Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2003 11:28 pm Заглавие: Maya U!!! |
|
|
postvam za pruv put:)
tova koeto se vijda sa modeli na ne6ta za kratko film4e koeto sum zapo4nal , no ne znam koga 6e zavur6a:)
1- ma6inata e nqkakuv tip tejuk WALKER razvitie moje bi na USSR tank IS3-model bil na vuorajnie prez 50te godini na 20vek
2-vse o6te nedovur6en 4len na ekipaja na WALKERA ( po nego ima o6te dosta da se raboti no do nqkolko dena trqbva da e gotov:)
btw!! vse o6te nqmat texturi no i tova 6e stane:))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2003 1:26 am Заглавие: |
|
|
еми с тия free servers от тоя форум съм пропуснал поне 60% от постваните неща :-/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2003 2:48 pm Заглавие: Sasheee |
|
|
Ех, Саше... и ти се появи в нашият скромен свят тука :)
видиш ли какво ти разправя Imperial Friedrich? Тез сървъри не се виждат много-много извън БГ, ама направо хич се не виждат. Така че, мисли си къде ще си слагаш бъдещите картинки, ахам!
Иначе, джиткай Майчето, има хляб там, на прав път си. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща...
Последната промяна е направена от Nixon на Чет Мар 06, 2003 12:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2003 3:36 pm Заглавие: |
|
|
Много здраво пилето, колега, я пусни един wireframe :)
Анимация има ли бтв? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2003 5:42 pm Заглавие: |
|
|
MESH WARRIOR a ? heheeee! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2003 6:09 pm Заглавие: |
|
|
Mesh-a e mnogo gotin , stanal e mnogo dobur kato modeling ..... samo texturi mu triabwat i shte zaspi ..... za geroja ... malko v ramenete ne mi stoj .... ama to tam broni i drugi prisposoblenia mogat da deformirat choweshkoto (na vunshen vid) tialo , taka che i az moga da se burkam : )
. davaj po-skoro animacia da vidim . _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2003 9:55 pm Заглавие: |
|
|
10X!!! na vsi4ki koito se otbiha da vidqt i izkazaha mnenie za moite tvorenia:)) MAV!! otnosno ramenata, 6e gi ogledam po podrobno!!! a za animaciq za sujalenie e o6te dosta rano.
Vslu6ah se v Morgota i eto nqkolko WIREFRAMeta na WALKERA :))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2003 1:29 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo zdravo:)Opredeleno si lichi che walker-a e tejuk, stoi si na miastoto sus strashna sila:)Niamam turp da go vidia texturiran...Sushto concepta na shlema na pilota kefi:)Inache imam niakakvo chustvo che neshto ne e nared s tialoto mu,makar che ne moga da razbera kakvo:)Moje bi kato go animirash shte si prolichi...Ili glavata mu e po nazad otkolkoto bi triabvalo s tozi shlem:)Brawos inache:)Mnou zdravo:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christo

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2003 5:52 pm Заглавие: |
|
|
Много ти е убава канонерката, ама ми се ще да ти задам един контра- въпрос:
Знаеш ли що хората ти искат Wireframe ? Щото това дето си го постнал, е една купчина наритани линии, от които ама НИЩО не става ясно, освен че можеш да минеш и с доста по-малко полигони... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2003 6:16 pm Заглавие: |
|
|
EYYYYYYYYYY
stiga s tia FREE.LAINO.NET.BG :((((((((((((( $
*
HALOOO ne se vigdaaaaaaaa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2003 7:55 pm Заглавие: po malko poligoni:)?!? |
|
|
ami ok 10x 6e se popravq :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
lllll
|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2003 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Christo написа: | Много ти е убава канонерката, ама ми се ще да ти задам един контра- въпрос:
Знаеш ли що хората ти искат Wireframe ? Щото това дето си го постнал, е една купчина наритани линии, от които ама НИЩО не става ясно, освен че можеш да минеш и с доста по-малко полигони... |
Struwa mi se che osnowno s nurbs e bachkal picha, taka che i zabelezhkata stawa bezmislena.
Poprawi me ako gresha. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2003 6:58 pm Заглавие: poqsnenie ot avtora:)) |
|
|
mai trqbva6e da napravq tova dosta po rano no sum o6te novak i ne zagrqh na vreme :)) Zna4i !!! Walker4eto e modelirano po dosta nerentabilen na4in za koeto sujalih v posledstive X-( ( za tva ima i nein dosta olekoten remake :) toest to e modelirano s NURBS koito v posledstvie na mesta e convertiran v Subdiv. za da postigna opredelen efekt !!! oba4e kakto usetih ne6tata stanaha dosta TLUSTI X-((
PS. bih iskal da popitam 4e propusnah po rano !!!! kakvo zna4i "NARITANI POLIGONI"?!?! 6te mi e polezno da znam za da negi pravq naritani pove4e . 10XXXX predvaritelno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|