вмъкни нови идеи, попромени стила...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети