Graphilla.com :: Преглед на тема - Лого - четири проекта от мен. Приемам мнения и съвети.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Лого - четири проекта от мен. Приемам мнения и съвети.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
iDesign-er

МнениеПуснато на: Пет Юни 03, 2005 12:32 am    Заглавие: Лого - четири проекта от мен. Приемам мнения и съвети. Отговорете с цитат

Събрах на едно място някои от последните логота, които съм правил и реших да ги покажа, за да получа компетентно мнение. Също така се надявам да съм напреднал. ;) Вие кажете как мислите.

Може би това лого ви е познато от конкурса на www.torrents-bg.com, от който така и не разбрах дали има победител:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Лого на сайта www.market-uv.com. Това е онлайн магазин за УВ продукти:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Проект за лого на фирма за правни консултантски услуги:

Лого за онлайн магазин за GSM-и. Името е измислено, тъй като логото беше само примерно:

Това са засега. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Юни 03, 2005 12:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1. Много нечетливо, сбито, при намаляне ще става още по-зле.
2. Първоначално графичния елемент ми заприлича на хилка за тенис на маса, като цяло слабо, безидейно, незапонящо се с нищо лого.
3. Отново безидейно, защо има акцент в/у Х не са бивши консултантски услуги нали нито секс? Повече ми прилича на лого за моторни масла. Таг-лайна остави му въздух.
4. Най-"свежото" ако мога така да кажа от всички. Но немога да кажа че ми харесва. Тази заигравка с i-то не я схващам, каква и е идеята?
iDesign-er

МнениеПуснато на: Пет Юни 03, 2005 6:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
1. Много нечетливо, сбито, при намаляне ще става още по-зле.
2. Първоначално графичния елемент ми заприлича на хилка за тенис на маса, като цяло слабо, безидейно, незапонящо се с нищо лого.
3. Отново безидейно, защо има акцент в/у Х не са бивши консултантски услуги нали нито секс? Повече ми прилича на лого за моторни масла. Таг-лайна остави му въздух.
4. Най-"свежото" ако мога така да кажа от всички. Но немога да кажа че ми харесва. Тази заигравка с i-то не я схващам, каква и е идеята?

1. Мда, прав си. И мен това ме притесняваше и ще го имам предвид.

2. На мен идеята ми беше това да е крушка, която да изобразява светлина, УВ светлина и нова идея.

3. Тук ползвах Х, като графичен елемен, тъй като ми се стори добър баланса, който се получава. Като цяло исках логото да не е със серифи, а по-свежо, но и да излъчва стабилност. Основно затова акцентирах върху Х - баланс, стабилна основа.

4. Целта ми беше тази заигравка да подсеща за различен стил, уникалност, разнообразие. Все едно са различни лица (страни) на това кръгче.
Върнете се в началото
dreado

МнениеПуснато на: Пет Юни 03, 2005 8:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

еее тва мобилето си е готино, и аз не разбирам онова очо що стои над и-то а не е точка, но фонта е готин (:
имаш ли по стари версии на това лого за да видим как си стигнал до него ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
iDesign-er

МнениеПуснато на: Съб Юни 04, 2005 11:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dreado написа:
еее тва мобилето си е готино, и аз не разбирам онова очо що стои над и-то а не е точка, но фонта е готин (:
имаш ли по стари версии на това лого за да видим как си стигнал до него ?

Мерси. :) За съжаление не пазя стари версии, тъй като промените се правеха в процеса на работата и този краен вариант го ползвах направо в сайта. За очото може би си прав, да, но все пак ми се искаше да не е просто черна точка, а да има и някакъв детайл, който да помогне логото да е запомнящо се.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети