Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ben

|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 4:44 pm Заглавие: ще стане ли уеб от това |
|
|
Незнам дали ще има време за фиксове, но поне да видя кусурите
в http://bgknigi.com/blakom/web/ има и малко по различен вариант на индекс /много малко :)/ ако някой иска... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 5:13 pm Заглавие: |
|
|
bezcvetno mi izglejda.. i bledo i plosko.
niama smisal tazi fasha deto e pod tumbnailite da e po-dulga ot kareto s contenta a i ot paterna ne vijdam smisal.
Tva deto razdelia logo i menu ot content otstrani zashto svarshva na bialo vmesto da potuva vuv fona ?... izglejda po-skoro kato greshka.
Tumnailite sa ti malki i imenata na mashitite mnogo se sbutvat. Moje da probvash po 3 tumb-a na red.
Specifikaciite na mashinata sediat sguchkano.
A tia strelki v menuto moje da gi flipnesh aktivnata da sochi kum contenta. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Пет Яну 21, 2005 11:52 am Заглавие: |
|
|
ico написа: | Tva deto razdelia logo i menu ot content otstrani zashto svarshva na bialo vmesto da potuva vuv fona ?... izglejda po-skoro kato greshka. |
то си е. не съм проверил цветовете, а на този монитор не се забелязва на око... :/
може и от окото да е...
ico написа: | Tumnailite sa ti malki i imenata na mashitite mnogo se sbutvat. Moje da probvash po 3 tumb-a na red.
Specifikaciite na mashinata sediat sguchkano. |
верно си е... хич не се замислих по колко да ги разполагам, щот незнам колко и какви са машините, може и по 3 и по 2, чакам да видя снимките
ico написа: | A tia strelki v menuto moje da gi flipnesh aktivnata da sochi kum contenta. |
може |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bashev

Регистриран на: 14 Дек 2004 Мнения: 9 Местожителство: Златоград/Свищов
|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 12:38 am Заглавие: |
|
|
Пробрай да разшириш централната част на менюто за сметка на старичните. Така ми идва малко притиснато. _________________ Когато печелиш не знаеш какво губиш,
a когато губиш не знаеш какво печелиш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|